Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JacekWarchowskiiii

Skoro faceci wolą szczupłe to czemu tyle grubych dziewcząt ma mężów?

Polecane posty

Gość Sziszuszisza
Niektórych facetów rozczula nieatrakcyjnośc ich dziewczyn. Coś w stylu: - Misiu, jak Ty mnie możesz chcieć, taka jestem brzydka, taka gruba...? - No coś Ty, kochanie, dla MNIE jesteś najpiękniejsza na świecie! I już się koleś czuje taki faaajny, taki dobry, taki męski i w ogóle super. A ładna, szczupła dziewczyna, świadoma swojej urody, która bez problemu się rozbiera i w każdej sytuacji wygląda świetnie może faceta onieśmielać, no i wywołuje raczej taki instynkt zdobywcy (musze ją mieć) niż czułośc i opiekuńczość. A w długim, trwałym związku te ostatnie emocje są raczej ważniejsze. W związku z powyższym atrakcyjne dziewczyny się zdobywa na seks albo się z nimi jest. Z nieatrakcyjnymi się jest. Podsumowując, wiele atrakcyjnych dziewczyn jest w bardzo szczęśliwych związkach, inne atrakcyjne dziewczyny żalą się, że faceci chcą je tylko do łóżka. Wiele nieatrakcyjnych dziewczyn jest w związkach, inne nieatrakcyjne dziewczyny żalą się, że nikt ich nie chce. I już, tak po prostu jest.

Gość tak już jest
chude do bzykania ,grubsze do kochania-to na tyle

Gość foolish game
Ja wole audi, ale jezdze skoda, bo na audi mnie nie stac. Co to ma do rzeczy, co wole? Liczy sie to, co moge miec.

Gość wege2000
jak byłam wychudzona i sterczały mi obojczyki i żebra i pięknie mozna się było na mnie uczyć anatomii i to mi się przydało na studiach to było źle bo byłam chuda, komaentarze typu jaka ohydnie chuda, wystają ci obojczyki... no to dobrze, przytyłam 8 kilo i teraz mówią co za grubaska, a ja uważam że wtedy naprawdę bło źle niestety, bo taka chudość jest brzydka, ale teraz jestem normalna a mówią że jestem grubasem. ludzie nie wiedzą czego chcą, olać ich. miejcie taką wagę jaka wam odpowiada, inne baby i facetów olejcie

Gość hehehehe.......
wege2000 fajnego odgrzałaś kotleta po ponad dwóch latach :D:D a ja lubię anorektyczki i nikt mi nie zabroni, na dodatek powinny nosić delikatne okulary i z klasą się ubierać, sam sex :P

Gość anonyme sad creature
chociaż teraz żona jest traktowana jako multifunkcjonalny model biurowy

Gość anonyme sad creature
Domowy chciałam powiedzieć

Gość 24latek.,.,
Nie no ...tylko nie spaślaki. Litości ..., nie podnieca mnie to wcale ...

Gość Me imeno nie jes Zenon
to było źle bo byłam chuda, komaentarze typu jaka ohydnie chuda, wystają ci obojczyki... Penie ci tak mówiły zazdroste wieprze.

Gość Me imeno nie jes Zenon
Wiesz co chlopie? Miłość nie jest idealna, ale po co przy sobie wegetować?

Gość vikula11
Prawda jest taka ze współcześni faceci maja dziwne podejście i pelna listę wymagań co do partnerki. Najlepiej jakby byla zgrabna ladna mądra i nieruszana. Nie wiem czy to ich mamusie byly albo nadal sa nadopiekuncze. Synus ma podane wszystko na tacy a potem w zyciu musi miec to co chce bo jak mu sie cos nie podoba w związku to nie probuje. kompromisu tylko konczy zwiazek.

Gość wspólczuje romantykowi
Kiedy widze piekna kobiete,z grubym mezem, tez sie zastanawiam, co ona w nim widzi. Kuska mu sie zapewne wchłoneła, capi tłustym potem, sapie. No co ona takiego widzi w takim facecie. az tu sie naraz dowiaduje, ze facet ma cukrzyce, nie jest lekko, ale daja radę. ona go kocha nad zycie, on ją. No ale to tylko jest wtedy kiedy ludzie maja rozum i czuja sercem romantyku. w twoim przypadku rzadzisz sie zgola innym prawami.

Gość wspólczuje romantykowi
Ozenisz sie z najpiekniejsza dziewczyna z okolicy i szczupła oczwyiscie:-). Kumple beda wpieprzac własne paznokcie ze ci sie trafiło. Ona zajdzie w ciaze, urodzi ci cudownego malca i byc moze utyje tu i ówdzie i troche potrwa zanim zgubi ,albo i nie zgubi( róznie bywa) Popatrzysz na nia na synak lub córeczke i powiesz , a pierdole to czy ona ma za duzo tam czy tu. jest najwspanilasza kobieta pos słońcem. nie zapomnij wtedy po cichu tak w duchu przeprosic wszytskie kobiety które obraziles.

Gość sasssssssssssssssssss
a jak kocha tą grubą to z nią idzie? wiadomo, że zawsze znajdzie się ładniejsza, a pozatym w ciągu lat ludzie się zmieniają. mam znajomą co przed ślubem była gruba, a po ślubie jest szczupła, aż może za chuda wg niektórych. kolor włosów też zmieniła. zupełnia inna osoba.