Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannna ciekawskiia

skoro faceci wola ladne dziewczyny to czemu wybieraja te brzydule?

Polecane posty

Gość urwanie glowy
Tigi curl Jeszcze jedno najczesciej takie krolewny ktore wybrzydzaja i marudza ten nie tamten nie bo ten ma nie ten kolor wlosow a ten jest za niski itd zostaja same bo mialy szanse na szczesliwe zycie ale spieprzyly sobie je kierujac sie putymi kryteriami czyli wygladem i zachowujac sie jak ksiezne bo bedzie lepszy przystojniejszy .. takie kobiety w ogole nie umia kochac bo jak mozna mowic o milosci kiedy mysli sie a moze znajde lepszego ladniejszego One kochaja tylko siebie i swoj wizerunek

Gość urwanie glowy
Tigi curl I nie wmawiaj mi ze sie olamuje bo ja mam takie poglady i nie masz prawa mowic ze sa one inne a ja sie tylko oklamuje i co innego pisze Zarzucasz mi hipokryzje w tej chwili wiec zbastuj kobieto

Gość Tigi curl
urwanie glowy - i wyszło szydło z worka! Jednak widzisz, że Twój mąż jest przystojny? I przypadkiem jego wybrałaś? Wg Twoich zapewnień powinnaś widzieć tylko, że jest dobry itd., a urody nawet nie zauważać ... A jednak widzisz! Nie mam więcej pytań! :D

Gość urwanie glowy
Tigi curl wiesz ja go nie wybralam ja nie chcialam z nikim byc w tamtej chwili i mezczyzni mnie nie interesowali w tamtym momencie on mi sie nie podobal w ogole ale sie z nim zwiazalam Zauwazylam ze jest przystojny juz po mojej deklaracji o milosci do niego i po ok roku zwiazku wiec nie tworz sobie wlasnych historii nie wszywaj czegos co sama wymyslilas i nie wmawiaj mi Tak jest dobry i tylko to widzialam na poczatku ale slepa nie jestem i w koncu zauwazylam ze tez jest przystojny co sie okazalo efektem ubocznym na ktory sie nie nastawialam A to ze ty masz takie a nie inne poglady nie daje ci prawa do tego aby za wszelka cene udowodnic ze kazdy i ja tez mam takie poglady

Gość urwanie glowy
I nie wmawiaj mi czegos czego tu nie napisalam i czegos czego nie mysle

Gość Tigi curl
urwanie glowy - pragnę także zauważyć, że temat nie jest o Twoich prywatnych poglądach, a o tym czy faceci wolą ładne, i dlaczego wybierają brzydule ... Więc omawiamy ogólnie sytuacje, a nie Twoje poglądy! A Twoje poglądy są jednostkowe i musisz mieć tego świadomość... chyba, że żyjemy w różnych światach .. Bo w moim zawsze piękni, bogaci, inteligentni, zdrowi - zawsze będą bardziej w cenie, niż Ci biedni, brzydcy, głupi i chorzy ... Taki jest świat i Twój pogląd tego nie zmieni ... Na tym polega ewolucja, a dokladniej Dobór płciowy Jest szczególnym przypadkiem doboru naturalnego, gdzie o dostosowaniu decyduje postrzegana atrakcyjność dla płci przeciwnej. Dobór płciowy został zaproponowany przez Karola Darwina jako wytłumaczenie pochodzenia ekstrawaganckich i kosztownych cech u organizmów żywych takich jak pawi ogon. Potwierdzenie eksperymentalne doboru płciowego i faktu, że opiera się on na preferencjach partnera seksualnego, było niezwykle trudne i udało się dopiero w roku 1982. A fakt, że ludzi nie zawsze stać na pięknych, bogatych itd. więc biorą tych na jakich ich stać...

Gość urwanie glowy
Tigi curl Zgadzam sie mam jednostkowe poglady i temat nie jest o mnie ale to nie znaczy ze mozesz mi cos wmawiac i twierdzic ze wcale nie mysle tak jak pisze Pozdrawiam P.S. Naukowe teksty mnie nie przekonuja to jest tak samo jak w przypadku zdrady ... niejeden tlumaczy ja nauka badaniami i natura a tak naprawde to sa same bzdury i wszystko zalezy od klasy czlowieka i tego czy ma okreslone wartosci czy sie nimi kieruje czy nie

Gość Tigi curl
Dotyczy to całego świata zwierząt ... np. są tańce godowe, gdzie samiec stara się pokazać swoją atrakcyjność itd. Ale to nasz świat ... Ciebie nie dotyczy ... :P Darwin o Tobie nie wiedział, więc nie zaznaczył tego w swoim dziele ... :D

Gość Tigi curl
urwanie glowy - tak, tak ... cała nauka to jeden wielki szajs ... Dobrze, że Ty jesteś ... Teraz już wiemy, że uroda jest bez znaczenia i Quasimodo ma takie same szanse u każdej kobiety, jak królewicz ...

Gość Tigi curl
Ciekawi mnie tylko, czy Quasimodo ma podobne odczucia co królewicz w tej kwestii ... :D

Gość ladaco
sral muchy

Gość Tigi curl
urwanie glowy - z pewnością też się nie malujesz, nie dbasz o figurę, a ubranie nosisz dopóki się nie podrze ... Taaaa ...

