Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannna ciekawskiia

skoro faceci wola ladne dziewczyny to czemu wybieraja te brzydule?

Polecane posty

Gość not prefect human
bo Wonderpeople nie życzą sobie brzydkich ludzi na tym świecie.

Gość Tigi curl
To nie tak, że nie życzą ... ale oszukiwanie, że uroda jest bez znaczenia też niczego nie zmieni ...

Gość tutaj chwalą przeciętniary
Użalaj się nad sobą wklej fotę to cię pochwalą.To kafeteria pl.

Gość not prefect human
Czy ja się oszukuję? Tyle ze nie raz słyszałam od Was Wonderpeple ze takie jak ja powinno się zakopywać w najgłębszych jaskiniach. Albo pytają dlaczego jeszcze nie wybrałam zakonu.

Gość Tigi curl
Ale do kogo masz teraz pretensję? Do mnie że stwierdzam fakty, czy co?

Nie ma znaczenia czy ładna czy brzydka. Każda kobieta jest nic nie warta. wszystkie nie zależnie od urody, są malo inteligentne, bezuczuciowe, zimne, niewierne, wulgarne, kłótliwe itd. Każda kobieta żyje po to by krzywdzić wszystkich ludzi wokół siebie.

Gość not prefect human
Generalnie. Rozumiem masz wspaniałe życie wspaniałego męża a pomimo to podktreślasz jacy my jesteśmy nijacy i w sumie że jeśli ktoś się z nami zwiąrze to nie może tu być mowy o miłosci a jedynie o desperacji.

Gość Tigi curl
Czytasz w taki sposób, jaki chcesz przeczytać... I psychologia związków jest bardziej skomplikowana, w jednym prostym zdaniu mechanizmów się nie pokaże... I wcale nie jest tak... Ale nie chce mi się tłumaczyć, poczytaj książki na ten temat ... Ci słabsi wybierają brzydsze, ale to nie znaczy, że ich nie kochają i tylko z desperacji ... bo tak nie jest ...

Gość Tigi curl
Zwiąże ...

Gość Samiec_alfa 100%
A ja Ci powiem że szybko awansował bo podpierdałał współpracowników :) a nie dlatego że skonczył zagraniczne studia ;), aż dziwne że wrócił do kraju skoro taki wykształcony :), zbieranie truskawek nie jest zagranicznym stażem. Przykro mi. PS. Mam takiego znajomego w pracy, też po studiach tylko tyle że przed doktoratem, też ma taką dziewczyne jak Ty która sądzi że jej misio jest złoty a reszta to wogóle same zera. A prawda jest taka że na każdym kroku podpierdala współpracowników do kierownictwa i dyrekcji, jest wazeliną i włazi w dupe przy każdej okazji. Jakoś trudno mi uwierzyć że jesteś przed 30, bo poziom myslenia masz licealistki. Co do dalszych wypowiedzi. CZy według Ciebie miarą meskości faceta jest to że bedzie non stop latał za kobietą i nadskakiwał tylko po to żeby odgadniać innych samców ? Jeżeli tak uważasz to jesteś niezłym pustakiem. Facet to nie pies że ma wykonywać polecenia swojej Pani. No widzisz zaskocze Cię ale moją miłością są motory :). Może nie mam wybitnych osiągnieć w dziedzinie sportu, nie jestem jak Twoj misio, szczerze to nigdy mnie nie kreciła koszyków lub nawet piłka nożna. Jedyny sport jaki uprawiam w wolnej chwili o ile można nazwać to sportem do Jogging dla kondycji. Dalej upracie twierdzisz że nie jestem zaradny. Dobrze to Twoje zdanie i nie będe z nim polemizował. Tigi curl samiec - co do tego Twojego partnerstwa i mojego utrzymywania ... Chcesz powiedzieć, że powinien zrezygnować ze swojej wypłaty, albo wymienić ją na równoważną mojej... Aby czasami do domu nie wnieść więcej niż ja? Nigdzie nie napisałem że ma tak zrobić :). Swiadczy to o tym że masz kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem :).

Gość Samiec_alfa 100%
Tigi curl Czytasz w taki sposób, jaki chcesz przeczytać... I psychologia związków jest bardziej skomplikowana, w jednym prostym zdaniu mechanizmów się nie pokaże... I wcale nie jest tak... Ale nie chce mi się tłumaczyć, poczytaj książki na ten temat ... Ci słabsi wybierają brzydsze, ale to nie znaczy, że ich nie kochają i tylko z desperacji ... bo tak nie jest ... No widzisz i w tym poście przeczysz wszystkim Swoim wypowiedziom :), czyli jednak jestes głupia :)

Gość ty "samcu"idz na silownie i
przypakuj na mase. niejedna baba by ci dowalila z ta twoja waga-niedowaga.

