Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mydelkoooo

upilam sie bo facet wybral inna ..jestem zalamana

Polecane posty

wyszłam - a po roku chodzenia na spacerki i trzymania się za rączkę wiesz??? jedyne co wiesz - to to - czy pocą mu się dłonie

Trzeba wcześniej wiedzieć z kim się idzie do łóżka, a po miesiącu czy "dwóch jesteś w stanie stwierdzić, że znasz człowieka?" a po pol roku znasz? :D co za durne tlumaczenie... a potem widze te setkitematow "moj facet nie chce sexu" "moj facet nie kochal sie ze mna od 3 miesiecy" :D:D:D:D Przeciez to oczywiste, ze jesli facet wytrzymuje naoczatku znajomosci pol roku bez bzykania, to jest z nim cos nie tak.... Ike -wakacje super, teraz sobie szukam kolejnego wyjazdu

komu dobrze czekaj dzieci narobisz kiedyś inaczej będziecie śpiewali:P

Ten okres czasu to akurat czas na zrobienie badań na wszystkie świństwa :P A i czy po pół roku znam człowieka? Nie znam i po 20 latach, ale jak facet nie wytrzyma nawet 2 tygodni i biegnie do innej to chyba o czymś świadczy, nie?

nooo a jak biegnie po innej po 20 latach- ten twój pewniak, którego znasz jak nikogo- który na pewno nigdy przenigdy by cię nie zdradził bo przecież tyle się znacie starał się o ciebie 3 lata z hakiem- - kiedy zostawia cię starą, pomarszczoną samotną po takim czasie- to o czym to świadczy??????

Gość ofe rma
spoko, komiczne preferuje raczej luźne układy i myśli że każdy tak.

osobiście wolałabym gdyby poleciał po 2 tygodniach niż p 20 latach........

a masz coś ciekawszego do powiedzenia??? ja wiem co znaczy zmarnować 7 lat w nieudanym małżeństwie- a byłego męża znałam jakiś czas i nie wskoczyłam mu od razu do łóżka- i co?? i za przeproszeniem jajco

Abyss Whisper do jasnej cholery mam nadzieje, ze tu zajrzysz. Wnioskuje, ze Ty NIGDY nie robisz sobie nadzieji?? i postanowiles zostac sam do konca swoich dni? Ty sie zastanawiasz nad swoimi slowami? Po drugie te Twoje znajome, ktore tak wiele przeszly [pewnie je chlopak rzucil biedne] i to cale ich przejsci w zyciu a do tego znaja swoja wartosc. Nie bede sie jednak z Toba licytowac, bo dla mnie jestes za pusty i krotko wzroczny.

I myślisz, że jak następnemu od razu wskoczysz do łóżka i w ogóle od razu na głęboką wodę w związku, to będzie lepiej? Pewnie, że to loteria, ale lepiej tej loterii dopomóc i poznać trochę lepiej tego, z którym się planuje przyszłość. Przykro mi, że nie trafiłaś na tego jedynego i oby w przyszłości było lepiej.

właśnie o to chodzi , że to jedna wielka loteria- natomiast sex nie jest nagrodą za dobre sprawowanie- a dopełnieniem związku nie jestem za tym by na jakiejś tam imprezie iśc z pierwszym lepszym do łóżka a raczej pod lokal :O ale nie uważam, że powinno odstawiać się jakieś tam szopki- typu rok chodzenia za rączkę to potem ci dam bo muszę cię być pewna sex do tego nie służy a tak na marginesie jestem ponowną mężatką

Nie mówię o roku czasu, ale dla mnie osoba którą znam tydzień jest prawie zupełnie obca. A z obcymi ludźmi nie chodzę do łóżka. Zresztą każdy ma prawo robić ze swoim życiem co mu się podoba. Nigdy nie wiemy do końca, co w tej drugiej osobie siedzi, możemy się kiedyś przekonać, że całe lata żyliśmy z osobą, której wcale nie znamy....

Gość jja.........
a co jest przyczyna tego ze fajne dziewczyny trafaiaja na beznadziejnych facetow? ktos wie? moze ktos umie to wytlumaczyc?

Gość mydelkooooooo
jja......... ----> tez chce wiedziec

Gość mydelkooooooo
cześć Draska 🖐️ :D

a nie fajne nie trafiają???? po prostu są ludzie i taborety;)

Gość mydelkooooooo
czasami te nie - fajne maja lepsze powodzenie od tych fajnych

Gość mydelkooooooo
ja to mam takie glupie szczescie ze kreca sie kolo mnie faceci ktorych ja nie cche a Ci ktorych chce to z kolei mnie nie chca albo chca a potem z niewiadomych przyczyn odchodzxa...najczesciej do innej tak jak bylo ost

ech, no tak niestety bywa że ludzie się nie dogadują i odchodzą. Ciekawi mnie tylko dlaczego chciałaś być z facetem którego teraz nazywasz prostakiem ?