Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziuba00000000

Jakie pytanie byscie zadali swojemu artnerowi???

Polecane posty

Gość Dziuba00000000

zadawajcie pytania o roznej tematyce i kategori przyda mi sie kazde pytanie

Gość a jak inaczej
stan konta???

Gość Dziuba00000000
przepraszam zgubilam literke "P''

Gość Dziuba00000000
chodzi o to ze tych pytan bedzie roznego rodzaju typu" czego oczekujesz od swojej kobiet y" tu trzeba troche pomyslec i wiele innych ale czekam na wasze propozycje

Gość Dziuba00000000
tyle wiecej nie macie pytan?

Gość a jak inaczej
kiedy ten slub, bo sie zaczynam wkurwiac:D

Gość Dziuba00000000
slub bedzie za jakies 2-3 lata

Gość Dziuba00000000
jezeli myslisz ze marnuje w ten sposob czas to sie grubo mylisz to jest tak jak z ankieta chcesz sie czegos wiecej na ten temat dowiedziec

Gość Piękna Helenaaaaaaa
Ile zarabiasz i dlaczego tak mało?

Gość Dziuba00000000
mase rzeczy ale ja mam inny problem bo pisze list do swojego chlopaka i chce mu zajac czas aby sie zastanowil nad moimi pytaniami i z nich cos wywnioskowal niektorych rzeczy o nim nie wiem i tak sie o nie zapytam zeby mial wiecej czasuu na przemyslenie

Gość Dziuba00000000
ja jak go poznalam to nie pracowal i nie polecialam na flote tylko na jego harakter bo jest zabawny i mi sie w nim to spodobalo

czy tobie zależy tylko na wyruchaniu mnie czy widzisz w mojej osobie coś więcej niż tylko opakowanie?:O i nigdy się nie dowiem, bo tej 1 opcji raczej mi nie powie:P

Gość Piękna Helenaaaaaaa
Dziuba- jesteś babą a odpowiadasz w imieniu faceta, partnera? O so chodzi bo nie jarze?

Gość Dziuba00000000
zgadza sie tego od partnera sie nigdy nie dowiemy chociaz jezeli bylby na tyle szczery i chamski to moze i by powiedzial ale jako kobieta nie chcialabym tego uslyszec

Gość Dziuba00000000
ja jestem Kobieta ale dwuznacznie chcialabym sie czegos dowiedziec

gdyby był ze mną długo to sama bym sobie odpowiedziała na pytanie, ale to mój ex... byliśmy ze sobą z przerwami i raz mi się przyznał, że w pewnym momencie mu tylko na tym zależało... :O:O:O ale tylko raz... a to ciekawe.

Gość Dziuba00000000
ojej to nie dobrze i jak sie z tym czulas?

strasznie... dlatego znowu z nim zerwałam ale żałuję, bo to jedyny facet który mnie sobą zainteresował na dłużej ehhhhhh

Gość Dziuba00000000
ale po czyms takim moglabys sie z nim nadal kochac a juz nie wspomne jezlli powiedzial by to kolejny rraz no ja rozumiem ze to musialo bole jak cie facet interesowal ale krzywdzil cie

Gość Dziuba00000000
ja mam troche inaczej bo moj chlopak siedzi w Zakladzie karnym [ tylko nie pytajcie o co] i chce mu jakos zorganizowac czas z tad tez te pytania malo wiem o nim typu nie znam jego zainteresowan nic jego wlasnego i dlatego pytam mam nadzieje ze mi cos jeszcze podsuniecie

niestety ja też go krzywdziłam... byłam dla niego okropna, mam masę nałogów które niszczą mi związki, ale z tym wyruchaniem to fakt, przesadził nie spałam z nim jeszcze i byłoby to dość dziwne po tych słowach... nie wiem, po co mi to powiedział :O naciskałam, bo jestem wrażliwa na tym punkcie. nie wiem, czy to dobrze czy źle... czy miał to w dupie czy to była szczerość... ehhhhhhhhhhhhh!

Gość Dziuba00000000
ale z nalogu z pomoca jego moze bys z nich wyszla ale czy on ci to powiedzial z glupa to niewiem moze nie chcial ale go tak zdenerwowalas ale tak naprawde nie mial tego na mysli

tak jasne. powiedział, że kiedyś (i co najlepsze... po paru tygodniach od czasu kiedy mnie poznał!!!) chciał mnie tylko wykorzystać. rozumiem jeszcze jakby mnie nie znał, ale jak już mnie poznał? to obraza dla mojej osoby!:O chciał mi pomóc z tego wyjść, to fakt... to ja mu nie pozwoliłam. i teraz mam za swoje szkoda gadać, już jest za późno.

Gość a jak inaczej
Dziuba czemu zawracasz sobie gitaer facetem co siedzi w pierdlu??? z nic do pudła nie wsadzaja, musiał cos przeskrobac konkretnie

Gość Dziuba00000000
nie ma co to widocznie nie byl partner dla ciebie . uwierz mi bedzie lepszy ktory okaze sie wiekszym zainteresowaniem co do twojej osoby i bedzie zrobic dla ciebie wszystko ale pozwol mu na to od tego on bedzie nie trzynmaj tego w sobie

Gość Dziuba00000000
tak oczywiscie zrobil cos ale uwierzcie wiekszosc ludzi siedzi za nieinnosc i zasady pytasz dlaczego zawracam sobie nim glowe bo sie w nim zakochalam i moge mu o wszystkim powiedziec nie wstydze sie juz go