Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna panna123

Faceci, czy naprawde lubicie i wolicie dziewice?

Polecane posty

Gość dziewice to wolą tylko
niestety to nie casanova tylko dorosły facet, dla którego pipk to codziennosć

Prawiczku, a miałeś Ty już jakąś dziewczynę? Mówię o związku (uczuciowym oczywiście)? Trzymaliście się za ręce, przytulaliście? Całowaliście może?

Gość prawiczek i kropka
spotykalem sie z kilkoma dziewczynami, ale krotko. przytulanie, calowanie bylo, ale nic wiecej. nie byly one dziewicami w wiekszosci (wiedzialem o tym, bo je znalem wczesniej i mialy facetow). wtedy i na tamtym etapie mi to tak bardzo nie przeszkadzalo (chociaz troche gryzlo), ale zawsze jak aktualnie z nikim sie nie spotykam to obawiam sie, ze moze mi to kiedys strasznie przeszkadac

a czy Ty prawiczku nie gardzisz nie-dziewicami?? a może właśnie spotkasz taką, która będzie ciepła i miła i wyrozumiała i z nią będziesz mógł wiele doznać i co?? nie, bo ma pierwszy raz za sobą? Czy nie ważniejsze jest, by kochać i chcieć odkrywać siebie niż statystyczna ilość partnerów?

prawiczku, mam nadzieję,że zdajesz sobie sprawę, że jak już znajdziesz tą swoją wymarzoną dziewicę i wreszcie oddasz jej swój,,kwiat\", to wcale nie znaczy, że ona z tobą zostanie i będziecie ze sobą do końca zycia

i jeszcze jak chcesz zweryfikować jej dziewictwo. wystarczy,że ci powie czy może zażądasz zaświadczenia od lekarza

Gość prawiczek i kropka
nie gardze nie dziewicami, szanuje jej jak wszystkie kobiety, ale taka nie musi do mnie pasowac. poza tym ja szukam powaznego zwiazku. a zwiazek typu: prawiczek + nie dziewica praktycznie zawsze sie rozpada, poza tym takie pary powstaja rzadko. to dosc ryzykowna sprawa. dla kobiety to tez pewnie bardzo niewygodna sprawa. ja nie slyszalem o takich udanych zwiazka tego typu, ani tymbardziej o malzenstwach

a ja powiem Ci, że częściej rozpadają się związki prawiczka i dziewicy niż, prawiczka z nie-dziewicą( odwrotna konstelacja). Zwyczajnie czasem kobieta będąca z mało doświadczonym partnerem, mimo braku własnego będzie szukać innego kochanka, kiedy rozbudzi się jej seksualność i pierwszy przestanie wystarczać.

Gość asdewfdcswcfxdsf

a kobieta z pewnym doświadczeniem niewprawnego kochanka zwyczajnie nauczy pewnych technik i będą się świetnie razem uzupełniać, wystarczy tylko chcieć i czuć do siebie coś głębszego.

Gość prawiczek i kropka
moim zdaniem zwiazki prawiczkow i nie dziewic sa najbardziej ryzykowne. i rzadko powstaja. dlatego nawet jakbym w taki wszedl to na pewno do slubu by nie doszlo

Gość Sabinkkkaa19lat
Prawiczek ma prawo chciec dziewicy oczekiwac tego ale w innym przypadku z strony faceta to totalna głupota

Gość prawiczek i kropka
w wiekszosci udanych zwiazkow i malzenstw albo przeszlosc obu stron jest rowna, albo facet ma bujniejsza. takie jest zycie. zreszta kobiety nie lubia facetow, ktorzy maja mniej bujna przeszlosc od nich pomysl jak to wyglada: zona dla meza jest jedyna partnerka seksualna, a sama spala przed nim z kilkoma :o to jakies dziwne :(

Gość Leely
Casanova=fakt za duzo czasu przeszlego ws mojej wypowiedzi bylo ;p "dziewice to wolą tylko" jesli chodzilo Ci o mojego Miska to powiem tyle-30min bez gry wstepnej...o ''przyjacielu'' nie wspone bo albo sie zalemiesz albo podniecisz[w zaleznosci od plci] heh

