Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eleonora22

czy moglo to spowodowac ciąże prosze o pomoc

Polecane posty

witam ja tez mam schize bo chodzi o takie cos bralam tabletki jedno opakowanei za drugim i gdy milam brac 3 tabletke z 2 opakowania przespalam sie z chłopakiem ale nie zdazylam wziasc tabletki i on tez mial prezerwatywe ale na koncu sie z sunela jest molziwosc zajascia w ciaze bo boli mnie brzuch teraz odstwilam wczesniej tabletki zeby zobaczyc czy wystapi u mnei okres, mosze poprostu schizuje aaaaaaaaaaa od tego wydarzenia minol tydzien

ja ja wzielma ale wtym wszytkim nie wiem po jakim czasie ja biore sindy 35 , mozeto glupia ale ja nie potrafie racjonalnei myslec lol

Kobieto to po co przerywałaś 2 opakowanie???? nie rozumiem. Tzreba było do końca wybrać i wszystko, po to bierzesz tabletki żeby móc się swobodnie kochac z facetem o każdej godzinie dnia i nocy, niezaleznie czy danego dnia już łyknęłaś tabletkę czy dopiero łykniesz....

mozliwe ze zachowuej sie jak kretynka ale jakos to meni przerazilo wszytko tym barzdiej za naczytalam sie objawów ze juz nizcego nie jestem pewna

10 tabletek i dzis chcilam przerwać bo chcilam jak co przesunac okres na ktory oczywiscei niecierpliwie oczekejue i teraz nie wiem czy brac do konca toopokowanie czy jak

nie tylko taki :) przeczytalam cala liste prawie sie wso zgadzalo ale mysle ze poprostu popadlam w paranoej lol mam nadzieje

jak przerwiesz dostaniesz okres.... tak jak po przerwaniu normalnie, Ja nigdy nie kombinowałam tak. Nawet teraz brałam dwa opakowania Microgynonu bo miałam wyjazd, po wybraniu miałam okres tak jak zawsze w te same dni tygodnia.... Wybrałam całe 2 opakowanie żeby nie rozstroić sobie cyklu i mieć okres tak jak zawsze czyli w środku tyg... (tak mi pasuje a nie np w weekendy) A W CIĄŻY NIE JESTEŚ!!!!!!

Gość oj ręce opadają
co w ogóle znaczy "nie zdążyłam wziąć tabletki", czyli kiedy ją wziełas? Zresztą nawet jeśli byś jej nie wzieła, to byłas zabezpieczona po całym opakowaniu i czesci następnego! Owulacja nie miała prawa wystąpić tak szybko. A objawy ciązy są najczęściej w trzecim miesiącu dopiero:/

Koleżanka wypowiadająca się przede mną MA OGROOOOMNĄ RACJĘ!!! Szacunek!!! I masz racje ręce opadają!!! Boli brzuch = jestem w ciąży - śMIESZNE

Gość oj ręce opadają
oj nawet trzy tygodnie to dużo :| Za dużo czytacie bzdur w internecie, a za mało ulotki do tabletek!

ale to po zatym pam pytanei czyli moge przerwac te opokownai epo 10 tablecie i juz nie brac bo wlasnie o to chodzi ze now chce przesunac bo mam wyjazd takl namieszam se wtym organizmie ze chyba umre haha ale moge moge moge lol?

Gość oj ręce opadają
rób jak chcesz, ale namieszasz troche w organizmie przez to. No i zostanie Ci 20 niewykorzystanych tabletek

Ja to bym nie kombinowała. Zawsze jak biore opakowania bez przerwy (czego też nie robi się zbyt często) biorę opakowanie do końca i wtedy wiem że nie mieszam sobie w organiźmie. Moja koleżanka raz kombinowała z przerwami z przesuwaniem i zawsze miała okres po 2 dniach po odstawienia a potem stękała po tym przestawianiu że piaty dzień po odstawieniu dopiero dostała i niestety tak już jej zostało, potem tabsa bierze 8 dnia i jeszcze ciągle ma plamienie niestety) Ale to Twoja sprawa.