Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannna ciekawskiia

skoro faceci wola ladne dziewczyny to czemu wybieraja te brzydule?

Polecane posty

Gość hggjf
na kafe jest tak samo....przyklad "Ona.."

Gość hggjf
"Wierz mi, że ładne jeszcze bardziej dostają od tych brzydkich ." o tym mowa

Gość not prefect human
ja przecież Tigi nikomu nie dopalam. Sama mam 2 ładne koleżanki. Trochę mi czasem smutno że przy nich nie mam szans. Od nich mnie jednak nigdy krzywda nie spotkała i kiedy tylko mogę to służę im wsparciem i pomocą. Ale od innych moich ładnych znajomych nie raz słyszałam ze jestem towarem 2 kategorii.

Gość tej całej Ona.. nikt nie lubi

Gość żołądkowa gorzka i balsam
piękna zdreadzi albo porzuci czy znajdzie majetniejszego samca! o pieniądze chodzi i seks głownie -i status społeczny - psycho-seksualna-ewolucja rozpłodowa!

Gość 35,21
pewnie dlatego że jak weźmie brzydką to ma gwarancję że mu koledzy pod nieobecność nie będą kobiety chędożyć:|

Gość Z BRAKU LAKU...
Lub kiedy nie stać na ładną.

Gość gość
Ładna kobieta ma wysokie mniemanie o sobie i sądzi że urodą nadrobi wszystko , otóż nie prawda . One tylko pachną i nic więcej.....O przeciętnej urodzie kobieta walczy o to by partner ją widział co dnia miłą i serdeczną i nie wypala się jak piękność która chodzi i grymasi i tworzy fikcję w związku..... Dlatego dlaczego się męczyć z piękności która jest tylko dla siebie i po za czubkiem nosa nic nie widzi........

Gość gumiak30
bo moze za czesto wchodzili na strone http://www.dopking.pl i im wypalilo oczy od badan naukowych

Gość gość
pracowałam kiedyś z kolegą, przystojny facet, zbudowany wysoki, szczupły. Któregoś razu wyszliśmy z naszymi -połówkami na kawę. Do dziś nie zapomnę tego widoku, on przystojny a tuż obok mała pulchna kuleczka, spodnie tak opięte że brzuch wylewał się fałdami. Oniemiałam. Po jakimś czasie okazało się że ta kuleczka go zdradziła, zostawił ją. Ale po ok miesiacu zobaczyłam go z jeszcze grubszą jeszcze brzydszą kobietą. Mówięc więc : Nie obraź się, ale co taki zadbany inteligenty facet robi z takimi kobietami ? A on mi na to: Gruba mnie nie zostawi. Ja: Ale poprzednia przecież Cie zdradziła On: Wiem, dlatego wziąłem jeszcze grubszą i brzydszą.

Gość gość
"Wierz mi, że ładne jeszcze bardziej dostają od tych brzydkich ." Pod jakim względem? Gorszej durnoty nie czytałam, zakompleksiona istotko może pora zadbać o siebie zamiast pisać takie durnoty. Myślenie schematyczne nic więcej. Wychodzenie z założenia, że brzydkie to lepsze jest obniżaniem standardów do poziomu równemu zeru.

Gość gość
Nie znam ani jednej wolnej i ładnej dziewczyny za to znam wiele brzydkich i wolnych więc może dlatego. Chyba tylko z braku wyboru normalnej dziewczyny bierze się te brzydkie. No chyba że jest brzydka ale ma głowę na karku. Poza tym nawet wtedy nie gwarantuje to sukcesu facet czesto jesli mialby do wyboru brzydka urzedniczke po studiach np a solare z duzym biustem bez szkoly pracujaca w warzywniaku wybralby w wiekoszsci na randke ta druga. Jak mi nie wierzycie dajcie dwa ogłoszenia na jakims portalu randkowym i wrecz moglbym sie zalozyc ze jedna bedzie miala setki wiadomosci druga kilka (jak nie będzie bardzo paskudna wariant optymistyczny). Facec***atrza wylacznie na wyglad jak ktos chce sie klocic niech zalozy dwa profile i wtedy pogadamy.

Gość Uuubbbb

A ja jestem gruba , mam duży i szeroki nos, wysokie czoło, średni wzrost, młoda A mam partnera i dziecko.

Gość Atrakcyjna jak się zachce

A ja znam faceta dla którego kasa i status jest ważniejszy od uczuć. . Ma nieatrakcyjna partnerkę i dziecko , ona bardzo dobrze zarabia i dzięki niej może mieć to dziecko, samochód i dom. A po bokach chodzi I się puszcza z ładnym i atrakcyjnymi mlodszymi dziewczynami.