Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannna ciekawskiia

skoro faceci wola ladne dziewczyny to czemu wybieraja te brzydule?

Polecane posty

Gość nie zastanawiam sie
Na boku ruchaja ladniejsze jak zenia sie z brzydulami. Slub z brzydka to wygoda, taka mniej wymaga i robi loda za piwo czy kebaba . :D

Gość nie znam sie na tym nie
Tigy dokladnie jest jak piszesz. :D

Gość Bell piękna żonka
wklejcie ten artykuł z charakterów..

Gość sensimilllla
A ja tak z innej beczki. Mam 19 lat i nigdy nikogo nie miałam , a uważam że nie jestem najgorsza. Zauwazyłam że już takie dziewczyny mają chłopaków że płakac sie chce. jak nie blachary, to tapeciary albo te, które myślą że są fajne. TRAGEDIA może to ze mną cos nie tak? czy są jeszcze na tym świecie normalni faceci?

Gość To i ja dodam
wlasnie tak postąpil mój kumpel ozenił sie z przecietną szara myszą , niską i taka że zaden facet na ulicy się nie oglądnie za taką dlatego że ona dostała jakieś duze pieniądze , co mi powiedzial narąbany jak swinia zrdadza ją w każdy weekend gdy przyjeżdza do rodziców w odwiedziny

Gość Tigi curl
To tylko potwierdza, że wolą jednak ładne ... a wybierają te brzydkie z różnych względów .. "wklejcie ten artykuł z charakterów.." - nawet nie wiem, jaki był tytuł artykułu... ani w którym numerze ... Trzeba byłoby przejrzeć .. ale wydaje mi się, że z tego roku to był numer ... idź do biblioteki ...

Gość To i ja dodam
wolą a biora ze względow finansowych albo innych, ten kupel tak własnie powiedział gdy się napil

Gość samiec_alfa 100%
Po pierwsze to 3 chuje w bok od mojej kobiety jak to nazwałaś brzydkiej grubej ruchaczki bo gówno o niej wiesz, jeżeli uważasz że jestem tak szpetny że lecą na mnie tylko dziewczyny brzydkie, grube, rozwiedzione i samotne mamusie to się kurwa grubo mylisz. Wiesz tępa dzido czemu wybrałem "grubaske" ? Bo ma więcej oleju w głowie niż panny takie jak Ty, a nie dlatego że nic lepszego nie było na oku. Odnosząc się do dalszej części Twojej bogatej wypowiedzi, pragnę Cię poinformować że zaradności to mi akurat nie brakuje, umiem robić kasę, i nie narzekam na jej brak. Twoje podejście do tego że "Samica" patrzy na " Zaradność" mężczyzny pod pryzmatem wychowania dzieci i zabezpieczenia im bytu jest smieszne. Bronisz się zachowaniami z ery kamienia łupanego... a zauważ że ewolucja i rozwój cywilizacji doprowadził do RÓWNOUPRAWNIENIA i teraz Samica powinna być zdolna do wychowania dzieci samotnie, jeżeli nie jest zdolna to znaczy że nigdy nie powinna zostać matką. Faktycznie Twoją zaradność widać idealnie, maż wie że jestes z nim tylko dlatego że jest kasiasty ?

Gość samiec ty niski
"a na koniec trochę o mnie Mężczyzna 23 lata 174 cm wzrostu ciemny blondyn 70kg wagi" Samcu, mężczyzna to jest od 180cm wzrostu, i co to jest 70kg dla faceta. Ale myśl sobie żeś supermen.

Gość Tigi curl
Przecież to nie ja napisałam, że wybrałeś grubaskę-ruchaczkę, a TY! To raz ... A dwa nie pisałam, że jesteś szpetny, a tylko że w facecie najseksowniejszy jest mózg .. a Twój rynsztokowy język podsumowuje Twoją inteligencję ... Wnioski na podstawie wypowiedzi .. Zasób słów ubogi, prymitywne stereotypy to wszystko mówi o Tobie ... Agresja w postaci inwektyw natomiast zdradza, że już nic za dużo nie dodasz ... sensownego ... i ostatni Twój bastion to agresja ...

Gość samiec_alfa 100%
Od 180 ? Czyli 80% męskiej części świata jest poza kanonami. No to idę po sznur nie ma co zwlekać. Ale zanim To zrobię to powiem Ci serdecznie Spierdalaj.

