Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannna ciekawskiia

skoro faceci wola ladne dziewczyny to czemu wybieraja te brzydule?

Polecane posty

Gość samiec_alfa 100%
jest coś takiego jak kursy manipulacji ?:D nie wiedziałem :D i czego niby tam uczą ?:D Masz rację jestem chamem i prostakiem i dobrze mi z tym.

Gość wzial grubaske bo sam ma
niedowage

Gość Tigi curl
I Ty piszesz, że odrzuciłeś ładne, bo były puste ... hehehe ... No tak grubaska to jest pełna ... żarcia ... Pewnie same odeszły mimo desperacji ... poszukania faceta ...

Gość Tigi curl
Widać ewidentnie, że od początku gustowałeś w ruchających się na prawo i lewo ... Skoro sam masz 23 lata i już miałeś rozwódki i samotne matki, to raczej to nie były studentki trzech fakultetów ... i nie trzymały nóg razem ... Tak jak i grubaska ... w końcu sporo też musiała trenować na wielu, skoro taka dobra w ruchaniu ...

Gość fvgbvbh
bo te brzydule przeważnie robią lo.da żeby zatrzymać przy sobie faceta w przeciwieństwie do tych ładnych 🖐️

Gość hhshsgs
robią codziennie i dają dupy żeby tylko facet ich nie zostawił

Gość samiec_alfa 100%
No proste, mam zajebistą niedowagę, przy moim zajebistym wzroście powinienem warzyć 100kg, wtedy bym miał sexi sylwetkę na misia :) Pozatym jakieś śmieszne obelgi poprosze bo się nudzę. Tigi curl " samiec alfa to idiota pokusie typu NLP, ktoremu nawciskali kitow jaki to on jest zaj**isty" Ja bym go o to nie podejrzewała ... On po prostu tak myśli ... No pewnie. Tigi curl samiec_alfa 100% - pisać o swojej zaradności to też możesz ... Jednak sam fakt, że Ci to przeszkadza w kobietach zdradza, że to tylko Twój wymysł ... Gdybyś był zaradny cieszyłbyś się z tego, że kobiety to doceniają, a nie z tego powodu płakał ... z czego mam się cieszyć że XXI wiek to pomyłka w dziejach ludzkości? I z tego że większość kobiet nie szuka związku partnerskiego a związku w którym będzie utrzymanką ? Moja zaradność nie jest moim wymysłem ale nie zamierzam wyprowadzać Cię z błędu.

Gość samiec_alfa 100%
Tigi curl I Ty piszesz, że odrzuciłeś ładne, bo były puste ... hehehe ... No tak grubaska to jest pełna ... żarcia ... Pewnie same odeszły mimo desperacji ... poszukania faceta ... I znowu obrażasz mi dziewczynę ? Nie możesz się od niej odjebać ? Po drugie to nie "żarcie" jest problemem, a nadczynność tarczycy mowi Ci coś to czy musisz zajrzeć na wikipedie ? Tak jestem taki zły, brzydki i niedobry że byłem tylko porzucany / ironnia mode off/. Nigdzie nie pisałem że miałem rozwódki i samotne matki, każda deklarowała że jest singielką i nie spotkała tego jedynego dopiero później wychodziła prawda na jaw. Dlatego stwierdzenie że to ja byłem porzucany jest zabawne :)

Gość samiec_alfa 100%
Poza niedowagą i anemią mam i małego penisa.

Gość samiec_alfa 100%
no już lepiej, skonczyły się obelgi teraz podszywy :) no dajecie :)

Gość samiec_alfa 100%
Znikam do mojej grubaski, papa słoneczka :) całuski :*

Gość Tigi curl
"z czego mam się cieszyć że XXI wiek to pomyłka w dziejach ludzkości? I z tego że większość kobiet nie szuka związku partnerskiego a związku w którym będzie utrzymanką ? Moja zaradność nie jest moim wymysłem ale nie zamierzam wyprowadzać Cię z błędu." I Ty siebie nazywasz samcem alfa? Przecież samiec alfa to przywódca... a nie partner czekający w jaskini i czekający aż mu samica przywlecze padlinę! Przywódca dba o swoje stado! Teraz ja Cię wyprowadzę z błędu! To nie wymysł XXI wieku (na historię się nie chodziło już w podstawówce widzę). Od czasów pierwotnych to samiec wychodził na polowania (jako silniejszy - wiem, że u Ciebie, to kobieta jest większa :P) i wlekł pożywienie do jaskini ... Nie wiem, czy wiesz, ale kobiety rodzą, lub są ciężarne ... a wtedy wymagają opieki ... I po partnersku tego się nie rozegra ... bo faceci jeszcze nie rodzą .. :D

Gość Tigi curl
'Nigdzie nie pisałem że miałem rozwódki i samotne matki, każda deklarowała że jest singielką i nie spotkała tego jedynego dopiero później wychodziła prawda na jaw. Dlatego stwierdzenie że to ja byłem porzucany jest zabawne" Znaczy się, że łatwo dało się oszukać ... Ale w tym wieku już tyle rozwódek i samotnych matek? :O

Gość samiec_alfa 100%
Moja kobieta waży ode mnie mniej 8 kg. :D O ja bidny.

