Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samaNiewiem

moj facet chce seksu analnego a ja....

Polecane posty

Gość Panna analna
A mój facet też kiedyś mi powiedział, że chciałby się ze mną kochać analnie. No to mu powiedziałam, żeby mnie pocałował w dupę. I od tego się zaczęło... ;)

Gość prawiczek i kropka
tak glupio mi by bylo wykorzystac kobiete do roli chwilowej nauczycielki :o

Gość prawiczek i kropka
poza tym balbym sie ze moglbym sie zakochac w czasie takiego chwilowego spotykania sie dla samego seksu. zreszta po co kobiecie doswiadczonej prawiczek, jesli mowa o czystym seksie. ja rozumiem, ze kobieta doswiadczona w imie milosci moglaby jakos przelknac ten minus, ze facet jeszcze tego nie robil, ale jesli chodzi o przygode to na pewno by prawiczka nie chciala

Prawiczku, ale sam niejednokrotnie pisałeś, że NIE mógłbyś się zakochać w dziewczynie z przeszłością seksualną. Więc w tej nauczycielce \"życia\" też nie. A może... okazuje się, że głupoty pisałeś do tej pory? :P

No to szukaj tej dziewicy... jeśli Ci na tym tak zależy. Obyś tylko nie skrzywdził takiej co się w Tobie zakocha a nie będzie miała szans, bo już z miłości się komuś oddała...

Gość prawiczek i kropka
to, ze ktos we mnie sie zakocha, a ja w niej nie to nie moja wina. sam nie raz podobalem sie dziewczynym, ktore mi sie nie podobaly i nie raz podobaly mi sie dziewczyny, ktorym ja sie nie podobalem

Gość prawiczek i kropka
a jakby sie we mnie zakochala dziewczyna, ktora miala dosc bujna przeszlosc i przygody? to tez bym ja skrzywdzil jakbym nie chcial z nia byc?

A co zrobisz, jak trafisz kiedyś na tę swoją dziewicą, no i po jakimś czasie dojdzie do seksu, a ona i tak potem Cię zostawi? Już nie będziesz prawiczkiem, jaka dziewczyna wtedy będzie do Ciebie \"pasowała\" (wedle Twoich słów)?

Gość prawiczek i kropka
jak juz nie bede prawiczkiem to nie bede mial moralnego prawa szukania dziewicy

to tez bym ja skrzywdzil jakbym nie chcial z nia byc? Tak bo mi do śmiechu by nie było jakbym się teraz rozstała z moim facetem (bo np mnie zdradził itp) trafiłabym na takiego jak Ty i usłyszała, że mam spadać bo nie jestem dziewicą... A co to niby dziewczyny są wróżkami i wiedzą z kim mogą z kim nie, z kim na całe życie z kim na 2 spotkania?

Gość prawiczek i kropka
ale ja bym dziewczynie nigdy czegos takiego nie powiedzial, wiem, ze to by bylo bolesne i jesli by mi to przeszkadzalo to bym sie zwinal jakos dyplomatycznie. rozumiem, ze jakbym z tego powodu rzucil dziewczyne co miala jednego partnera z milosci to bym moze wyszedl na swinie, ale jakby to byla laska co miala wielu partnerow i przygody to mialbym nawet prawo jej powiedziec, ze nie pasujemy do siebie wlasnie z tego powodu, bo mamy inna moralnosc i zasady oraz system wartosci

Gość pulina100a
czy bedac parwiczkiem i uprawiajac anal mozna stracic \"dziewcictwo\"?

Gość Dla lubiących experymenty:)
popros faceta zeby wylizal twoja dupke i wypiescil ja palcami. potem niech wlozy wacka do dziurki a wibrator w cipke.. niezapomniane doznania dla jednej i drugiej strony..

Gość PRecz z komuną
Dziewczyny..... bawi mnie jak czytam takie fora.. "seks analny to obrzydlistwo", " zwierzece instynkty" itp... i najlepsze jest to ze przewaznie takie wypowiedzi padaja od dziewczyn ktoree nigdy nie sprobowaly nawet tego rodzaju seksu.. gwarantuje wam ze to ani zande ponizenie, ani obrzydliwosc.. W końcu nie nazywamy juz tego tematem tabu... ani czym zakazanym tylko: "Miłością grecką" Miłością!!!!!!!!!!!!!!! więc to nic zlego ;) bo jak milosc moze byc zla??;) ogolnie to poczytajcie sobie o tym skad wywodzi sie anal, jak powstal, czego dotyczyl itp....

Gość Cassanovaaaa
lepiej daj mu anusa bo jak ty mu nie dasz to pojdzie do takiej ktora mu da bez problemu. chyba ze sie bardzo kochacie to w czym problem?? niech on spelni jakas twoja fantazje a ty jego.. bedzie sprawiedliwie.. albo umow sie z nim ze wlozysz mu palucha w odbyt zeby poczul jak to jest;) jak nadal bedzie chcial zanurkowac w kakale to dobrze;) P.S: glupie suki dawajcie cipy i kapska swoim facetom, ciagnijcie i polykajcie i szarpcie jaja.. i nie robcie kurwa z tego zadnego problemu.

Gość do amatorów analnych igraszek
a ja wkładam mojej a ona mnie i jest zajebiście, a prostakom współczuje he he