Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna panna123

Faceci, czy naprawde lubicie i wolicie dziewice?

Polecane posty

Gość prawiczek i kropka
nie chodzilo mi w tym momencie o czysty seks, tylko o to, czy to moze byc dla mnie dobra kandydatka na powazna partnerke heh

Gość mała blondynka
mój pierwszy partner był prawiczkiem. było boleśnie, ale miło, bo zajął się mną odpowiednio i nie robił wyrzutów, że "teraz już nie chcę". jako już nie-dziewica poznałam cudownego chłopaka, okazał się prawiczkiem. jesteśmy ze sobą 7m-cy, poznajemy się coraz lepiej. nasz pierwszy stosunek może nie był idealny, ale On był spokojny, że mnie nie boli, nie denerwował się. teraz z każdym następnym razem jest coraz lepiej, ponieważ dostosowaliśmy się do siebie. nie żałuję, że straciłam dziewictwo z prawiczkiem i bardzo się cieszę, że mój obecny chłopak nie był doświadczony, bo mógł się nauczyć czegoś ode mnie, dzięki temu od razu wiedział jak mi sprawić przyjemność.

Gość mała blondynka
do prawiczek i kropka - doświadczona dziewczyna również potrafi kochać i może być jednocześnie wspaniałą kochanką, przyjaciółką, żoną, matką, boginią i kim tylko zechcesz. skąd wiesz,że zaraz mogłaby się z Ciebie śmiać, zostawić Cię, poniżyć itp.?

Gość prawiczek i kropka
cieszysz sie, ze byl prawiczkiem, a szkoda, ze ty nie bylas dziewica i nie dalas mu tego samego co on ci. wiem, ze taka kobieta, ktora nie jest dziewica jest tak samo wartosciowa, ale uwazam, ze po prostu nie jest dla mnie i ja bym do niej nie pasowal i ona do mnie. nie jestem egoista, wiec zarowno dla swojego dobra, jak i jej, lepiej zeby taki ktos jak ja sie z taka nie wiazal

Gość prawiczek i kropka
ale ciesze sie ze wam wyszlo i zycze wam wszystkie najlepszego! mam nadzieje, ze mu nie przeszkadza twoja przeszlosc i bardzo cie kocha. powodzenia :)

Gość Rybuchna
Prawiczku wiec znajdz sobie dziewice... Niemozliwe!!!!! Chyba ze pukniesz sobie jakas 13-latke, wtedy bedziesz mial pewnosc ze byla dziewica... ;]

Gość prawiczek i kropka
ja nie twierdze, ze zwiazac sie moge tylko z dziewica, ale po prostu uwazam, ze taki zwiazek bylby najlepszy. jakbym sie zwiazal z nie dziewica to by to pewnie sie rozpadlo. jak juz pisalem zwiazek typu prawiczek i dziewczyna, ktora juz ma doswiadczenie seksualne to jedna z najgorszych opcji, takie zwiazki powstaja rzadko, rzadko sa udane, czesto sie rozpadaja, bardzo rzadko koncza sie malzenstwem. ryzyko z gory

Gość prawiczek i kropka
i przestancie gadac, ze powyzej 15 itp dziewic nie ma

Gość mała blondynka
prawiczku i kropka powiem Ci tak, jeśli potraficie otwarcie i szczerze gadać o seksie to to nie ma znaczenia czy ktoś jest doświadczony czy nie. mój chłopak dowiedział się, że nie jestem dziewicą dopiero przed samym naszym stosunkiem i szczerze mówiąc ucieszył się z tego powodu, ja dając mu wskazówki mogłam cieszyć się przyjemnością, a on czuł się dobrze z myślą, że nie boli mnie, że nie krwawię.

Gość prawiczek i kropka
a jak trafie na dziewczyne co miala wielu partnerow i sporo juz przeszla np miala przygody to myslisz, ze ona by mogla byc dla mnie odpowiednia?

Gość mała blondynka
oczywiście. jeśli będziecie ze sobą szczerze rozmawiać to na pewno. może Cię szybko nauczyć co jej sprawia przyjemność. nie bój się związki z nie-dziewicą ;)

Gość prawiczek i kropka
ale ja sie nie boje porownania, i mi w tym momencie nie chodzi o lozko, tylko o to, ze dziewczyna, ktora miala wielu partnerow ma zupelnie inny system wartosci, inna moralnosc, inne zasady i system wartosci niz ja. poza tym nie wiem czy jej przeszlosc by mi nie przeszkadzala i nie lapalbym dola jakbym o tym pomyslal. ale moze i masz racje. a moge spytac ile Twoj chlopak ma lat? ja mam 21

Gość pawiczku i kropka
powiem ci coś bo spotkałam Cię już na kilku topikach wszystkie związane z dziewictwem , może nie podchodź do życia tak bardzo teoretycznie nie rozważaj każdej sytuacji jaka może przydarzyć się w związku ztym że jesteś prawiczkiem wyjdż do ludzi i nie pytaj wszystkie dziewczyny czy są po przejściach czy też nie, jak będziesz tak podchodził do życia to się zestarzejesz i będziesz prawiczkiem z zasadami do końca życia!!!!!!!!!

