Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowe starania

Nowe starania od sierpnia

Polecane posty

Beatka umnie jakoś leci ,mały poszedl do szkoły to i obowiązków przybyło , a pozatym tęsknota i jeszcze raz tęsknota:( jakoś niemam weny do pisania ,ale was podczytuje :)od czasu do czasu wam pomacham :) Buzioleczki 👄

A ja niestety dostałam dzisiaj okres :/ , tylko temp. dalej mam 37,3. Ale jestem dobej myśli, następnym razem się uda :D

Gość Beatka21
cześć wszystkim.rzadko zagladam,bo nie mam o czym narazie pisac. czekam na @ do konca tego tyg. pozdrawiam papa kasiula_K- głowka do góry. ja napewno tez dostane,wiec zaczniemy kolejne staranka razem :)

Witajcie dziewczyny! kasiula k - mnie rowniez w weekend napadla @ jedna - choc w sumie wiedzialam ze tak to sie skonczy...martwi mnie tylko fakt ze byly to tylko 2 dni krwawienia (sob i niedz) a dzisiaj cisza... kurcze cos tu mi sie nie podoba... niby zawsze krotkie miewalam te okresy no ale zawsze przynajmniej te 3 dni.... temp. oczywiscie spadla...mam dzis troche zawrotow glowy (ale to zapewne z powodu wczorajszego plywania zaglowka) no nic jak zwykle pozostaje nam uzbroic sie w cierpliwosc i zbierac sily na wrzesniowe staranka. Witaj ponownie slim - milo ze wrocilas :)

lejdi79 👄 :) Beatka 👄 Iza 👄 Marlenka 👄 i dla reszty dziewczyn po 👄 Ja też mam @ ale spodziewałam się jej bo niebyło staranek bo i niby z kim miały by być :):p w piątek skończy mi się @ a za tydzień M ponas wpada i może ja wpadne :D (miał przyjechać teraz ale niestety niewyszło ) pa trzymajcie się .

Gość Beatka21
Witam. Dziś 30 dzień cyklu za 2 dni będzie @.... A ja dalej czekam i czekam na mój @... nie mam zupełnie żadnych objawów. :( Jedynie co dziwnego zauważalnym to to,że mam ciężkie, wrażliwe piersi i są w żyłkach.Lecz bolą mnie coraz mniej. Zaczynam tracić nadzieje... Życzę Wam miłego dnia,a ja uciekam do pracy ... papa

Już po okresie, więc zaczynamy nowy cykl, z nowymi staraniami i nowymi nadziejami, że tym razem się uda :D

hej dziewczynki... wróciłam!!! teraz już jestem pewna że w moim brzuchu rozwija sie fasolka.... zrobilam drugi a właściwie trzeci test i po kilku sekundach wyszły dwie wyraźne krechy... poza tym byłam u lekarza... zbadał mnie... zrobił USG i wiem że jestem w ciąży... problem tylko polega na tym że to dopiero początek bo z USG wychodzi że to gdzieś 4 tydzień... lekarz mi powiedział że muszę poczekać kilka tygodzni i znów iść na USG bo z miesiączki nie da się ustalić terminu... ale z naszej rozmowy i moich wliczeń wynika że w ciążę zaszłam 21.08 a termin miałabym na ok 15.05.... zobaczymy.. muszę poczekać kilka tygodni i iść tutaj na wizytę... wtedy się może czegoś dowiem... choć tutaj to wszystko możliwe.... samopoczucie mnie tylko dobija.. spać chce mi się cały czas.. rano jest mi tak niedobrze że dopóki czegoś nie zjem jest masakrycznie... ale nie wymiotuję... w sumie mam to samo co za pierwszym razem... no i wystraszyłam się bo w środę wieczorem dostałam plamienia.. i miałam do niedzieli ... ale lekarz mi powiedział że jeśli było to plamienie w terminie @ (a tak było bo powinnam ją dostać we wtorek) to nie ma się zbytnio czym martwić..... no i najważniejsze... dostałam witaminy.... widzę że u Was różnie... jedne jeszcze czekają.. inne już wiedzą że tym razem nic z tego .. przykro mi kochane...... Ania a Ciebie najbardziej.... szkoda że się okazało że to jednak nie ciąża.... :( slim miło że znów jesteś.... miłego dnia dziewczynki!!!!

aj i zapomniałam dodać ze jak miałam USG to jeszcze nie było zarodka... tylko samo jajrczko... ale lekarz mi powiedział ze na tym etapie ciazy to normalne... i mam nadzieje ze ten zarodek sie pojawi.... ale wiem jedno.. jeśli to ciąża to nie jest na pewno pozamaciczna... a to juz mnie uspokoiło...