Gość Tigi curl
samiec_alfa 100% - pisać o swojej zaradności to też możesz ... Jednak sam fakt, że Ci to przeszkadza w kobietach zdradza, że to tylko Twój wymysł ... Gdybyś był zaradny cieszyłbyś się z tego, że kobiety to doceniają, a nie z tego powodu płakał ...

Gość samiec ty niski
Brawo jakie słownictwo, wzrost to twój czuły punkt, beznadziejny jesteś człowieczku, tyle ci powiem. 🖐️

Gość Tigi curl
samiec_alfa 100% - dokładnie jesteś niski jak na faceta ... A wracając do Twojego szumnego nicku ... Samiec alfa sam wybiera samice ... i to on robi to jako pierwszy z samców ... i z pewnością nie wybiera z tej gorszej puli - grubych itd.

Gość Tigi curl
Powiem Ci samiec, że w butach to jestem wyższa ... Taki z Ciebie samiec alfa ... :D

Gość samiec_alfa 100%
Doprawdy nie przypominam sobie żebym gdzieś użył sformułowania grubaska-ruchaczka, stwierdziłem że jest tylko trochę przy kości no i że dobrze się rucha / kocha. Nigdzie też nie powiedziałem że jest gruba/ otyła itp, przy kości tzn ze przy wzroscie 165 cm waży 62kg. Mózg najseksowniejszy ? No to pogadaj tutaj z tymi prawikami co mają lat 20-26 i więcej czemu dalej nie moga znaleźć kobiety, przecież wielu z nich dostało tyle pochlebnych informacji na temat swojej inteligencji itp. a wciąż są sami jak palec. Poczekaj może dlatego że nie grzeszą urodą i są "kurduplami" ? Ilość inwektyw jest wprost proporcjonalna do tego w jak prostacki sposob zaatakowałaś mnie pod moim postem wytykając brak inteligencji i zaradności.

Gość Tigi curl
I zgadzam się, przy tej wadze to nie możesz być ładnie zbudowany, czy jak Ty to tam określiłeś ... :D

Gość taki samiec jak z koziej dupy
traba :D:classic_cool:

Gość Tigi curl
Czyli ma nadwagę ... a o ruchaniu sam pisałeś ... Sama bym tak nie napisała o tym ruchaniu, bo ja nie używam takiego słownictwa .. Pozwoliłam sobie, bo to Twoje słowa ... Jaki normalny facet pisze, że jego kobieta się rucha? :O Myślisz w ogóle?

Gość 165cm i 62 kg o matko!!!!!!!!!
To kobyła

Gość skonczcie to i idzcie na spcer
jest ladna pogoda

Gość Tigi curl
Naprawdę uważasz, że kafeteria jest odzwierciedleniem życia realnego? Tutejsi prawiczki naprawdę są prawiczkami? I to w dodatku inteligentnymi? Co prawda ja tutaj tylko wpadam, ale nie zauważyłam żadnego inteligentnego prawiczka ... Poza tym cały czas powtarzam, że uroda też ma znaczenie ... może tutejsi wyglądają jak Ty? A grubaski nie chcą? I dlatego są sami?

Gość samiec_alfa 100%
Nie nie myślę, czy jak bym napisał seksi to brzmiało by to lepiej? Ruchanie jest bardziej prostackie i wulgarne i nie na poziomie, przyznam rację, że mogłem użyć innego słowa. Dopieściłem Ci już ego ?

Gość jest za gruba do tego wzrostu

Gość samiec_alfa 100%
A skąd wiesz jak wyglądam ? Po krótkim opisie ? Gratuluje.

Gość samiec_alfa 100%
Co to jest NLP ? Pytam szczerze bo nie wiem.

Gość po kursie manipulacji NLS NLP

Gość Tigi curl
samiec_alfa 100% - nie, żaden mający odrobinę rozumu nie napisze o ruchaniu, robią to tylko skończone chamy... Poza tym brzmiałoby pisze się razem ...

Gość Tigi curl
" samiec alfa to idiota pokusie typu NLP, ktoremu nawciskali kitow jaki to on jest zaj**isty" Ja bym go o to nie podejrzewała ... :P On po prostu tak myśli ... :D