Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

serrrena

radości i smutki 22 i nie tylko latek

Polecane posty

Gość naturka86
też myślę, że to dobrze. Teraz mam kurs tańca, w tą sobotę zaczyna się szkoła i mam zamiar zacząć z koleżanką chodzić na aerobik :) Grunt to mieć pełno zajęć i pomyśleć trochę egoistycznie.

cześć Naturko:) cześć Tora:) wiesz,z tym spaniem to jest koszmar,a tabletki już się boję brać,po pewnym ostatnim incydencie,który pamiętam jak przez mgłę (w środku nocy budziłam mojego brata,bo miałam jakieś straszne halucynacje:/ no i teraz już wolę nie spać w ogóle! ogólnie moje wakacje dobiegły końca i jutro ruszam już na zajecia,w związku z czym słabo mi i czuję się mega źle - i to nie ze względu na same zajęcia,ale ze względu na laski z mojej grupy,których po prostu nie cierpię brrrrr już nie raz próbowałam jakoś się z nimi dogadać,ale to jest zupełnie inny świat!i nie pytajcie jak to możliwe,sama nie wiem,ale jak je widzę to mam mdłości.......:(

od poczatku do konca studiow trafialam na tragiczne grupy, dopiero na 4 roku znalazlam fajną koleżankę (oczywiscie nie z grupy) , wlasciwie ciagle razem sie trzymalysmy i dochodzilo do absurdalnych sytuacji- jak jednej nie bylo na uczelni to druga tez sie stamtad zmywala- no bo co robic, jak jest godzinne okienko? jak nikt sie do ciebie nie odzywa... uff... juz po studiach, jak sie ciesze- wcale tego okresu nie wspominam najsympatyczniej- zwykly wyscig szczurów:o

z jednej strony czuję się głupio,bo nas jest mało i wszystkie są ze sobą jakieś takie zgrane,a ja ZAWSZE byłam taką outsiderką,a poza tym one zwyczajnie mi nie przypadły do gustu,wszystkie razem wzięte i każda z osobna to zafajdane kujony,dla których 5- to już porażka,no całkiem nie moje klimaty,nawet nie zależy mi na tym,żeby się z nimi trzymać,ale jednak muszę,żeby wiedzieć \"co w trawie piszczy\" hehe jeśli chodzi o samo studiowanie,jak ja jutro zobaczę wszystkie te mordy brrrrrrr na pomoc beeeeeeee:(

Gość naturka86
dziewczyny, gdzie się podziewacie?! ja już popijam kawę w pracy. Pogoda u mnie typowo jesienna, tylko trochę wieje wiatr.

ja jestem:) juz 2 kawy wypiłam:) pogoda- pada, wieje, mam grypę:o jesień pełną gębą:) ale nic to, mam super czapę (któą zobaczę dopiero za miesiąc):) ciągle siedzę i oglądam obrazki na allegro- w zakładce \"wygrałam\":) głupio tak, wszystkie terminy do zwrotrów mi pouciekają a ciuszki czekają u tesciowej:) pewnie pomyśli,ze rujnuję jej syna:)

Gość naturka86
uczelnia taka sobie, wybrałam ją bo mam blisko (15km) :) powiedzmy, że jestem optymistą i mam nadzieje, że pracodawcy patrzą na moja wiedzę i umiejętności, a nie na papierek :) grupa nawet w porządku, trzymamy się bliżej paczką 5 osobową (4 dziewczyny i jeden chłopak rodzynek). Teraz się trochę rozdzieliliśmy ze względu na specjalizację i rzadko mamy razem zajęcia, ale mam nadzieję, że będzie dobrze.

oj, jak Ci fajnie- masz swoją paczkę:) ja na samym początku 1 roku miałąm ale wszystko się szybko rozsypało, bo większosć zrezygnowałą ze studiów a ja wzięłam dziekankę

Gość naturka86
my się jakoś trzymamy, jedno drugie ciągnie albo na zajęcia albo na pizze :) poza uczelnią też się czasem spotykamy. Mam nadzieje, że to się jakoś utrzyma po zakończeniu szkoły - chociaż mam wątpliwości co do jednej dziewczyny, trzyma się z nami, jest w porządku ale jest taka trochę dziwna tzn jakby nie miała swojego zdania i charakteru, jakby bała się, że jak będzie miała inne zdanie na jakiś temat to nie będziemy się z nią zadawać...

dziś po raz pierwszy odkąd tu jestem, przespałam noc kamiennym snem:) to pewnie przez chorobę, około 20 sie położyłam i obudziłąm dopiero rano:) jeden minus- byłam cały czas w ubraniu :D a mój M. nie wiem czemu, nie zdjął tego ze mnie:) moze się wstydził, biedaczek :D

Gość naturka86
to ciekawe, że nie zdjął :) po takim czasie razem to raczej nie wstyd, może nie chciał cię budzić, skoro były sprzyjające warunki do spokojnego snu.