Gość prawiczek i kropka
pompadura, ja szukam teraz milosci na cale zycie. mysle, ze moglbym stworzyc udany zwiazek z kobieta, ktora nie jest dziewica wtedy gdybym nie byl prawiczkiem. zastanawiam sie czasem czy nie warto przezyc przygody z pierwsza lepsza na imprezie, albo isc na dziwki. wtedy juz by mnie przeszlosc potencjalnej drugiej polowki nie bolala, bo sam bym juz byl zbrukany i nie mial prawa wymagac od dziewczyny dziewictwa

Gość prawiczek i kropka
poza tym podejrzewam, ze taki prawiczek wiazac sie z nie dziewica z czasem moglby ja zdradzic i jedna by mu wtedy na cale zycie nie wystarczyla. a jak prawiczek pozna jakas fajna dziewice to bedzie chcial z nia byc przez cale zycie, nie bedzie musial sobie wyobrazac, ze ona spala z innymi i bedzie spelniony i ona mu starczy

Gość asdewfdcswcfxdsf
prawiczku masz narabane pod kopula!faceta z takim podejsciem bym nie chciala;/ ty chcesz dziewictwa, a nie dziewczyny....jestes dziwny....a my tego nie lubimy-pisala to dziewica

zgadza się, jemu wystarczy ale jej nie.Dziewica jak przeżyje swój pierwszy raz i obudzi się w niej ciekawość będzie szukać doznań, doświadczony partner jej to da, uczący sie dopiero nie bardzo. Znam takich przykładów sporo. Takie dziewczyny nudzą sie i prędzej czy później szukają, niektóre po 15 latach mają odwagę spróbować! Niemniej szanuję Twoje poglądy, tylko obawiam się, że kiedyś rozczarujesz się, gdy Twoja dziewczyna zechce spróbować z innym i porządność czy przyzwoitość nie będę mieć nic do rzeczy. Zwyczajnie przestaniesz jej wystarczać, takie czasem jest życie.

zresztą jaką masz gwarancję, że dziewica Ci wystarczy? może i tak ale co jeśli nie? Lub jeśli obydwoje nie będziecie sie zaspokajać-to bardzo prawdopodobne, zważywszy na brak doświadczeń i ludzką naturę badacza:)

Gość prawiczek i kropka
a jakbym sie zakochal w dziewczynie co miala kilku partnerow a potem bym sie jej oswiadczyl i wzial z nia slub to nie mialabys mnie za frajera? poza tym mam wrazenie, ze dziewczyna, ktora juz z kims spala nie docenilaby tego, ze "czekalem" na nia, a wrecz by tego nie szanowala :o

Gość asdewfdcswcfxdsf
prawiczku, i tu sie zgodze...a wiesz dlaczego? Bo dziewczyna tego nie wymaga od faceta,zby byl niedoswiadczony...my pewniej czujemy sie z doswiadczonymi,nawet gdy same nie jestesmy....

nie, nie miałabym, bo to dla mnie ma niewielkie znaczenie. Jeśli kogoś kocham, to nie patrzę, ze miał tylu i tylu przede mną, tylko cenię to, że wybrał właśnie mnie, mnie kocha, docenia, pragnie... A jeśli chodzi o ,, dar dziewictwa" to nie traktuję tego jako ofiarę tylko chęć podzielenia się sobą, oddania się w jakimś tam stopniu( zależy wiele od człowieka). Ja kochając nie oczekuję niczego w zamian, nie oczekuje tego, bym była pierwsza itd. Wiem, jak to jest gdy jest równy start i gdy jedeno ma to za sobą a drugie nie. Taka zazdrość o ten pierwszy raz niszczy, głównie tego, kto zazdrości:) Stąd myślę, że ludzie nie chcą być z prawiczkami, czy dziewicami, bo to rodzi takowe komplikacje. Chyba, ze w grę chodzi prawdziwa miłość, wówczas trzeba sie napracować, ale są spoer szanse na udany związek. Jejku, ależ mi epopeja wyszła ;)

Gość prawiczek i kropka
a ja bym chetnie poczekal na milosc i nie mial wczesniej przygod, ani wizyt w burdelu. oczywiscie dla was pewnie facet o takim toku myslenia jest przegrancem...

Gość prawiczek i kropka
no z tym, ze pewnie nie byl prawiczkiem jak go poznalas, wiec widzisz

Gość prawiczek i kropka
a co mam zrobic jak zaurocze sie w dziewczynie co miala przygody i czysty seks dla seksu i ogolnie sporo tych partnerow? :O