u mnie czas najblizszych staranek wypada od 14.09 wiec powoli zbieramy sily. Jak wczseniej pisalam mialam bardzo krotka @ w ostatnim cyklu i obawiam sie ze to z powodu stresu. Teraz powiedzialam sobie basta - nie mam zamiaru sie stresowac - tylko dobrze dozywiac, wczesnie chodzic spac, itd. Mam nie myslec o zachodzeniu w ciaze.... wiec sie staram. marlenka mam nadzieje ze zarodek sie wkrotce pojawi - jeszcze raz moje gratulacje (PS. z moich obliczen wyynikalo - ze gdybym zaszla w ostatnim cyklu to tez rozwiazanko mialo byc 15.05 hehe - ale to bylo Tobie pisane - moj czas bedzie w tym cylku - hope so :) Pozdrawiam wszystkie dziewczynki - Badzmy dzielne i wytrwale i dbajmy o siebie a dzidzie z pewnoscia sie pojawia :)

oj lejdi... w końcu sie uda.... ja uważam że nam się udało bo tak naprawdę to mieliśmy zacząć po sierpniowej @... a że nie przyszła.. a potem się okazało że jestem w ciąży to obeszło się bez nerwów i stresu.... i to pewnie też dużo dało... nie zaczęłam się nawet stresować... ale to lepiej... dla mnie... a Wam też sie uda kochane... tylko mniej nerwów... i stresów.. ja mam nadzieje że zarodek się pojawi... bo właśnie niedawno przeczytałam że jedna kobietka nie miała zarodka w 6tc to jej doktorka powiedziała że ciąża obumarła... i się teraz boję..

Gość Beatka21
witam. melduje się,że dostałam @... Jestem z tego powodu smutna :( Chyba nie mogę mieć dzieci.... :(:(:(:(:(:( pozdrawiam

beatka absolutnie nie wolno Ci tak myśleć.... i się załamywać.... bezpłodność to Ci może stwierdzić lekarz i to po wielu badaniach!!!!! i leczeniu!!!! a nie po kilku nieudanych próbach zajścia w ciążę.. kochana o bezpłodności można myśleć jeśli przez ponad rok kochasz się regularnie bez zabespieczenia... a regularnie tutaj oznacza co dwa dni..... kochana mnie się wydaję że za łatwo się poddajesz.... głowa do góry!!! ja wiem że łatwo pisać komuś w mojej sytuacji gdzie juz mam dziecko a teraz udało się tak szybko... ja się nastawiałam teraz na długie starania bo pamiętam jak to było przy pierwszej ciąży.... a jednak się udało... nie załamuj się kochana!!!!!! proszę!!!

popieram w 10000% marlenke - Beatka nie mozesz nawet tak myśleć!!! Z tego co pamiętam jestem tu jedną z najstarszych staraczek (najsrtarsza starowinka - niczym z ta z sexmisji - jesli pamietacie to wiecie o co kaman...:) - tj w wstczniu stuknie mi 30 i tez juz troche sie staramy - tak naprawde sex bez zabezpieczan uprawiamy od lutego 2007...wiec teoretycznie tez powinnam zaczac sie martwic -ale nie zamierzam. (wczesniej uwazalismy ale tak jakos od 4-5 cykli robimy to z premedytacja - i poki co nic ...ale nie mozna sie znechecac. Dokladnie to co pisze marlenka - uslyszalam od swojego lekarza - ze nalezy probowac przez rok REGULARNEGO wspolzycia i dopiero wtedy powoli mozna zaczac sie martwic. Mowil tez ze jest to NORMALNE w obecnych czasach. Nakazal sie nie stresowac i czerpac przyjemnosc z seksu. Wydaje mi sie ze ma racje. Uszy do góry! Bedzie dobrze!

czesc dziewczyny, chciałam się tylko zameldować i podrzucić wam fajną stronkę, mi pomaga ona ogarnąć wszystko co związane ze starankami :) Buziaczki, pa www.hormonki.pl

hej dziewczynki.. ja też się melduję... w pracy było mi ciężko.... zastanawiam się jak będzie dalej... ech... a stronkę którą poleciła kasia.. ja też polecam.... to dzięki zapiskom na niej wiem dokładnie kiedy zaszłam w ciążę..

Obecna :) tez korzystam z tej stronki :) jest bardzo pomocna z wielu wzgledow...no i jak juz sie w ciaze zajdzie to tym bardziej sie przyda :) Jak sie czuje swiezo upieczona mamusia? Pozdrawiam Was Kobitki

Gość Beatka21
Hallo.... zaglądacie tu czasem??? Jak tam wasze staranka- oczywiście tych co się starają. Mi właśnie kończy się @... Pozdrawiam gorąco... :) odezwijcie sie czasem co i jak !!

Gość Beatka21
nie wiem dlaczego,ale dopiero teraz wyskoczyło mi o czym pisałyście. Dziękuje kochane za cieple słowa.... :) :* A ja mam teraz przechlapane, chyba przeziębiłam sobie pęcherz, bo od czasu do czasu mnie pobolewa i latam do wc jak wściekła. pozdrawiam... posyłam gorące buziaki:)

Beatka jak przyziębiłaś pęcherz to bierz furagin.. pomaga.. lejdi jeśli pytasz o mnie to czuję się różnie.. ogólnie nieszczególnie... bardzo mi się chce wymiotować ale nie wymiotuję tylko mam cały czas to głupie uczucie... poza tym jem na potęgę a mimo to schudłam... nie wiem co jest grane.... ale najważniejsze dla mnie to jest to że mam dzidzie w brzusiu... resztą się mniej przejmuję..

Melduję się dziewczęta przepraszam, że nie pisałam ale miałam straszne urwanie głowy w pracy ale teraz jest już lżej ;);) Na poczatek GRATULUJĘ nowym mamusiom MArlenko 🌼 tym którym si e nie udało ❤️ cóż dziewczyny DO ROBOTY. Ja jestem po @ NARESZCIE!!!!! a spóźniła mi się 2 tygodnie. Teraz to ja nie wiem jak obliczyc dni płodne żeby teraz w odpowiednią porę napadać na chłopa :D:D:D:D Może dziewczyny wy sie bardziej orientujecie :):) jeśli tak to prosze o pomoc

Beatko musze cię koniecznie zrugać wrrrrrrrrrr jakie ty pleciesz głupoty, nawet tak nie myśl :):):) zobaczysz że ci "pomożemy" zaciążyć ;););)

Gość Beatka21
witam. jestem bardzo zła. od piątku mam @ zazwyczaj trwa do 5 dni. przez 1 dzień normalny @ a do wczoraj plamienie. A co gorsze dzisiaj w pracy bolał mnie brzuch na @ i znowu zaczęłam krwawic :(:(:( nigdy tak nie miałam. Wogóle mam pecha, w niedziele i w poniedziałek tak jakby miała problem z pęcherzem latałam co róż do wc siusiu :(:( Coś znowu nie wyświetla mi co piszecie. Mam nadzieje,ze jak to wyśle znowu będę mogla przeczytać- jak wczoraj co u was. pozdrawiam {kiss]

hej dziewczynki... mnie mdłości dopadają już ciraz częściej i coraz dokuczliwiej... ale jakoś daję radę.. Aniu dziękuję.. :) co do Twojego pytania to powiem Ci że ciężko jest określić dni płodne jak się ma @ nieregularny.. najlepiej kohać się w miarę regularnie i nie myśleć o tym czy to dziś czy nie... widzisz ja wiem że to łatwo się mówi ale ze mną właśnie tak było.... nie przejmowałam się jeszcze czy to te dni czy nie i łatwo poszło... spróbuj dać trochę na luz... a jak nie to kup testy owulacyjne... przy nieregularlnych @ to chyba najlepszy sposób... no i tempka.. ale to trzeba mieć doświadczenie.. a ja go nie mam więc nie pomogę.. beatka jak się dziś czujesz??? nie denerwuj sie kochana bo to nie pomaga... a @ to @... przyszedł to i sie skończy... i znów będzie czas na próbowanie...

Gość Beatka21
hej :) a czuje sie juz lepiej. A @ cale szczescie sie skonczyl, dzis ttylko troszkę plamiłam,ale i to sie skonczylo. A co tam u was?? Czy ktoś jeszcze sie stara?? pozdrawiam i uciekam spać

Ja probuje sie starac ;) ....teoretycznie od 14.09 mam dni płodne i cos tam kombinujemy z małzem. Wczoraj byl maly zong i sie nie udalo :( - maz mi sie wzial i zestresowal :( dzis kolejna proba; staram sie nie naciskac ale dzidzia z powietrza sie nie wezme - a zazwyczaj moje kochanie ma najwieksza ochote na sex w mega nieplodnym czasie ...no tak to sie nie da, drogie Panie ;) musimy byc czasem egoistkami. Poza tym u mnnie brak jakichkolwiek oznak płodnosci (brak sluzu, temp. niska) wiec pewnie owu sie przesunie w tym cyklu - mam nadzieje ze wogole zawita...eh te dylematy...a jak u Was staranka? Pogoda taka parszywa - nic tylko fasolki majstrować ;) Sciskam mocno!

czesć dziewczynki :) Ja wpadam się pożegnać życze wam wszytskiego dobrego i nietraccie nadziei ...... Może wruce w odmiennym stanie:) paaaaa do poklikania za jakiś czas . dla was 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄

witajcie dziewczyny Piękna pogoda no cuuudna :):):):) wręcz idealna do leżenia w łóżku (i nie tylko) ;););) Beatko, no oczywiście ja sie staram wiec jak narazie to chyba jestesmy we 3 bo lejdi79 też :D:D:D huuurrraaa Lejdi powiem ci że ja hmmmm tez nie mam takich typowych i widocznych objawów kiedy mam dni płodne, śluzu mało, tempke jak miałam @ to też była wysoka bo 37 wiec sie nie kieruje. A w tym miesiącu to nie wiem jak wycelować, przewaznie miałam cykle co 33 dni ale ostatnia @ spóźniła sie 2 tygodnie więcccccccc :(:( bede celowac na slepo ;););) ale generalnie coś koło 24-28.09 przypadają chyba :D:D:D mój ukochany ma ochotę bez wzgledu na cykl :):):)