Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannna ciekawskiia

skoro faceci wola ladne dziewczyny to czemu wybieraja te brzydule?

Polecane posty

Sama wstaw swoje, później wyzywaj innych od brzydul :) a moje są gdzieś na kafe, Sherlocku, siebie, swoich przekonań i swojego zdania się nie wstydzę :)

Gość urwanie glowy
Tigi curl I jeszcze jedno nie widzialas tej kobiety a byc moze jest ladniejsza i apetyczniejsza od ciebie bo ma pelne kasztalty tam gdzie trzeba albo umie dobrze sie ubrac czy caloksztalt figury z ladna buzia dobrze wyglada Nie wiesz tego ale juz jezdzisz po dziewczynie

Gość teraz przylazly 2 brzydule
:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość urwanie glowy
teraz przylazly 2 brzydule a mnie tam gowno obchodzi czy ktos nazywa mnie brzydula wazne ze mezowi sie bardzo podobam czuje sie dobrze sama ze soba i co chwile jacys panowie mnie podrywaja i proponuja wspolna kolacje Ale ja nie musze sie tutaj dowartosciowywac jak niektore kobiety wyzywajac kazda inna dziewczyne ten kto akceptuje siebie akceptuje innych i nie kryztykuje ich wygladu

Gość dajcie fote Ona

Haha :D Dalej wierz w bajki 🖐️ Idę, nie będę dyskutować z ludźmi o rozumku Kubusia Puchatka 🖐️

Gość paskudztwo ona skasowala fote

Gość Tigi curl
urwanie glowy - śmieszna jesteś ... To nie ja pisałam, że ma więcej ciała niż powinna, tylko sam samiec tak napisał ... Wagę się zbytnio nie sugerowałam, bo ludzie wysportowani ważą stosunkowo dużo, a wyglądają i tak lepiej niż mniej ważący .... Co do Twojego porównywania do mojej wagi ... no cóż ... jestem wysportowana i wysoka i nie mogę ważyć mniej nawet kilograma, bo i tak jestem na granicy. Więc co do Twojej wagi ... ważąc tyle z pewnością jesteś kurduplem ... o kaczych krótkich nóżkach ... wierz mi, wcale nie zazdroszczę... :D A ja mam długie nogi...

Gość Tigi curl poszukaj sobie fote
Ona" to padniesz :P nie wiem czy znajdziesz bo usunela

Gość Tigi curl
urwanie głowy - zatem nie zaimponowałaś mi swoją wagą kurdupla ... a tłusta z pewnością nie jestem ... nawet z 2-3 kg by mi się przydało ... mam piękną rzeźbę brzucha ... Więc trafiłaś kulą w płot ... Widocznie nigdy nie widziałaś wagi wyższej dziewczyny ... :D

Gość Tigi curl
I widocznie nie czytałaś wypowiedzi samca ... mądrujesz się, a nie masz pojęcia, na jakich podstawach została zbudowana moja wypowiedź ... I jeszcze przypadkiem się wydałaś, że jesteś kurduplem niewysportowanym ... hahahaha ... albo masz anoreksje ... Nie zazdroszczę naprawdę ... a Twój facet w takim razie też nie jest za wysoki, skoro waży tylko 85 kg ... chyba, że ma także niedowagę jak samiec, lub też prawie w ogóle się nie rusza .... Więc nie zabłysłaś niczym... :P

Gość Tigi curl
W dodatku widzę, że nie masz pojęcia o BMI, bo inaczej byś chociaż sprawdziła, zanim napisałaś o mnie tłusta krowa .... Faktycznie musisz o siebie nie dbać w ogóle, skoro nie masz pojęcia o takich podstawach ... Dlatego tak Cię boli pisanie o urodzie .... Jak widać dotąd moje wnioski się sprawdzały ... i tutaj też ... już nie mam najmniejszych wątpliwości ... :D

dwadzieścia stron pierdolenia i przepychanek? macie zdrowie. :P nie to co ładne, a co się komu podoba, ale przestańcie powtarzać jak mantrę, że faceci wybierają pasztety, a za ładnymi nawet się nie oglądają. żadna moja koleżanka która jest ładną dupą nie ma problemu z powodzeniem i facetami, dziwnym trafem to te mało urodziwe gryzą po nocach poduszkę z samotności. bez jaj. 🖐️