Gość ladaco
srali muchy idzie kupa

Gość urwanie glowy
Tigi curl w tej chwili czasowo nie dbam o figure i sie nie maluje bo mam wazniejsze sprawy na glowie od takich bzdetow

Gość Do durnej Ike
ike a co powiedzieć o was- skoro nie trafiłyście na żadnego?????? dno i wodorosty? chcecie się bawić w swoje teorie? i nie wstyd wam , że nawet "ostatni" na was by nie spojrzał? Nie wstyd nam, bo nas nie interesuje ten "ostatni", tak, jak Ciebie. Bo Ty jesteś z tych, których filozofia życiowa brzmi: "nieechby pił, niechby bił, oby był". Ja wolę być sama niż z pierwszym lepszym, tylko po to, że w tymn wieku to wypada być z kimś lub że znajomi dziwnie patrzą. A ci ssami znajomi, którzy tak na mnie patrzyli, już dawno są po rozwodach, często jeszcze te kobiety były bite, nieraz zdradzane, niektóre przez długie lata. No ale przecież były mężatkami, więc z założenia były od nas lepsze i bardziej szczęśliwe :-D - oto ciasny i ograniczony punkt widzenia takich osób, jak Ty.

Tigi curl Takie mam wrażenie czytając Cię, że jesteś sfrustrowaną, ładną wg siebie starą panną bez faceta, obrażającą brzydsze dziewczyny które mają kochających facetów, bo nie zachowują się jak księżniczki z postawą roszczeniową i wyciągniętą ręką bo 'jestem ładna i mnie się należy, ą ę bułkę przez bibułkę a chuja gołą ręką' :) Zazdrość bywa powodami frustracji, ale - z tym da się walczyć :) Oglądnij sobie: http://www.youtube.com/watch?v=9EtmdBPvaTI ;)

Gość Tigi curl
Oczywiście myślenie wyklucza makijaż itd. ... Zapomniałam ... :O

Gość Tigi curl
Dobrze, że myślenie nie wyklucza wypowiedzi na kafe ... :P

Gość Do durnej Ike
ike wyglada jak baba jaga a ja nie jestem sama, wygladam przyzwoicie, zadna pieknosc ale chyba dosyc atrakcyjna skoro mnie chłopy czesto zaczepiają w celach umówienia sie. Ha, ha, ale się uśmiałam. W UK wszyscy lecą na Polki, bo uważają je za najłatwiejsze. Wróć do Polski, to pogadamy.

Gość Tigi curl
Ona - sama jestem? ooo... chyba się przejdę do kuchni jednak ... mąż tam miał gotować ... ale skoro tak mówisz, to z pewnością wiesz lepiej ... może śni mi się to tylko .. :D I co ja teraz zrobię?! :D

Napisałam dosłownie 'Takie mam wrażenie' a nie 'na pewno tak jest'. Nauka czytania ze zrozumieniem nie boli :) W takim razie zastanawia mnie, jakie masz kompleksy w stosunku do brzydszych dziewczyn, skoro tak plujesz jadem w ich stronę :)

Gość Tigi curl
Zatem ja mam prawo mieć wrażenie, że zaliczasz się do owych opluwanych jadem brzydul ... oj mam prawo! I pewnie bez znaczenia jest, że mówienie że uroda ma znaczenie ... (co przecież nie da się ukryć) to nie jest to opluwanie brzydul ... :O Cały czas pisałam o obu płciach ... Chyba, że Quasimodo to jednak kobieta była? :D

Gość Tigi curl
Ona.. - może sama się dostosuj do swojej rady i czytaj ze zrozumieniem? Gdzie napisałam, że brzydkie są takie i owakie? Czy co tam masz na myśli pisząc o opluwaniu jadem? Ja cały czas piszę tylko o znaczeniu urody... Co nie jest ani moim prywatnym poglądem, ani też opluwaniem, a jedynie stwierdzeniem faktu! Co widać wśród zwierząt, (u nas też), że uroda ma znaczenie! A, że nie każdego stać na taką osobę jaką chce, to wybiera z tych dostępnych pozostałych.

Gość urwanie glowy
Tigi curl znowu kobieto cos sobie wszylas i wmawiasz nie napisalam ze makijaz wylacza myslenie nie mam czasu teraz na to i tyle

Gość Tigi curl
urwanie glowy - dobrze, że to myślenie nie przeszkadza Ci w przesiadywaniu na forum ... Widać, że tak zajęta jesteś... :D

Gość do Tigi curl
"Zazdrość bywa powodami frustracji, ale - z tym da się walczyć" ona" popatrz na siebie, sama zle sie zachowujesz a odwracasz kota ogonem, zdzblo trawy w cudzymoku widzisz, a w swoim belki nie dostrzezesz.

Gość Ja też się nad tym zastanawiam
widzę że zarywają do ładnych a jak im się przychodzi żenić to wybieraja nie ładne.

Gość Tigi curl
Owszem bywa tak.. Bo niektórzy są mniej męscy, niż im się wydaje i boją się ładnych ... Bo przy takich trzeba bardziej się starać (zawsze znajdą się chętni samcy)... Zawsze, jest spore ryzyko ... Tylko wyjątkowo męscy są w stanie być ciągle czujni .. Ale sam fakt, że podbijają do ładnych jest oznaką, że nie są ślepi ...

Gość Tigi curl
Był artykuł w "Charakterach" na ten temat ...

Gość Tigi curl
Męski i pewny siebie facet jest w stanie żyć u boku pięknej ... Reszta nie ma na to siły i nie chce żyć w ciągłym strachu...