Gość do samiec
Co to za dobranie sie kiedy baba waży 62 kg a chlop 70 kg. Ty naprawdę jestes słabe chucherko nie facet

Gość Tigi curl
A ja ważę od mojego faceta mniej o 41 kg

Gość Tigi curl
Mój facet 198 cm - 98 kg ja - 170 cm (w butach mam 180 najmniej) - 57 kg ... oboje jesteśmy dość wysportowani ...

Gość samiec alfa nie mial wyboru
przy swojej mizernej wadze :D:D

Gość Tigi curl
Jakim prawem on się nazywa samcem alfa, skoro chce być tylko partnerem? to raczej druga baba ... ta drobniejsza ... :D

Gość Tigi curl
Może to ona jest samcem alfa w związku? :D

Gość ma facet marzenia hhahhhaaa
samiec alfa ale w cudzysłowiu🖐️

Gość fvgbvbh
Samiec_alfa 100% jesteś żałosny, najpierw sam obrażasz ładne kobiety, a później wielki bulwers jak ktoś coś powie o twojej

Gość Impertynencka
szmato brak Ci honoru, chłopak sobie poszedł a Ty po nim jedziesz bo wiesz że nie będzie miał szansy obrony, gardze takimi kurwistrzałami jak ty. Czytałem Twoje wypowiedzi skierowane do niego, tak głupiej pizdy to jeszcze nie spotkałem na swojej drodze. Atakujesz i ubliżasz jego dziewczynę mimo tego że gówno o niej wiesz. A nie pomyślałaś pizdo jedna z drugą że o gustach się nie dyskutuje ? Może jemu akurat się podoba to że ma trochę ciała ? Nie najlepiej jest odrazu naskoczyć i zbesztać, to takie typowo Polskie. Mam nadzieje że dzisiejszej nocy Twoj Facet jak to nazwałaś zapoda Ci kutasa do opierdolenia i dociśnie cię tak mocno że aż się zrzygasz obiadem i kolacją na raz.

Gość Tigi curl
Hahahahaha ... Chyba cyrkowiec jakiś... :D

Gość Impertynencka
Zapomniałem się przelogować, to ja samiec_alfa100%. Nigdzie nie podszedłem i czytam dalej

Gość pewnie ze to on
:D:D:D

Gość Tigi curl
Cyrkowiec jednym słowem ... :D

Ach wystarczy żeby człowiek podważył urodę boskiej Olki na rzecz Dity von Teese, i już wyzywany od zazdrośnic i ubliżających ładnym dziewczynom :o Fantastycznie, witamy na cafe :o Nigdy po nikim nie jechałam za wygląd :classic_cool: Co najwyżej za pustostan umysłowy upoważniający do bycia twarzą firmy budowlanej i reklamowania pustaków :) Nie mające związku z urodą :) Wierzcie sobie pomarańczki w co chcecie 🖐️

Gość urwanie glowy
Tigi curl Kobieto co ty mozesz wiedziec o nadwadze najpierw naucz sie uzywac slow stosownie do znaczenie a potem pisz bozesz jak ty tu sie probujesz dowartosciowac dziewczyna o prawidlowej wadze ma dla ciebie nadwage a ty jestes taka swietna bo jestes lezajsza od fecata o 41 kg ale powod do dumy i przechwalek a ja jestem lzejsza od faceta o 39 kg i co w zwiazku z tym?? Mam sie czuc lepsza z tego powodu czy co?? I nic ci do tego na co ja mam czas a na co nie i tak sie sklada ze ludzie maszynami nie sa wiec maja prawo do kilku minut odpoczynku chociazby na kafe chyba ze odmawiasz mi tego prawa??

Gość urwanie glowy
Tigi curl o wiesz co moze zaraz zorbimy konkurs na wage ja waze 46 kg ty tlusta 57 kg babo :P Przyjemnie ci teraz jest co i kto jest lepszy?? Przestan pierdolic ze kobieta ktora ma prawidlowa wage ma nadwage.