Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość disturbia

bylam tolerancyjna o on mnie ZDRADZIL!!!!!!!!

Polecane posty

Gość disturbia

jestem miesiac po slubie.. przed slubem zdecydowalismy ze on pojdzie na wieczor kawalerski z kolegami a ja na panienski, wszystko bylo ok, my bylysmy na malej imprezce w klubie bez zadnych striptizerow, a z tego co mi mowil on- byli w klubie ze striptizem, potem sie upijali do rana, wszystko bylo super, slub itp, dodam ze wczesniej tez nam sie ukladalo, zadnych zdrad itp. a teraz sie dowiedzialam ze na wiczorze kawalerskim zaprosili panie z agencji i moj maz tez korzystal z ich uslug, jest to pewna informacja, malo tego jak go zapytalam o to, nie zaprzeczyl, nie wiem co mam teraz robic.. po co bylam taka tolerancyjna?? po co mu pozwolilam pojsc?? glupia bylam..

Gość o czyżby kontrtopik
dla tolerancyjnej żony? 😴🖐️

Moja droga, bardzo dobrze sie stało. Nie że zdradził, tylko, że wiesz już teraz, do czego jest zdolny. Przecież na wieczorze ze strioteasem nie ma przymusu współżycia z paniami z agencji. Twój mąż "nie zaprzeczył". A żałował? Tłumaczył? Przeprosił? A może dla niego to normalne zachowanie - ożenić się i sypiać z paniami z agencji. " dodam ze wczesniej tez nam sie ukladalo, zadnych zdrad itp." - skąd wiesz? jesteś tego pewna? Nie wiem, co zadecydujesz. Ja, choć nie będzie to przyjemne, wzięłabym rozwód z winy męża. Tu chodzi m.in. o Twoje zdrowie...

Gość nicola76-
wspolczuje:(( ja bym czula wstret do takiego meza:(((