Gość pawiczku i kropka
wyluzuj i trochę spontaniczności!!! :-)

Gość pawiczku i kropka
i jeszcze jedno jesteś młody jeszcze, a nie wszystkie doświadczone dziewczyny wyśmiewają prawiczków tym bardziej że nie jeden nie prawiczek może nie sprawdzić się w sexie :)

Gość prawiczek i kropka
a jak dziewczyna sie bedzie obawiac, ze moge nie zaakceptowac jej przeszlosci, skoro nie mam wlasnej?

Gość mała blondynka
ja mam 19, a on 20. dla nie-dziewicy miłość również jest ważna, pamiętaj o tym. takie kobiety/dziewczyny nie myślą tylko o seksie i łóżku. często przytulenie czy pocałunek sprawiają ogromną przyjemność. jej przeszłością nie powinieneś się przejmować, bo to chyba dobrze, że nie będzie jej już bolało? doświadczona będzie umiała cieszyć się z seksu. nie bądź zrażony do kobiet które mają pierwszy raz za sobą.

Gość pawiczku i kropka
widzisz znowu to robisz!!!!! a co będzie jak......nie można tak żyć!!!!

Gość pawiczku i kropka
jak się tak stanie to przeżyjesz uwierz mi nie takie porażki człowiek przechodzi, wstaje i idzie dalej samo życie!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mała blondynka
kiedy poznacie się na tyle, aby rozmawiać o seksie to wytłumaczcie sobie co jest ważne w Waszym związku. po co masz rozmyślać o jej przeszłości? myśl o teraźniejszości, Waszej teraźniejszości.

Gość prawiczek i kropka
no moze macie troche racji, moze niepotrzebnie dziewczyn, ktore nie sa dziewicami i do nich uprzedzam. ale nie raz tak bylo, ze umawiajac sie z jakas dziewczyna nie bylem do konca pewny siebie i nie umialem przejac inicjatywy i "dobierac" sie do dziewczyny i mimo, ze na poczatku byla mna bardzo zauroczona (pare ich bylo) to po czasie jej przechodzilo. a ja nie umiem tak na pierwszych spotkaniach juz calowac sie z dziewczyna itp ja bym chcial zeby jakas dala mi czas i to zrozumiala i moze nawet sama wykazala inicjatywe

Gość mała blondynka
jest sporo dziewczyn, które przez kilka początkowych spotkań pozwalają na buzi w policzek, a później z każdym spotkaniem możecie pozwolić sobie na więcej. zabierz ją do kina na horror, to przytuli się do Ciebie jak się przestraszy. zaprowadź wieczorem w jakieś miłe miejsce to poprosi Cię, żebyś ja przytulił/okrył, bo jej zimno. jeśli trafisz na śmiałą dziewczynę to sama będzie pokazywała czego chce. powodzenia Ci życzę! :)

Gość prawiczek i kropka
ja jestem kompletnie zielony, nie umiem sie calowac, nie umiem wypasc przy dziewczynie naturalnie i spontanicznie w sprawach damsko-meskich i boje sie, ze dziewczyny to wyczuwaja i maja mnie za jakas ciape, ze nie widza we mnie samca i takiego ostrego, twardego faceta

Gość mała blondynka
nie lubię kiedy chłopak zgrywa macho, wolę mieć taką "ciapę" niż twardziela, który uważa, że co to nie on. taka "ciapa" potrafi o wiele lepiej okazać uczucia :) dziewczyna nauczy Cię całować, nie bój się tego. staraj się być odważny. złap ją za rękę, rozmawiaj otwarcie.

Gość prawiczek i kropka
dziekuje, ze tak piszesz, moze nie bede sie teraz tak obawial dziewczyn, ktore juz pierwszy raz maja za soba

Gość mała blondynka
nie ma za co. bądź spokojny w kontaktach z dziewczynami. życzę Ci powodzenia ;) wydajesz się być wspaniałym chłopakiem.

Gość dziewica w XXI.W
dobre żarty....ja pierszym razem z dziewicą B.Szybko zkończyłem ;/... why??? :((

natepny nieudacznik,nawet dobrze nie potrafisz dogodzic dziewczynie wstydzc cie

Gość prawiczek i kropka
skonczyles szybko, gdyz byles prawiczkiem, wiec nic dziwnego, to normalne