Gość not prefect human
Samiec to nie argumenty, Nie uogólniam ale logicznie wnioskuję. Miłość - bycie z kimś z iim sie chcę być. Jesli facet wybiera brzydką X a po cichu marzy o cudnie wyglądającą Y to w życiu X nie kocha. Bo wystarczy że X wzmocni jego pewnosć siebie mówiąc mu ze jest super seksowny przystojny i w ogóle, tenże facet zbierze się na odwagę żeby zabiegać o Y, a X powie tylko na pożegnanie " Żegnaj Gienia świat sie zmienia"

Gość Samiec_alfa 100%
Wiem co chciałeś/aś przekazać. Nie traktuję tego jako argumentu, ale zgadzam się z tym że niektórzy wiążą się z "brzydulami" tylko po to żeby podbić swoje ego i zyskać pewność siebie. Takie jest niestety życie.

Gość na kafe wiecej od niego waza

Gość not prefect human
nie o to mi chodziło .to nie argumenty nazywać kogoś głupią.

Gość Samiec_alfa 100%
Kto się ze mną umówi? Jestem sam i mam anemię.

''Nie uogólniam ale logicznie wnioskuję. Miłość - bycie z kimś z iim sie chcę być. Jesli facet wybiera brzydką X a po cichu marzy o cudnie wyglądającą Y to w życiu X nie kocha. Bo wystarczy że X wzmocni jego pewnosć siebie mówiąc mu ze jest super seksowny przystojny i w ogóle, tenże facet zbierze się na odwagę żeby zabiegać o Y, a X powie tylko na pożegnanie " Żegnaj Gienia świat sie zmienia" '' To jest idealny opis jak postępuje każda kobieta. Także pisanie o facecie w ten sposób jest nieporozumieniem i zupełną nieświadomością. Żaden mężczyzna nie porzuca swojej partnerki tylko dla tego że ma szanse u piękniejszej. Proszę nie porównujecie nas facetów do kobiet. My jesteśmy zupelnie innym gatunkiem, który ceni sobie wyższe wartości. Przede wszystkim nie traktujemy innych ludzi jak przedmioty, co kobiety mają w zwyczaju robić na co dzień.

Gość Samiec_alfa 100%
dobra uciekam bo ładna pogoda :) trzeba korzystać z tego że jest słoneczko :), i troszkę pojeździć na motorku :) miłego objeżdżania mi dupy niektórym życzę :). Na tym kończę polemikę w tym temacie :). Buziaki Tigi Curl :*.

Gość motorek masz w dupie durniu

Gość not prefect human
no proszę Cię nie dość że odwracanie kota ogonem to jeszcze dość mizerne. Nie chce mi się i nawet czasu nie mam czasu prześledzić całego tematu a nawet całej Kafeterii żeby Ci cytaty powklejać. Pytanie brzmiało dlaczego faceci mając do wyboru ślicznotkę i brzydulę, wybierają tą drugą Ogólny jednak wniosek jest taki że facet wiąże się z brzydulą tylko wtedy kiedy się boi że nie sprosta jej wymaganiom. i w większości takiej odpowiedzi pytającym koleżankom ślicznotkom udzielili faceci

Gość hhfdh
Ogólny jednak wniosek jest taki że facet wiąże się z brzydulą tylko wtedy kiedy się boi że nie sprosta jej wymaganiom. Tak właśnie jest.

Gość not prefect human
więc jeśli się przestanie o to bać to rzuci brzydule i wystartuje do pięknej. Logiczne. Więc proszę mi tu takich dziwnych wniosków snuć że tak tylko kobiety robią

Gość Tigi curl
Samiec - nic już nie chce mi się pisać do Ciebie, ani o Tobie ... Ostatnie Twoje wypowiedzi są już na poziomie, na który zejść nie mogę .. Bo to dno, o jakim nie miałam pojęcia ... Więc niczego nie skomentuję ... :O

Gość do Ona
ty sie lecz na leb debilko, bo na operacje ryja pewnie nie masz. wszyscy widzieli jaka jestes brzydka, to wymyslasz i przypierdalasz sie do ladnych dziewczyn. odwracanie kota ogonem to dla ciebie standard.

Gość pasztety z kafe musza sie gdzi
es wyzyc :D

Gość not prefect human
Po pierwsze nie ejstem żadna "ona". Po drugie jeśli to do mnie to ja w Twoją stronę takich wycieczek nie robię. Po trzecie jeśli już coś mam do ładnych to to "że nie raz dały mi odczuć że jestem nikim bo jestem brzydka"

Gość Pawel79.
Brzydka moze mi co najwyzej wylizac dupe.

Gość not prefect human
TO TOBIE TRZEBA PISAĆ DRUKOWANYMI LITERAMI ŻE JA I OSOBA O NIKU "ONA" TO DWIE RÓŻNE OSOBY.

Gość Tigi curl
Wierz mi, że ładne jeszcze bardziej dostają od tych brzydkich ... Jest to nie tylko agresja na twarzy, ale też słowna, a w przypadku młodszych także fizyczna ...