Gość martiii Napisano Sierpień 6, 2008 ja ostatnio pracuje w barze i czasem wlacze jakies radio ale odkad uslyszalam reklame akurat podczas obsługi- "stosuje diosmineks mmmmm" i na koncu cos w stylu"stosuj na hemoroidy" to czym predzej wylaczylam to gowno;/ ale faktem jest ze tina rozwala hahahahahha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ----------- _______ Napisano Sierpień 6, 2008 mnie wkurza : "Bo Paula to jest krowa na maxa odjazdowa..." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martiii Napisano Sierpień 6, 2008 mnie wogole wkurza ze w tv jest na***ane tych reklam, na polsacie w przerwie filmu nawet trwaja 15 min:/:/:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Princessska 0 Napisano Sierpień 6, 2008 mnie dobijaja te nowe reklamy tumbarku, np jak ten koles w ubraniu rolnika mowi na koniec .... bla bla bla... i ze mozna zrobic z tego cytryno jeza czy cos takiego juz nie pamietam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martiii Napisano Sierpień 6, 2008 he racja mnie tez wkurzaja te reklamy z tymbarka, a szczegolnie ta laska "bo my owoce to dodajemy do wody" i cieszy sie jak dziecko, a ten cytrojezowy koles tez jest zje****any Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość greckie wesele Napisano Sierpień 6, 2008 A pamiętacie reklamę, w której występuje Chojnicka z Klanu i skulona, jakby na kiblu siedziała, pieprzy o bolących stawach i drzewku bonsai:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 1111111111111 Napisano Sierpień 6, 2008 a ja natychmiast przełączam jak słyszę reklamę napoju costa-ten hiszpański.... wrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Princessska 0 Napisano Sierpień 6, 2008 heheh a ja lubie ta reklame tiny bo nigdy nie moge sie napatrzec na ta babe z wielkimi oczami za lada:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość banda grandea wanda Napisano Sierpień 6, 2008 taa, ta z Chojnicka byla dobra. Bo ja stawy bola to nie moze pielegnowac drzewka bonzai - bo ona sie wspina po galeziach, husta sie, owoce zrywa... :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokiegomipseudo 0 Napisano Sierpień 6, 2008 albo jeszcze ta tymbarka, \" kolega z czech ?? nie z trzech gór!\" to tez mnie rozpierdala, wzieli skurwysyny zgapili z tej reklamy \" do trzech to ja mam za darmo\" tysiac nozy ;DD juz nawet nie wiem gdzie jest \"trzech\" a gdzie \" czech\" ;DD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a Mnie najbardziej Napisano Sierpień 6, 2008 W K U R W I A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :[ " Nie Basia tylko Ketoprom " albo niewiem czy ktos pamieta " to ja marek marecki ...." zaje balabym tego bachora ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokiegomipseudo 0 Napisano Sierpień 6, 2008 Marek Marecki to ten od PRONTO ? ;DD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eee ... Napisano Sierpień 6, 2008 NAJBARDZIEJ ŻENUJĄCA JEST FARY... NIE DOŚĆ, ŻE CI UMYJE 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000 BRUDNYCH NACZYŃ TO JESZCZE TEN GOGUŚ CO TO PROWADZI .... ŻAL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ok ale niby co Napisano Sierpień 6, 2008 prawie wszystkie drażniące, ale to na plus biorę, bo nie oglądam TV ... czytam lub siedzę na kafe ;( a jeżeli już oglądam na reklamach wykonuję drobne pracki, by tylko mózg nie łapał tych idiotyzmów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewka86999999 Napisano Sierpień 6, 2008 Wkurzaja mnie wszystkie reklamy gdzie wystepuje chajzer i ten jego cudowny proszek - zwlaszcza ta na lodowisku Nie lepsza jest goździkowa -bohaterka narodowa I tradycyjnie - reklama tiny ze stużyńska i tym babsztylem zza lady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a Mnie najbardziej Napisano Sierpień 6, 2008 takk ten Marek od Pronto :/ zaje balabym tego bachora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytajaca kobieta Napisano Sierpień 6, 2008 temat upadł?:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sznaucer z Rodowodem* 0 Napisano Sierpień 6, 2008 bo paula to jest krowa :O pierdoolca dostaje jak to słysze :ojakieś zmodyfikowane bachorzyska latają po łączce i sie cieszą że mają budyń za 2 zł :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sznaucer z Rodowodem* 0 Napisano Sierpień 6, 2008 albo ta reklama barszczu : debil ma wąsiska czerwone a te baby sie jeszcze cieszą jakby padake miały :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boogie woogie 0 Napisano Sierpień 6, 2008 \" ...zbyszko polo cola...\" zenadaaaaaaaaaaa \"..zamieniłem na wspaniałą dziewczyne...a zwykła cole na zbyszsko polo cole...\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oojojojoj Napisano Sierpień 7, 2008 Popuściłam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nauzykaa 0 Napisano Sierpień 7, 2008 mnie drażnią reklamy Ery :/ są żenujące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Elvira elvirkowa Napisano Sierpień 7, 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=VDrxN3GtqJw To było takie dosć sullealistycne wrażenie..., Na imię mama agnieska... Logopedę przydało by się zwiedzić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uliczek 0 Napisano Sierpień 7, 2008 jak widzę te syfiary co sprzatają gdy już wszystko zarosło eh, to mnie rozwala albo tina - kto tej kobiecie robił makijaz (tina chyba tu wygrywa :P ) i ogólnie wszystkie te, gdzie kobieta do garów, sprzatania itp. Albo idiotka która sie cieszy do porzadnie wymytych naczyń bo ma nowy środek do zmywarki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sphynxcat 0 Napisano Sierpień 7, 2008 GLAMURAJZER - nowy produkt w telezakupach mango 1400 przypalowych cekinow w promocyjnej cenie 99zl http://www.mango.pl/products.php?akcja=spd&id=556 dla porownania: tu 2000 DOKLANIE takich samych w cenie 15zl :) http://allegro.pl/item410013530_cyrkonie_szlifowane_pudelko_ok_2_tysiace_szt.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ijijijijijij Napisano Sierpień 10, 2008 ja chyba do konca zycia zapamietam reklame Briss (te zapachy do kibli) jak jakis mały wietnamiec robi kupe (bo coz innego? :D) siedzi na klopie i krzyczy do mamy ,,Fu ale brzydko pachnie, mamo briss sie skonczyl" I mama przynosi synkowi nowy Briss. I wszyscy są tacy happy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasssia89 0 Napisano Sierpień 10, 2008 no dla mnie najdebilniejsze są reklamy wody tymbark, źródlana woda czy jakoś tak, ona jest żałosna i ci ludzie też... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kokosimooo Napisano Sierpień 10, 2008 Nie no najgorsze co moze byc to te takie reklamy ,,biedniejsze", ktore sa puszczane na telewizjach regionalnych... Ojej jak sie to oglada to nie wiadomo czy smiac sie czy plakac :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thats not my name Napisano Sierpień 10, 2008 'jogurt jem na śniadanie, jogurt jem na lunch, jogurt jem na kolację' kurwa nie zesraj sie tym jogurtem!!! i tina też mnie wkurza:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thats not my name Napisano Sierpień 10, 2008 ooo i przypomniała mi sie reklama pierwsza jaką pamiętam: 'olej vatt na tym jeżdzi świat' :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach