Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaSiuLa88-88

6.08.2008 Głodówka start

Polecane posty

Gość agiś
JA się dzisiaj zważyłam i jest spadek wagi:)) Hm, następne ważenie za 2 tygodnie czyli an końcu wakacji mam nadzieje ze waga spadnie o ajkies 10kg :))

Gość agiś
2kg.:) a jak Tobie idzie? widze za forum zamiera.. :((

nieźle mi idzie, dzięki:D to... umiera^^ dziewczyny piszcie! wypiłam wczoraj litr tej karotki a przed chwilą 100 ml activi, ale byłam biegać i strasznie mi sie słabo zrobiło musiałam się trochę posilić:D Wy też jak schudniecie macie zamiar wymienić całą garderobę? Bo ja już dzisiaj ide na targ kupić sobie jakies tymczasowe spodnie bo wszystkie moje widzą na mnie:D a za kilka tygodni znowu kolejne :D

Gość pierdasina
no to ja też się przyłączyć chcę, ważę 53 na 165 ;/ chcę dojść do 46 a zaczynam od dzisiaj :)

Gość agiś
pierdasina witam Ciebie serdecznie;) Ja właaaasnie odmówiłam placka nie zjadłam śniadnia, a wcozraj o 18.00 zjdłam plasterek pomidorka:) wiecie co dziewczyny? Ja sobie postanowiłam, że do Andrzejek wbije się w rozmairówkę S bo teraz jestem na przemian albo M albo L zalezy jaki sklep z ciuchami. Mam nadzieje że się uda.! :))

Gość pierdasina
No mi sie chce troszeczkę jeść no ale cóż silna wola, zobaczymy czy taką mam hehe, też mam zamiar zmieścić się w ukochane spodenki ;))

Gość agiś
ja też głodna ale niestety musiałam zjeść ... ale tylko jeden kawałek mięsa.. ;/ ale od jutra pościk :) szczerze mówiąc korciło mnie na placek dlatego tutaj zajrzałam. dziękuje wam za wsparcie dziewczęęęęęta!:****

Gość agiś
wieeem wiem :)

Gość Naprawde warto
Witajcie, Tak czytam sobie Wasze opinie na temat gldowki i zastanawiam sie nad soba. Poscilam przez 5 dni pod koniec lipca. Przez pierwsze 3 dni tylko na owocach i warzywach. Po 3 dniu, przestalam czuc glod i stwierdzilam, ze moge przestac jesc. Wytrzymalam 2 dni, ale to tylko dlatego, ze w nocy podczas tych dwoch dni, przechodzilam agnonie. 1 noc bylo mi niedobrze i nie moglam spac. Drugiej nocy, skrecalo mnie z glodu i jak schodzilam po schodach do kuchni, prawie spadlam. Po tych 2 dniach czulam sie fantastycznie i schudlam 2,5 -3 kg. Niestety jednak szybko wrocilam do poprzedniej wagi, poniewaz niewlasciwie wyszlam z tej glodowki. Chce jeszcze raz sporobowac, ale tak juz probuje od 2 tyg. i odkladam na jutro... a jutro nigdy nie nadchodzi... Planuje znowu zaczac jutro i niech Bog dam mi sile i wytrwalosc! Warto! Nie dosc, ze czlowiek jest szczesliwy, to jeszcze duchowo sie oczyszcza (dla tych ktorzy wierza).

Gość agiś
JA lece kolejny dzień i jest dobrze są kryzysy ale jest nad czym popracować. :) Naprawde warto, a ile ważysz jeśli moge wiedzieć?

Gość Naprawde warto
Nie wiem dokladnie ile waze aktualnie, ale przypuszczam, ze 61kg (168cm wzrostu). Przez ostatnie 2 tyg. przybralam ze 2 kg. Ja dzisiaj jestem na owocach. Chce wejsc lagodnie w post, tak jak ostatnim razem. Juz po 3 dniach owocow i surowek stracilam apetyt 4 dnia i nie czulam glodu. Chce to powtorzyc. Mieszkam w Irladnii (Pn) od 2 lat. Kiedy tuaj przyjechalam, to wazylam 56kg. Od tego czasu przybralam. Tutaj spoleczenstwo jest bardzo niezdrowe i trudno byc jedyna zdrowo sie odzywiajaca. Tak apropos to jestem wegetarianka i duzo sie gimnastykuje. Od 4 lat regularnie przynajmniej 5 razy w tyg. Poza tym, wierze, ze pierwszym krokiem do zgubienia zbednych kg jest zrezygniwanie z kolacji i tzn. snacks, reg. gimnastyka + post! A Ty ile warzysz?

