Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skąd się biorą nutki

u lekarza przezylam szok-jak o skierowanie na badania poprosilam to pani powiedz

Polecane posty

Gość takamoja rada
jestescie chyba nienormalni: dziewczyna pisze, ze miala zlamana noge (to objaw hipochondrii?????), a teraz ma objawy cukrzycy (i ma taki przypadek w rodzinie) i w zwiazku z tym chce sie przebadac? Czy to jest hipochondria??????????????????????????????????????? Czy jak boli Was gardlo idziecie do lekarza i za miesiac znow was boli gardlo i tez idziecie do lekarza, to hipochondria?????

Gość takamoja rada
a Julii o peknietej czaszcze rzeczywiscie nie musiala wiedziec, jesli nie miala badan. I nie wiem z czego sie nabijacie jak dziewczyny rozsadnie napisaly jakie maily sytuacje!

Gość do Julli
Tętniak, "gózki", zdecydyuj się, co panuje w Twojej rodzinie. Tradżedyja

Gość słuchaj ze złamaną nogą
każdy pójdzie o cukrzycy ludzie najczęściej dowiadują się przypadkiem i nie są to MŁODZI LUDZIE!!!!!

Gość Jak można nie wiedzieć
że się ma pękniętą czaszkę.... LUDZIE ! LITOŚCI !

Gość Arbuzowa pestka
nie mowcie ze rodzinny nie dae skierowania na RTG bo daje! ja miesiac temu skrecilam kolano,internista od razu dal mi skierowanie na RTG a potem poechalam do ortopedy. Zawsze tak jest ze INTERNISTA DAJE SKIEROWANIA ludzie!

Gość no jestem
moj brat ma 11 lat i ma cukrzyce :(

Gość daje sobie głowe uciąć
że w obu tych przypadkach wszystko jest ok :o histeryczki, nauczcie się w końcu jednego - diagnoze stawia lekarz, nie wy!! czy wy sobie zdajecie sprawe z tego, ile chorób jeszcze możecie sobie wmówić?????? Kto bedzie płacił za te wszystkie badania????????????????!! Kurwa jedźcie do najbliższej kliniki chorób serca!! zobaczycie chorych ludzi i odechce wam się histeryzować :o masakra, co za ciotki :o

Wiesz ile osób nie iwe że ma pękniętą czaszkę?? A dlaczego?? Bowłaśnie lekarze nie chcą robić prześwietleń. Ja musiałam mieć pękniętą czaszkę po urazie w dzieciństwie. I tu trzba być debilem żeby mieć podstawy sądzić że o pękniętej czaszce można nie wiedzieć

\"Czy jak boli Was gardlo idziecie do lekarza i za miesiac znow was boli gardlo i tez idziecie do lekarza, to hipochondria?????\" Do autorki powyższej uwagi: A ty chodzisz do lekarza za każdym razem gdy cię gardło boli???! No jeśli tak to twoja opinia w temacie gdzie podniesiono problem hipochondrii jest niemiarodajna.

Gość Jak można nie wiedzieć
I głowę stracisz, przedmóco. Przecież Julli ma pękniętą czaszkę.... I nawet o tym nie wiedziałą 😭

Gość no jestem
a ja wierze ze to prawda,bo wiadomo jaka jest nasza sluzba zdrowia,odmawiaja wszystkiego co sie da

Gość takamoja rada
to byl przyklad z tym gardle - ale widze,zebys zrozumil/a sesn slow nalezy napisac Ci co najmniej o zawale serca!

No odmawiają. Bo nie ma pieniędzy na konieczne leczenie bo jakiś hipochondryk potrafi sobie wymyśleć że może ma cukrzycę i żąda piętnastego badania w ciągu paru miesięcy, chociaż mógłby poziom cukru sprawdzić w prosty sposób.

Gość podobnie
Lekarka nie chciała mi dać zaświadczenia, że mam uszkodzony kręgosłup, bo powiedziała, że ona ma goirzej uszkodzony! A co do niewiedzy - znajomy złamał nogę - i o tym nie wiedział, dopiero po kilku dniach poszedł do lekarza! Po prostu myślał, że jest tak mocno stłuczona.

"Czy jak boli Was gardlo idziecie do lekarza i za miesiac znow was boli gardlo i tez idziecie do lekarza, to hipochondria?????" Dałaś tak typowy przykład hipochondrii że tylko ośmieszyłaś rację którą próbowałaś przedstawić.

Gość takamoja rada
moja droga: hipochondryk nie zawraca sobie glowy bolem gardla...

Gość NO TO WSZYSCY
idziemy po skierowanie na rezonans. Bo moze mamy PĘKNIĘTE CZASZKI. I O tym nawet nie wiemy.... A jak JUŻ SIĘ DOWIEMY, to pójdziemy na rentę. I będą na nas pracować WSZYSCY Kafeterianie, Ci głupsi, którzy nie poprosili o skierowanie na rezonans... Julli - i co ? Jak WYLECZONO TWOJE PĘKNIĘCIE CZASZKI ? To z dzieciństwa, po latach.... Chyba niezbyt dokładnie, móżgu trochę wyciekło.... Został tylko "gózek" :D

Gość jutro wszyscy
idżmy do neurolga. po skierowanie na rezonans czaszki. bo moze mamy pękniętą po wypadku w dzieciństwie. Proponuję ZRYW NARODOWY ! WZYSCY POLACY NA REZONANS ! SZUKAMY PĘKNIĘTYCH W DZIECIŃSTWIE CZASZEK !

Jakbyś był troszkę mądrzejszy to byś bzdur nie pisał. Ale komuś sie nudzi na forum. Szkoda mi ciebie. Zapytaj sie kogos satrszego od siebie o sens moich wypowiedzi, bo narazie podjeżdzasz gówniażem nudzącym sie podczas wakacji.

Gość Ja jestem w stanie we wszystko
uwierzyć :) Byłam u lekarza ogólnego i przy okazji poprosiłam o skierowanie na morfologię- u mnie w rodzinie czesto zdarzają się białaczki, a ja ostatnie badanie miałam ponad 4 lata temu, jak byłam w ciąży. Tyle się mówi o profilaktyce i o tym, że jest tańsza niz leczenie :O ale ja skierowania nie dostałam, gdyż pani dr stwierdziła, że "nie ma wskazań do wystawienia skierowania" :O Do lekarza chodzę raz "na ruski rok", skierowanie na badania ostatnio miałam w ciąży- córka ma 4,5 roku, więc raczej nie jestem drogim pacjentem :O

Gość Do Julli
Kup sobie słownik ortograficzny. A jak już masz, to go używaj :D

No teraz tez myślę że nie powinnam iść. To nic że mi pół twarzy drętwiało że nie mogłam oka otworzyć ale jestem hipochondryczką, bo mam pękniętą czaszkę....

Gość Do Julli
I jak widac, Twoje chodzenie nie na wiele sie zdalo :D

Gość lepiej stąd uciekajmy
tu się zrobił zlot hipochodryków, wiejmy stąd bo nas wciągną w to bagno :D

Gość kozik
a ja sie wcale nie dziwie ze mogla pani doktor tak powiedziec. ja wczoraj bedac u ginekologa z potwierdzeniem ciazy uslyszalam cos takiego: "ja pani nie moge dac zwolnienia, bo pani ciaza nie jest zagrozona i to nie moj biznez ze sie pani meczy w pracy" tylko ze u mnie jest to bardzo wczesna ciaza, dopiero 3 tydzien a pracuje na stacji paliw po 12 godzin, nie ma mozliwosci przeniesienia mnie na inne stanowisko :( lekarze to gnidy, poszlam prywatnie i dostalam na 3 tygodnie zwolnienie...

Gość scolopendra
Ja byłam w poniedziałek u swojej rodzinnej lekarki. Poprosiłam o skierowanie na tzw. badania ogólne krwi i moczy, bo jakoś źle się czuję, jestem ospała i nic mi się nie chce. Myślałam, ze mnie wyrzuci na zbity pysk. Ale nie. zbadała mnie i dała skierowania. Macie pecha.

Gość do scolopendra
scolopendra, bo o ile na hipochondrię nie można umrzeć, to z powodu depresji owszem :o

Gość scolopendraaa
A ciąża jest stanem FIZJOLOGICZNYM, nie CHOROBĄ. Ja w ciąży parcowałam normalnie. Pracodawca MA OBOWIĄZEK przenieść ciężarną pracownicę na odpowiednie stanowisko. Jeśli takiego NIE MA, to powinien je stworzyć. Poczytaj kodeks pracy i nie rób z siebie chorej. Przecież jesteś TYLKO w ciązy.