witaj Tora :)o kurcze ale tutaj pustki,tylko Ty dzielnie na posterunku sprawujesz tutaj władzę :D ja całkiem niedawno wstałam,byłam wczoraj na piwie z dziewczyną mojego brata,a dzisiaj mam wolne tzn nie mam zajęć i o to chodzi:D jestem leniem wszechczasów :D

czaść Nielegalna, ja tu bacznie pilnuję, żeby nam topik zanadto nie zardzewiał:))) sweet lenistwo- oj tak:) to lubię:) a leniwcem wszechczasów to jestem ja:) a Ty znów w ten alkoholowy cug popadasz:p mam jakąś noc polarną czy cuś- w każdym razie ciemno i głucho wszędzie. zwariować można- i pewnie by tak było, gdyby nie sikorki, co zaglądają mi ciągle do okna i mnie za każdym razem bawi ten widok- mały żółtobrzuszek z przylepionym dziobem do szyby:) no i czytam sobie Szwaję- dom na klifie- co 15 stron przerywam - na płacz (strasznie emocjonalna kniga), potem kawa spokój i znów 15 stron i płacz... no paranoja jakaś!

tora nie czytaj tego,bo się wykończysz:D ale Ty jesteś pamiętliwa,no wiiieeeszz hehe ot,taki jeden mały incydent,gdy to babcia mnie rozpiła,a Ty jeszcze odwracasz kota ogonem:D hehehe

a z tą babcia- tak mnie to wtedy rozbawiło, ze nie moglam nie zapamiętać:) też kiedys mialam taką cool babcię, do tanca i do rozanca:) ona pierwsza mi dala papieroska- mialam wtedy 5 lat i sie oczywiscie zakrztusilam (wiedziala co robi) potem przez dluuugi czas mnie nie ciągnelo nawet do papierosow, jak rowiesnicy popalali pod koniec podstawowki:) a potem trach i nalog- nawet nie wiem jak to sie stalo:o a Ty palisz?

Witam dziewczyny w końcu weekend pierwszy w tym miesiącu wolny od szkoły. Ale mam zamiar jutro zabrać się za okna . Jakoś nie mogę usiedzieć na miejscu. Sorki że tak mało wpadam ale ciężko w tygodniu czas znależć . Jetem na bieżąco z waszymi sprawami i wspieram was .

Tora,mnie żadna babcia niestety nie nauczyła palić no i musiałam się nauczyć sama hehe;)nie no wiesz,lubię sporadycznie sobie zapalić,z reguły na imprezkach przy piwku i czasami jak się baardzo zdenerwuję albo po prostu mam ochotkę;)ale ostatnio naprawde rzadko:)ja sie bardzo szybko uzależniam,dlatego wystrzegam się wszelkich nałogów,chociaż chętnie bym sobie zapaliła częściej ;)

a tak serio to najbardziej "rozpaliłam się";) przy moim byłym chłopaku,który palił co chwilę i generalnie pod tym względem nie miał ze mną życia :D

Honza! :) wpadaj do nas częsciej:) mocarna kobieto:) ale skoro weekend wolny to chyba mozemy zaklepać tu wizutkę?:) okna w całym domu w jeden dzień? nawet nie chcę o tym myśleć- ja bym to robiłą pewnie z tydzień! taka ze mnie ciepła klucha. Nielegalna- a ja w liceum się rozpaliłam:o no i potem poleciało- przez 10 lat paliłam jak mała lokomotywka (1-2 paczki dziennie, moj byly tez ), ale rok temu rzucilam, razem z papierfosami poszla w zapomnienie świetna przemiana materii i dorobilam się paru kilo, ale wolę to niż tumany dymu:) no i najważniejsze: mój M. nigdy nie palił i straszliwie się ze mną męczył- kiedys wręcz go do wymiotów doprowadzałam tym dymieniem, ale oczywiscie ani słowa nie pisnął, bo to takie małomówne stworzonko z niego:)

ojj dziewczyny zapadają powoli w sen zimowy;)ale w takim razie ja powinnam pierwsza zasnąć;) Tora jestem z Ciebie dumna,że jednak rzuciłaś to palenie,ja jak przez kilka dni paliłam jedną fajeczkę dziennie to już czułam później ciąg,więc jestem pełna podziwu:) a coś więcej też zdarza Ci się zapalić?:P moim największym nałogiem jest obgryzanie pazurów,to jest po prostu silniejsze ode mnie,ile ja już razy to rzuciłam,miałam śliczne paznokietki i....znowu klapa....kiedyś napiszę chyba książkę o wszystkich moich strategiach walki z tym, powstanie pewnie niezła księga,może nawet kilka tomów;)od dzisiaj znowu rzucam to świństwo,trzymajcie kciuki:D a tymczasem dzisiaj świeci słoneczko i chcą mnie wrobić w pracę w ogrodzie hmm;)