Gość asia123456789
Hej dziewczynki ;) Musze powiedzieć że od roku raz w miesiącu przeprowadzam tygodniową głodówke, strasznie to pomaga, przynajmniej mi, wyrzucam z siebie wszystko co zbędne a juz po takiej głodówce czuje sie jak w niebie hehe :) cera o niebo lepsza skóra jędrna i miękka, wiec WARTO naprawde! Dzisiaj bede miała impreze w domku, bo rodzice wyjechali na wakacje hih więc dopiero od piątku zaczne moje oczysczanie, jednak tym razem nie bedzie trwała tydzień a 24 dni. Nie wiem czy mój organizm juz sie przystosował ale już po 2 głodówce nie czułam nic, żadnego bólu, byłam rześka i pełna energi. Jedyne co mnie wnerwiało to to że jadłam oczami, czasami miałam taką manie że wyobrażałam sobie jak jem jakiś posiłek, a tak naprawde głodna nie byłam i w brzuchu mi nie burczało. Jeżeli ktoś sie do mnie dołączy będzie mi miło, bo naprawde lepiej jest przechodzić przez to z kimś ;)

Gość Naprawde warto Monia
Czesc Asiu, Rozumiem to niebianskie uczucie po glodowce! Az sie latac chce! Ja do czwartku planuje byc na owocach i sorowkach. Od piatku planuje nic nie jesc. Mam nadzieje, ze nie bede glodna, tak jak to bylo ostatnio. Nie wiem, ile wytrzymam, ale wezme ONE DAY AT A TIME! Nie sadze, ze dala bym rady wytrzymac 24 dni, bo 14 wrzesnia jade do Polski. Chciala bym sprobpwac przynajmniej 7 dni, a jak dam rade po 7 dniach, to bede trzymac? A jak Ty planujesz zaczac w piatek? Czy po prostu przestaniesz jesc tak ot? Czy przejdziesz lagodnie? Chetnie bede Ci towarzyszyc przez pierwsze dni Twojej glodowki. Chetnie rowniez poslucham Twoich odczuc itp. Bede zagladac tutaj codziennie na forum! Prosze powiedz mi ile masz lat i ile warzysz? Pozdrawiam serdecznie, monia

Gość asia123456789
Hej Moniu ;) przepraszam ze dopiero teraz ale wczesniej nie byłam wstanie tu zajrzeć, ehhh dopiero co ogarnełam dom i paaaaaaaaaaadam z nóg. Dzisiaj już zjadłam 2 kromki chleba z sałatą i salami, wiec odpada, ale musiałam wkońcu zjeść coś normalnego po tych libacjach heh ;) Jeżeli chodzi o wiekm to mam 16 lat a o wage to mam 60 kg przy wzroście 174. Chce zejść teraz do 50 ponieważ zazwyczaj tyle ważyłam i czułam sie prześwietnie. Jutro od rana kompletnie nic nie jem, zawsze tak robie że na ostro zaczynam. Ahha no i jeszcze dodam że pije wode z sodą oczyszczona, i duuuuzo herbatek owocowych, najchętniej owoce leśne i dziką róże.

Gość glodówalodówa
Witam miło, chciałabym przeprowadzic głodówkę, ale nie mam pojęcia, czy nie jeść nic i pić tylko wodę i ile dni ma trwać, mogłybyście mi pomóc, będę bardzo wdzięczna:)

Gość glodówalodówa
asia123456789 w jakim celu pijesz wode z sodą oczyszczoną?

Gość asia123456789
glodówalodówa : gdzieś przeczytałam ze tak jest lepiej, i faktycznie, częściej sie korzysta z ubikacji, wiec szybciej sie oczyszczasz :)

Gość asia123456789
a po za tym, jeżeli to Twoja pierwsza głodówka powinnaś zacząc od 3 dni, zupełnie na wodzie. Ja na pierwszej głodóweczce zmuszałam sie do bardzoooo duzej ilości wody, dziennie nawet 6 litrów. Z racji takiej ze mam schize na punkcie higieny, a wiadomo ze na głodówce nie przyjemnie pachnie mam z ust, nosiłam wszedzie ze soba płyn do płukania zębow i kiedy tylko mogłam myłam ząbki,

Gość asia123456789
uu widze ze jakas cisza tu nastała ? buuuuu budzimy sie dziewczynki :)

Gość asia123456789
moje efekty - 5 dni = 4.6 kg :P

Gość ewak1981
witam) w najblizszym czasie planuje przeprowadzic głodówke- nigdy tego nie robiłam więć mam pytanie- ile mam szanse zgubić ważąć 75 kilo- chce wytrzymac 10 dni na początek- na samej wodzie) dodam ze codzinnie pokonuje rowerem trase 35 km i mam nadzizje ze podczas głodówki bede miala siłe do tegO0 dziekuje za odpowiedz i pzdr

ewa - wszystko zależy od organizmu; coś na pewno schudniesz, ale ile to nikt Ci nie zagwarantuje; a co do roweru, to będziesz miała ogromne szczęście jeżeli uda Ci sie kontynuować te wycieczki

Gość ewak1981
ale czy np 5 kilo w te 10 dni jest mozliwe?