Gość Tigi curl
Mo Cuishle - zgadza się ... Ładne nie mają problemów żadnych... chyba, że z nadmiarem ... bo i tak bywa, że zaczepiający kolejny już w ciągu godziny to zaczyna drażnić ... :O

Gość urwanie glowy
Tigi curl Mam w dupie jalowa dyskusje z toba i odpowiadanie na Twoje kolejne bezpodstawne wnioski Wole delektowac sie piekna niedziele z moim mezem ... moze spacer na ktorym faceci beda ogladac sie za mna zazdroszczac mezowi... zobaczymy .. ale coz jak mozna uwazac ze kurdupel albo anorektyczka buhehe jest ladna i interesujaca ... no ci faceci ktorym sie podbam i ktorych jest naprawde wielu to jacys debile musza byc ... o matko i corko zyjesz biedna istoto wsrod tylu debili Zegnam a dla ciebie moge byc i kaszalotem nie obchodzi mnie to

Gość Samiec_alfa 100%
Ah dzień Doberek :) Widzę że pod moją nieobecność Tigi curl sobie pofolgowała, a resztą pięknych i mądrych jej kibicuje ;). Nie wiem kim jest ten facet to się podpisał "impertynencka" i nie interesuje mnie to :), gratuluje temu kto się podszył i podpisał o tym że zapomniałem nicku zmienić ;) gratuluje fantazji :). To co wiecie już czemu mimo pięknego wyglądu dalej jesteście same ? Czy może wasz mentor Tigi Curl odpowiedziała wam na to pytanie ? Czy dalej sądzicie że to dlatego że się was faceci boją i nie chcą się o was starać ? :)

Gość Tigi curl
urwanie glowy - to Twoje oskarżenia w stylu "tłusta krowa" są bez pokrycia ... Przestajesz, bo wiesz, że nie masz szans ... Na pewno karzełki podobają się innym karzełkom, szczególnie kompletnie nie dbające o siebie ... muszą być kolejki do Ciebie ... :D Co do debili z którymi się zadaję ... Może zacznę od męża ma tytuł dr .. skończył 3 fakultety. Jest managerem wysokiego szczebla w dużej korporacji. Prowadzi także warsztaty ... wykłada gościnnie na uczelni ... Ja debilka jestem tylko kierownikiem, ale liczę że z czasem awansuję .. Skończyłam 2 fakultety ... Poruszamy się w takim też środowisku .. Obserwuję ludzi na bankietach i nawet wiem, która pani zrobiła sobie biust, czy usta ... itd. Wszystkie są wycackane, na ile to możliwe ... co potwierdza, że wygląd jest ważny... Więc nie wciskaj kitów, jaki to mój świat debili ... bo nic o moim świecie nie wiesz, ale obrażasz nawet moje środowisko ... Jeśli chcesz teraz jeszcze obrazić mojego psa to proszę bardzo ...

Samiec_alfa 100% - przecież ja wcale nie pisałam, że jestem ładna, więc czemu się rzucasz? :P mitu o tym, że faceci boją się ładnych kobiet też już nie rozpowszechniajcie. :o 🖐️

Gość Tigi curl
samiec - trenuj czytanie ... Pięknych faceci się ogólnie nie boją (cały czas o tym pisałam). Są do pięknych ogólnie kolejki ... Ale nie każdy facet jest na tyle męski i pewny siebie, aby móc cały czas być czujnym samcem i odganiać innych samców i ufać kobiecie ... Słabsi psychicznie z pewnością wolą grubaski-ruchaczki ...

Gość Tigi curl
Przy podrywaniu się nie boją ... Nieraz aż się dziwię skąd taki pomysł, aby startować z takim pakietem jaki gość ma do zaoferowania ... :P Ale część się boi, że nie utrzyma przy sobie takiej kobiety ... co nie jest żadnym problemem, bo przy tylu chętnych i tak jest nadmiar tych, którzy sprostają ...

