Gość o maj God Napisano Grudzień 24, 2008 *obcisłym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pascal Brodnicki Napisano Grudzień 24, 2008 Dodaj kostke gzibowo do sosu gzibowego Mam dość kaleczenia mojego ojczystego języka przez tych zagranicznych "gwiazdorów". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nudzi mi się bardzo Napisano Grudzień 29, 2008 Zdecydowanie reklama Aero i te bąbelki. Durne baby gadające niewyraźnie o bąbelkach, o tym, która z nich będzie najlepszą przyjaciółką tej, która je wymyśliła itp. Żal.pl :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to-znów-ja Napisano Grudzień 29, 2008 mnie przeraza reklama fisielu,gdybym to obejrzała jako dziecko to w nocy jszczałabym do łóżka ze strachu i za chuja nie zgasiłabym światła.ten niby królik wygląda kurwa jak z horroru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jhhjjh Napisano Grudzień 30, 2008 FISIEL - haha, pamiętam, że kiedyś by wątek dot. tej reklamy. Jest straszna :) A jeśli chodzxi o te wkurające to: 1) "Moja fryzura to wytrzyma", "Dla ciebie, ciebei i ciebie" 2) Czy wyglądam jakby mó brzuszek był jakiś tam...?! 3) TELEWIZJA NA KARTĘ TVN!!! NAJGORSzA REKLAMA EVER!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość akcja frustracja Napisano Styczeń 4, 2009 jakiś silan, cocolino czy inne gówno: -a dlaczego tak ładnie pachnie? -bo cię kocham. ja jebię, zaraz oszaleję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Koncesjonowana Napisano Styczeń 4, 2009 1. TINA : po pierwsze ta baba, co sprzedaje jest koszmarna, mogli wziąśc jakąś bardziej rozgarniętą aktorkę. Po drugie sklep jest cały wyłożony Tinami od wejścia po samą ladę, a marcysia wchodzi i pyta sie czy jest najnowsza Tina. hehe 2. PERWOLL: Najlepsze, że te kobiety zawsze przy sobie mają 2 litrową butlę płynu do prania- no masakra, w podroży, na spacerze, na imprezie- wszędzie. A ta ostatnia reklama co facet gada z jedną babą na temat sukienki innej to już makabra. 3. JOGOBELLA: Te to tam sraczki prawie dostają jak opowiadają o tych megakwałkach owoców, jakby to było najlepsze, co ich w życiu spotkało..:/.(swoją drogą większe kawałki to są w jogurtach z biedronki). A podobno reklama to rozwojowy kierunek, dla ludzi z wyobraźnią, więc kto wymyśla te pierdoły beznadziejne??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolamima Napisano Styczeń 4, 2009 Wkur....a jest reklama jogurtu jogobella, gdie powalone gospodynie jedzą go na śniadanie , obiad, kolację i wszyscy domownicy i dzieci i jeszcze szkoda, że ku..wa pies sąsiada nie jest zadowolony! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolamima Napisano Styczeń 5, 2009 A mnie rozwala pozytywnie reklama jakiejś sieci komórkowej z blondyną i starym wyleniałcem- "Do Czech, to ja mam za darmo". Jest zajebista. A wkur... mnie super Hubert z rechoczącym obleśnym kucharzem jakiegoś super banku, jogobelle, ibuprom, lakier taft, Chajzer z wizirem, zalana łazienka i Calgon, a ostatnio stękający Kupicha. Więcej nie pamiętam, ale będzie tego jeszcze trochę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość No i kolejny raz się uśmiałam Napisano Styczeń 5, 2009 Przypomniała mi się jeszcze obrzydliwa reklama, którą już wycofali, mianowicie Mentosa z facetem, któremu nienaturalnie wydłużały się sutki. Pamiętacie? Co za debil to wymyślił, aż mi się niedobrze robiło, zawsze przełączałam na inny program, gdy pokazywali to debilstwo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wdowa superstar Napisano Styczeń 11, 2009 "stodal, stodal, niech żyje żyje nam!" przełknęłabym, gdyby ten bachor nie darł tak mordy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pytam się no kto to zrobił Napisano Styczeń 12, 2009 Activia z tymi idiotkami w czapkach: to moja siostra i moja mama... i moja też! :o Nosz kurwa, byśmy się nie domyślili! Drąca mordę Heidi Klum w reklamie lakieru do włosów Alpinistka z wadą wymowy i ta druga dziwna, biorąca udział w maratonie. Jaką ona ma beznadziejną fryzurę! :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mnie strasznie wkurza Napisano Styczeń 12, 2009 Winiary z sepleniącym bachorem mówiącym, że mięso jest takie ,,socyste" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość balbina1122 Napisano Styczeń 12, 2009 jogobella... mam ochotę telewizor wywalić za okno jak to widzę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koza031 0 Napisano Styczeń 12, 2009 Najgorsza reklama to Aero. Zawsze uczono mnie, że nie należy mlaskać przy jedzeniu. Mlaskanie wzbudza we mnie obrzydzenie. Kiedyś w podobny sposób reklamowano wafelki, też tak wstrętnie mlaskająco. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ooo właśnie Napisano Styczeń 12, 2009 Winiary Pomysł Na.. i ten durny dzieciak - "no mówię ze socyste" :O żaaaal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sama juz nie wiem 0 Napisano Styczeń 12, 2009 to jest reklama, ktora powoduje u mnie wspomniany w tytule tematu odruch :P reklama lactacydu http://nl.youtube.com/watch?v=XZ813f_QgNk ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ellinka 0 Napisano Styczeń 12, 2009 mnie ostatnio wkurwia reklama jakiegos biura podrozy o tybylcach i tambylcach :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stresa mam Napisano Styczeń 12, 2009 chciałam wpisać tambylców, ale ktoś mnie uprzedził. przecież to jakiś popierol wpuścił do tej telewizji :o nie lubię też knorra z tym jedzeniem przy stole. takie szczęśliwe te rodzinki, że aż mi słabo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prewencja Napisano Styczeń 14, 2009 -co z bolidem, panie janeczku? ewentualnie hardkor werszyn: łapy w górę i dziewięć procent. nie mam pojęcia, co za chuj to wykoncypował, ale te reklamy tego banku są takie żałosne, że mną rzuca, kiedy jakąś widzę. za to reklamy chupa chupsa to mistrzostwo, szczególnie wersja z siłownią :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziś widziałam fragment Napisano Styczeń 14, 2009 reklamy jakiejś pasty do zębów - z wypadającym zębem na końcu FUUUUJ!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dominikananana 0 Napisano Styczeń 16, 2009 tak,ja też widziałam o tych zębach, na prawdę dziwię się,że coś takiego puścili w tv, obrzydliwe!!!!!!!! Wkurza mnie też ten Janeczek i Polbank, ale najabrdziej - polstat cyfrowy wersja świateczna....i te wycie aaaaaa aaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaa - śpiew jakiejś laski, a la kołysanka dla dzieci...masakra... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mori Napisano Styczeń 17, 2009 Popłakałem się ze śmiechu przy tej reklamie http://pl.youtube.com/watch?v=VWr16echOn8 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ivvi 0 Napisano Styczeń 17, 2009 po prostu kocham góry !!!! żygac sie chce :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaarekkk 0 Napisano Styczeń 17, 2009 mnie wyprowadza z równowagi reklama herbapectu jak to dziecko pyta o ten lek :/ :/ :/ leci to często w radiu rmf, większą częśc dnia jeżdżę samochodem i jak to słyszę to nerwy zaczynają mi puszczać. Jakoś tak mam przy tym gówniarz:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dupalas Napisano Styczeń 18, 2009 wnerwiają mnie reklamy cyfrowego polsatu. strasznie to wygląda jak ta żałosna rodzina gzi się na kanapie. albo wersja z tą anią co jest w ciąży- myszko moja! słoneczko! cukiereczku! to jest po prostu żałosne. najgorsza reklama ever. i na koniec ten tekst- WIELE NAS ŁĄCZY!!!11111ONEONE!1111 albo DOOBRZE NAM RAZEM!!1111 denerwuje mnie jeszcze dubbing w reklamach. w niektórych jest na prawdę żałosny i denny. na przykład w reklamach perwola czy jak się tam zwał. albo dubbing w POLSKICH reklamach. no kurde po co dubbingować polskie reklamy?! to wygląda beznadziejnie! strasznie sztucznie. na przykład w reklamie z cyfrowego polsatu ostatnio zmienili głos tego wnerwiającego kolesia. pamiętam ze starych reklam jaki miał głos. teraz kiedy na koniec reklamy mówi ,,dobrze nam razem'' wyraźnie słychać że ten głos nie jest jego. no po co takie pierdy robić ja nie moge. o i te reklamy ery! rzeczywiście strasznie spokemoniały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dama.Kameliowa 0 Napisano Styczeń 18, 2009 Albo głupia jest ta reklama , które leciała przez święta o tym ,że polskie karpie są najlepsze. Dziecko się pyta kiedy będą prezenty ,a reszta rodziny śmieje się głosem niczym z horroru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dupalas Napisano Styczeń 18, 2009 jeszcze reklama stodalu beznadziejna. i po co męczyli się i robili to komputerowo? mogli zrobić ze zwykłymi aktorami. było by o wiele lepiej. a nie tak sztywno. reklama tego plastra niqitin przeciw papierosom. no kurdeeeee skąd wzieli takie beznadziejne aktorki? ta co gada taka cherlawa. ale najgorsze są te jej przyjaciółki. jezu jakie sztywne w ogóle nie umieją grać. na koniec reklamy jest masakra. ta chuda łapię tą wysoką za ramię czy za co. to tak nienaturalnie wygląda. ta gruba podnosi kubek. też tak nienaturalnie wygląda. wręcz sztucznie albo ta reklama irivin czy co. co tak baba wnerwiająco śpiewa. no. to to strasznie denerwuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość twix__ Napisano Styczeń 18, 2009 CZEEEEKOOOLAAAAAADAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach