Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddsds

dlaczego kobiety olewają wrażliwych i szczerych facetów?

Polecane posty

Gość dfddf
a taki facet to ciota?

bo kto by chciał nudnego, beznadziejnego, frajera bo tylko tacy sami nazywają sięwrażliwymi i szczerymi romatykami, etc... i narzekają że nikt ich nie chce bo są tacy wspaniali racjonalizacja własnej beznadziejności w strachu przed konfrontację z rzeczywistością :D powiedz głośno "Jestem beznadziejny!!! Żadana mnie nie zechce a wrażliwość i szczerość wmawiam sobie aby poczuć się lepiej" :D

Gość ehhhhh
wrazliwi itd sa na chwile, wszystko co pewe jest niedoceniane i nudzi, pewnie za bardzo sie starasz i zbyt mocno chcesz pokazac ze ci zalezy...

Gość dfddf
a ja mam 24 lata i nigdy nie miałem dziewczyny

to nie chodzi o to... super, kiedy facet jest szczery i potrafi być wrażliwy, ale do tego niech będzie facetem, a nie ciepła kluchą, co to by się chciała ciągle przytulać, żeby go głaskać po główce... a on będzie mówił, że go nikt nie kocha i użalał się nad sobą nie o to chodzi!

Gość dfddf
boli mnie to ze nie miałem żadnej dziewczyny taki wiek a ja ciągle zielony

Gość dfddf
dałem sobie termin że jeśli do końca roku nic się nie zmieni to popełnie samobójstwo

\"a ja mam 24 lata i nigdy nie miałem dziewczyny to wszystko przed toba ... \" i po co kolegę okłamujesz? nie wstyd ci? :O w takim wieku bez doświadczenia... kiedy każda będzie myslała, że on już wie jak to funkcjonuje... a do tego pewnie jest nieatrakcyjni i nietresujący jak tak długo żadna sama go nie napadła :D

znam fajnego faceta, który ma 27 lat, miał już parę dziewczyn, a nadal jest sam. Koleś jest niesamowicie mądry, nadal sie uczy, zwiedził pół świata, a jesli chodzi o osobowość to złoty człowiek... ostatnia laska zrobiła go w bambuko i wróciła do eksia który ją zdradzał i sam zostawił, a kolega już myślał, że to ta na całe życie... :( i co ? taki super facet i lipa:( nawet fajnym ludziom się nie układa

Gość ofe rma
a skąd ja mam wiedzieć dlaczego. pewnie się tacy urodzili. a może to i nabyte, wszystko jedno i tak ich nie lubią :D

Gość waddsaa
ja był nie chciała niedoświadczonego 24 latka

Gość ofe rma
jakby taki super był to byś się za niego brała a nie go reklamowała. w co jak w co ale w altruizm i poświęcanie się dla innych to ja naprawdę nie wierzę.

a jak wytłumaczycie to, że niektórzy faceci kochają różnorakie paszczury, które żądzą nimi na dodatek??? trzeba szukać aż się znajdzie swojego! nie myśleć że się jest takim czy siakim! jak widać wszyscy mają szanse

\"ja był nie chciała niedoświadczonego 24 latka\" a ty masz doświadczenie? Jak tak to nie irytowała by cię, że np.: 24 latek ma całkowite zero wiedzy teoretycznej i praktycznej o tym jak powstają i funkcjonują relacje damsko-męskie? wytrzymała byś? wątpię :D \"jakby taki super \" bo on jest super ale nie dla niej 🖐️

" jakby taki super był to byś się za niego brała a nie go reklamowała " jeśli to do mnie to dla Twojej wiadomości jestem spooro młodsza, jak by nie było różnicy wieku, to bym się brała, bez wątpienia ;)

Gość ofe rma
no przecież pisze że by nie chciała. ty przestań bezmyślnie ctrl c, ctrl v tylko czytaj co komentujesz. okazuje się ze "super facet" nie jest super dla żadnej. to znaczy przepraszam, jest super dla "innej". tylko że do tej pory nie wiadomo co to za inna.

Gość ofe rma
"jeśli to do mnie to dla Twojej wiadomości jestem spooro młodsza," to ile ty masz lat, 15? eee to zapytam cię o zdanie na temat facetów za jakies 10 lat. wtedy się okaże czy ten super to taki super jest.

dziewczyny nie sciemniajcie:)....kazda z was by chciała wrazliwego i szczerego.....a zarazem z jajami i z własnym zdaniem:):).... sa tacy:)

lat mam 17 i nie jestem głupią nastolatką, co przeżywa jakieś głupie miłostki jak mrówka okres i lata za playboyami. umiem myśleć i wiem co jest dobre, a co złe. Poza tym jak się przebywa w towarzystwie starszych, to wie się więcej.

Gość Zygfryd którystam
Niestety tacy faceci sa ciotami:o dlatego zaprawde powiadam wam bierzcie i nie pie%#173rdolcie glupot. Amen

Gość ofe rma
ja nie mówię że jesteś głupia. po prostu nastoletnie panienki (szczególnie właśnie te porządne i ułożone) lecą na takich starszych kolegów bo oni imponują im dojrzałością i dorosłością. potem im to mija.