Gość do Tigi Curl
Twoje wypowiedzi sa nieprzyjemne. Nie masz w sobie krzty ludzkiej zyczliwosci? Empatii? Czemu niska kobieta czy mezczyzna (a nawet, jak widze w Twoich wypowiedziach - sreniego wzrostu) to od razu wg Ciebie KARLY, czyli slownictwo nacechowane pejoratywnie... dlaczego epatujesz swoim wyksztalceniem (2 fakultety) czy wyksztalceniem partnera (3 fakultety)? Uwazasz, ze osoby, ktore skonczyly tylko liceum nie moga byc inteligentne, oczytane czy madre zyciowo?

Gość do Tigi Curl
*sredniego

Gość Samiec_alfa 100%
NO pewnie Tigi Curl i oboje z partnerem jesteście przed 30 co ?:) Generalnie to wbijam w Twoje poglądy :), po drugie prosze żebyś się wkońcu odpierdoliła od mojej dziewczyny. Czy ja mam się dojebać do Twojego misia po 3 fakultetach, z doktorem i wysporotwanego ?. Obrotny chłopak skoro potrafi zrobić tyle rzeczy na raz i tworzyć z Tobą związek. Chociaż przepraszam w nie tworzycie związku partnerskiego w tym związku on utrzymuje Ciebie :). Mo Cuishle - a ja wcale nie atakuje Ciebie :), nie wiem jak wyglądsz wiec nie będe się wypowiadał :) ale dużo dziewczyn mowi że nie jest ładna a tak naprawdę to jest jak z obrazka :) Tak wiec pozdrawiam Cię serdecznie :) i miłego dnia życzę :).

Gość Tigi curl
do Tigi Curl - a wiesz w ogóle do kogo było owo określenie? nie sądzę ... ale nie przeszkadza wydawać Ci to opinii o tym, jak to niby piszę o ludziach średniego wzrostu .. Pisałam to do "urwanie głowy", która szczyci się wagą 46 kg ... a ja dla niej przy 170 cm - 57 kg wagi i wysportowanej sylwetce jestem tłustą krową... choć nawet z 2-3 kg by mi się przydało ... Potrafisz wyciągać wnioski? Bo ja potrafię ... Przy takiej wadze musi być niska, albo mieć anoreksję ... Ponieważ pisała, że o siebie nie dba, a anorektyczki bardzo dbają o to co jedzą ... więc pozostaje KARLI wzrost ... P.S. Pozwalam sobie na KARŁA, po tej tłustej krowie ... Na psychologii uczono mnie, że aby komunikacja była skuteczna rozmowa musi toczyć się na tym samym poziomie ...

Gość Tigi curl
Samiec_alfa 100% - ja jestem przed 30, a mój mąż ma 34 lata ... Szybko awansował, bo studiował za granicą i miał zagraniczne staże .... W dodatku ma silną osobowość ...

Gość Tigi curl
tak samiec - mój misio ... ma czas jeszcze na koszykówkę ... i nawet rok temu został wybrany najpopularniejszym działaczem sportowym w naszym województwie.

Samiec :) już tu widziałam stada piękności które zarzekały się, że są jak z obrazka, a jak wkleiły zdjęcie to betonowa ulica przeciętności się kłania. :classic_cool: no ale taka już domena kafeterii, że tu nie ma brzydkich lasek. wszystkie są piękne i samotne tylko dlatego, że faceci to chuje. :D :o miłej niedzieli. 🖐️

Gość Tigi curl
Samiec_alfa 100% - po tym też widać, że jednak zaradny nie jesteś... Inaczej byś wiedział, że najbardziej zajęci ludzie mają czas na wszystko, a Ci co niewiele robią nigdy nie mają czasu ...

Gość Tigi curl
samiec - co do tego Twojego partnerstwa i mojego utrzymywania ... Chcesz powiedzieć, że powinien zrezygnować ze swojej wypłaty, albo wymienić ją na równoważną mojej... Aby czasami do domu nie wnieść więcej niż ja? Żałosny jesteś ... :O