Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shantiiii

Czy jak często robię kupę to znaczy ze mam dobrą przemiane materii i metabolizm?

Polecane posty

Gość jusiaaaa
ja robie conajmniej 2 razy dziennie np dzisiaj ide zrobic kupe drugi raz zaraz:)!!!!!!

\" shantiiii acha i kupe robie normalną,a nie taką szybką wybuchową \" Jaka to jest \"wybuchowa kupa\"?

Gość Wichura
Jeśli dużo jesz i uprawiasz mało sportu to normalne że często walisz klocka. To o niczym nie świadczy. PS. Robie kupe raz dziennie :]

Gość szybki
Moze masz Hiva ze tak czesto sie zalatwiasz ; (

Gość no a noa no a
moje kolezanka roi 2 razy dziennie i zre jak swinia i jest szczupla..

Gość negativa
niezle wypowiedzi :)

Gość zawstydzona osiemnastka
JA mam ten sam problem tyle tylko że już kilka razy udało mi sie narobic sobie wstudu załatwiając się do majtek bo nawet tego " nie poczułam"

Gość zawstydzona osiemnastka
nie wiem ale ja mam ten sam problem , i w dodatku kilka razy udało mi sie zrobić sobie wstyd załatwiając sie do swoich spodni bo nawe tego " nie poczułam"

Gość moja kozlenka zre jak swnia
sra 3 razy dziennie jak niedziwedz i jest szczupla jak osa

Gość Koniskooo
A ja robie kupę spokojnie z 10 razy dziennie do 15stu , jak nie mam co robić to ide coś z siebie wydusić bo kocham to uczucie jak wychodzi ze mnie kupa i jak chlupie do wody w kiblu i czasem ochlapie i poślada

Gość Bezszczebelny
To znaczy że masz za dużo w du...e albo kochającą narzeczoną co ci wpycha że aż ci podczas żarcia wychodzi już odby.....em

Gość Nikola1234
A ja robie kupe ok. 5/6 razy dziennie. I co?? 3 razy to dla mnie na prawde mało, i jak zrobie w ciągu dnia tylko 3 razy to boje sie, że chora jestem :>

Gość gość
niektore topiki to powinny byc odrazu usuwane przez admina , pozal sie boz e co wy tu piszecie dzieciaki

Gość fewfw
ja regularnie robię kupę. Robię ją codziennie naprawdę nie pamiętam żebym nie zrobiła jakiegoś dnia kupy. Wczoraj np. zrobiłam dwa razy ale taka malutką takie bobki za to już dziś rano nawaliłam cały klop az mi chyba 5 kilo po niej ubyło hehe. Się nadziwić nie moge jak mi ludzie opowiadają że robią czasem raz na tydzień!! bo ja wstaje rano coś zjem, zapije kawa z mlekiem i od razu muszę lecieć nawet często nie zdążę dopić kawy

Gość AnJa 35
Ja tez robię kupy po kilka razy dziennie najmniej 3 a przy tym bardzo boli mnie brzuch i 2 razy zdarzyło mi sie zemdlec siedząc na kiblu ból okropny porównuje go do porodowego bólu I nie zre jak niedźwiedź jak tu niektórzy piszą Tylko ze moje kupy są wybuchowe szybkie i na dodatek Rzadkie byłam na badaniach i lekarka powiedziała mi ze Mam nietolerancje laktozy czyli zespół jelita drazliwego i muszę dietę Miec ze nie mogę jeść rzeczy które zawierają laktoze kasze kapustę

Gość gość
Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) uznała i uznaje zioła Tybetańskie za naturalną bardzo skuteczną oraz zdrową metodę odchudzania i zmiany metabolizmu człowieka na szybki. Badania ”WHO” wykazały bardzo szerokie i dobroczynne spektrum ziół Tybetańskich ( Tibetan Herbs ) nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii Natural Product For Slimming.

Gość gość kobiety
Uwielbiam smakować całować szczupłą kobietę,zrobię wszystko żeby się śmiała.Zjem jej kupkę całą i siuśki wypije okres wyliże wszystko,jestem do tego jako facet stworzony,chyba jesteś tego warta pa ślicznotki

Gość gość
Popieram Cie też tego pragnę, są super kobiety tylko by były tak odwżne a nie skryte

Gość gość
Jestem i bardzo pragnę smakuje szczupłe kobiety wszystko z pieknego ciała całuję liże w ustach mieć Wasz smak kupy i siuskami zapije krew z okresu zliże jak długo masz jestem Waszym kibelek piękne kobiety