Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrzemekFacet28

Boje się że ożenie z nią i bede tego żałował

Polecane posty

Gość PrzemekFacet28

Jestesmy z tego samego miasta ,mieszkamy blisko siebie.Ale poznalismy sie pare miesiecy temu na dyskotece,ona 24lata raczej typ rozrywkowy czesto zmienia facetów(szybko ja nudza,jest tez wybredna).Nasza znajomsoc bo nic wiecej nei moge powiedziec opiera sie na przypadkowych spotkaniach na tej samej dyskotece.Nie mam do neij nr tel bo poweidziała że woli się spotkać spontanicznie niz sztywnie sie umawiac przez jakis czas a pózneij to się zepsuje,znudzi.Powiedziała że woli żeby ktos zatesknił,żeby umawiac się rzadko na pocztaku,polubić sie,a nwet zakochac w kims.Doszło miedzy nami do pocałunków,boje się że zacznie mi zalezeć i zrobie jakąs głupote

Gość przerazajace to jest
Spoko, załatwianie ślubu trwa - zdążysz się opanować. ;) No i zamiast na dyskę idź w jakieś lepsze miejsce poznawać mniej rozrywkowe dziewczyny.

nie obraz sie, ale od lizania na dyskotece do małżenstwa to Was jeszcze troche dzieli :D

Gość idę spać dobranoc
a Ty już się żenić chcesz??? :D:D:D:D:D

Gość PrzemekFacet28
Nie chce sie jeszcze żenić ale ta dziewczyna szuka faceta którego owienie sobie wokół palca,czuje że to taktyka na to żeby pocztakowo spotkac sie rzadko żebym zatesknił ic hciał ja zdobyc na zawsze widac ze celowo to robi

sorry, ale jesli Ci nawet swojego numeru nie dala, to ja mysle, ze nie masz sie czego obawiac jesli chodzi o slub z nia :D:D:D

Gość PrzemekFacet28
to jets dziewczyna pewna swojego uroku którym kusi rozumiecie?Nie chciałbym zrobic jakiegos głupstwa ale dałem sie juz wciagnac w ta gre że ona naprawde silnie mnie pociaga

Gość PrzemekFacet28
specjalnie mi nie dała nr żebym musiał gonić za nią żeby mi utrudnic kontakt ze soba proste.Powiedziała że nie lubi czekac az facet sie odezwie woli sie spotkac przypadkowo a takich przypadkó w naszym wypadku moze byc mnóstwo bo mieszkamy blisko.Odbiera mi pewnosc siebie że to ja decyduje keidy sie odezwe kiedy zadzwonie bo nie mam tel do neij

Gość PrzemekFacet28
Powiedziła że lubi jak facet ją zdobywa,jak teskni gdy jej nie widzi

"specjalnie mi nie dała nr żebym musiał gonić za nią żeby mi utrudnic kontakt ze soba proste.Powiedziała że nie lubi czekac az facet sie odezwie woli sie spotkac przypadkowo " - jakbym nie miala innego pomyslu na olanie faceta, to tez bym tak powiedziala :) heh, tylko ze ja daje numer, a potem nie odbieram :classic_cool:

Gość PrzemekFacet28
może i mnie olała ale to nei zmienia postaci rzeczy że jak sie spotykamy przypadkowo to jest miła całuje sie ze mną,próbuje wzbudzic we mnie zadrość ze ma powodzenie i bardzo mnei pociaga chciałbym ja zdobyć tzn zblizyc sie do neij miec jakąs przewage chocby taka że to ja decyduje kiedy mam czas i chciałbym się spotkać.Przy niej trace pewnosc siebie wiem zę ona prowdzi gre bo wie gdzie mnie moze spotkac,i jak się spotkamy to mnie uwodzi stara sie mnei rozkochac

Gość PrzemekFacet28
Może jest na tej wyzszej pozycji że gra bo nei czuje miłości ale jedno ejst pewne ona ze mna pogrywa tow iem na 100%

Gość PrzemekFacet28
Gdyby nie chciała nei miałąby żadnego celu znajomości ze mna to by nie dawałą sie zaprosic do mnie do domu jak sie spotykamy"przypadkowo" nie całowałby się ze mną tylko od razu trzymałaby dystans zreszta ona sama podczas tych spotkan dąży do pocałunków,przytulania sie na łózku.Po jaką cholere?

Gość PrzemekFacet28

Gość Zdegustowanyyyyyy29lat
sam bym sie bał

Gość PrzemekFacet28
śmieszne to jak cholera rzeczywiście

Gość PrzemekFacet28
Według mnie to ona chce mnie rozkochac w sobie.A że mysli o slubie to wywnioskowałem po tym jak pocałowała innego koelsia przy mnie,tanczyła z nim mnie co jakiś czas olewa widac ze specjalnie zeby wzbudzic zazdrosc jak jej to poweidzałem to ona mi na to "nie mam z nikim ślubu wiec moge "

Gość PrzemekFacet28
Specjalnie mnie kusi,moze nie tylko mnie całuej sie z róznymi facetami,tanczy,próbuje soba zainteresowac

Gość Mister XY
Dziewczyna Przemka nie tylko "całuje sie z róznymi facetami" ;) Ja odwiedziłem ją kilka dni temu. Bardzo miła osoba. Lubi to co robi i nie marudzi jak niektóre małolaty. Jak ktoś lubi lekko puszyste kobiety polecam. Dziewczyna Przemka ma ładną, dokładnie wygoloną dość pojemną c*pke (wchodzą 4 paluszki z 5 był problem). :) Oral głęboki bez zabezpieczenia z finałem gdzie masz ochotę, może być również w usta. Dziewczyna Przemka zgadza się również bez problemu na anal. Wkładając tam paluszki wydawało mi się że ma luźną pupkę ale jak wszedłem w nią było ciasno i bardzo miło. :P

Gość olej idiotke
nie widze problemu olej glupią....z taka jak sie ozenisz to faktycznie bedziesz zalowal

Gość FAAAAAAAAAAAL
....trudno bedzie umowic sie z nia na slub...nie majac nr tel:) -2/10