Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Do dziewczyn,ktore maja kochankow,sponsorow?

Polecane posty

Gość marlut
do reklamy-spoko,spoko.życie toczy koło i to co się zrobiło głupiego wraca w dwójnasób.daj sobie spokój z wyzwiskami,ciesz się swoim szczęściem.moja kumpela utrzymanka psuła mi wszystkie święta,bo jej sponsor przebywał wtedy z rodziną,a ona przyłaziła do mnie,bo nie miala co ze sobą zrobić.heh.to cena za taką,,prace,,

Gość ejyturjiuykl
nie próbujcie sie usprawiedliwiac dziewczyny, życie da wam jeszcze w kość za takie kure**** zycie sprzedajecie swój najwiękrzy skarb a co jesli złapiecie chorobę? a co jeśli zajdziecie w ciążę? a co jesli sie zakochacie w nim lub innym? a co bedzie na starość? a gdzie uczucia? gdzie szacunek, gdzie niewinność?

Gość ja nie rozumiem was a
Witam i was nie rozumiem, Kazdy zyje jak chce i to jest TYLKO jego sprawa jak chce sobie swoje zycie ulozyc! Czy wam ktos sie wtrąca na co wydajecie kase, czy jestescie swieci itp? Dajcie sobie spokój, wiem dobrze, ze gdyby zycie was do tego doprowadzilo to byscie nie byli tak stanowczy. A zresztą nie warto wam tlumaczyc, bo i tak moją wypowiedz bedziecie traktowac jako mój bunt... I to was wlasnie cechuje, nienawisc,jestescie uparte, pomyslcie troszeczke. Zycie jest jedno i kazdy moze wykorzystac je jak chce, jak chce, a wy siedzcie sobie w swoim zyciu i myslcie o sobie!

Gość archeo
Na początku chce zaznaczyć, że właściwie nie przeszkadza mi sposób w jaki zarabiacie na życie. Uważam, że to wyłącznie wasza sprawa, wasze życie i wasze sumienie. Martwi mnie jedynie wasze materialistyczne podejście do innych. Wiele z was (naturalnie nie twierdze, ze wszystkie) ocenia ludzi przez pryzmat urody i pieniędzy. Twierdzicie, że nikt nie ma prawa oceniać sposobu, który wybrałyście sobie na życie ale jednocześnie dajecie do zrozumienia, że ludzie, którzy nie są urodziwi, nie wyjeżdżają na drogie zagraniczne wakacje i nie kupują wyłącznie kosztownych markowych ubrań są gorsi i nic nie warci. Myślę, że obie strony powinny zrozumieć, że jest wiele sposobów na życie i różne rzeczy przynoszą szczęście różnym ludziom. Niektórzy czują się spełnieni kiedy maja duży majątek i prowadzą życie na wysokiej stopie finansowej a inni wolą wyjść za kogoś kogo kochają, prać mu skarpetki, gotować obiady i opiekować się dziećmi. Uważam, że każdy kto znalazł swój sposób na szczęście i realizuje się w życiu, w ten czy inny sposób, nie krzywdząc przy tym innych ludzi zasługuje na szacunek. Ja sama nie jestem co prawda bogata, ale robie w życiu to co kocham i o czym zawsze marzyłam. Nie jestem też jakoś nadzwyczajnie urodziwa, ważę ponad 50 kg i mam cellulitis ale za to jestem w związku z mężczyzną, którego kocham i który mnie kocha. Zdaje sobie naturalnie sprawę, że może on mnie kiedyś zdradzić, ale wychodzę z założenia, że lepiej kochać i mieć później złamane serce niż przejść przez życie bez miłości. Czuję się tak samo wartościowa jak ludzie, którzy kilka razy do roku wyjeżdżają na wakacje, zajmują wysokie stanowiska i mają dużo pieniędzy, ponieważ jestem szczęśliwa.

A ja nie potrafię zrozumieć tego toku myślenia - skoro tego nie robimy, to znaczy, że jesteśmy nieatrakcyjne. No co za nonsens! Nie należę do kobiet z nadwagą czy brzydkich, a także obracam się w towarzystwie wielu koleżanek, znajomych, kuzynek, przyjaciółek, które są naprawdę atrakcyjne i żadna z nas, ŻADNA, nie trudni się tego typu fachem :| Więc dziewczynki drogie, rozumiem Was, że się oburzacie, kiedy ktoś Was wyzywa od kurew, ale nie obrażajcie w swojej obronie wszystkich tych, które tego nie robią! Chcecie zrozumienia, a same nie próbujecie zrozumieć, że można mieć inną receptę na życie.

Gość jahoo
do jorkaa19 dosadnie określiłaś - twój pan twój pan decyduje o Tobie. Wyprowadza na spacer, utrzymuje, trzyma na smyczy. musisz mu być posłuszna bo może spotkać Cię kara. Jak mu się znudzisz.... nie uśpi Cię jak psa, ale zostawi jak psa... samą... wtedy zrozumiesz o czym się tu mówi

Gość St Tropez
jahoo Nie martw sie, zawsze sie znajdzie kolejny "Pan", ktory sie zaopiekuje. Jestescie nietolerancyjni :O Kazdy ma prawo zyc jak chce.

Gość jahoo
Owszem, jesteśmy nietolerancyjni bo przez takie kobiety inne, które nie żyją w ten sposób są postrzegane jakby żyły.

Gość kjikpolpp
I tak trzymac dziewczyny;)) macie super,nie to co zonata baba ktora ma 2000 na miesiac i musi meza flejtucha obrabiac;)) za darmoche;))

Gość kjikpolpp
wykorzystac zycie;;))skonczyc studia,pozwiedzac swiat;))wyszalec sie ;)) brawo

Gość kasa kasa kasa kaaaasa
po co sie oszukujecie ludzie?! każdy chce miec kase, każdy!!! chyba że nigdy nie zaznało sie zycia w luksusie bo to wciaga. Ja mam dwóch sponsorów i co miesiąc wyciagam od nich ok 7 tys. Oprócz tego pracuje chociaż nie musze wiec mam grubo ponad 8 tys na miesiac. Co poł roku egzotyczne wakacje, drogie kosmetyki i ciuchy to jest życie!!!! I nie wiem czemu ciągle podnosicie ten sam argument-a co jak cie twój sponsor zostawi i bedziesz sama? Po co o to w ogole pytacie-jak to co? znajde innego! odpowiedz jest oczywista. Nie rozumiecie że to prosty układ-on mi kase, ja mu seks i towarzystwo??? Żadnych uczuć, to nie moj mąż, chłopak to nie moja sympatia nie płacze po nim kiedy mu sie znudze, zrozumcie wreszcie. A jak mnie zdradza? Wisi mi to, ja zakładam gumke kiedy sie z nim bzykam a on może sobie to robić z 10 innymi, zazdrosna nie jestem bo ten facetm jest mi OBOJĘTNY. Wiec nigdy ale to nigdy nie bedzie tak jak piszecie-że zostawi mnie i bede sama i smutna. Ale cyba do Was nie dociera i kumacie że kiedy angażuje sie emocjonalnie to już nie jest ten układ o którym tu piszemy, to nie to co w temacie moi drodzy, nauczcie sie wreszcie to odróżniać. Zaraz powiecie że a co jak sie jednak zaangażujesz i zakochasz a on cie zostawi? W facecie którego traktuje tylko i wyłącznie jako maszynke do zarabiania kasy nie zakocham się nigdy, nie zdarzyło mi się to jeszcze, ale może są takie naiwniary które nie uważają i sie zakochuja-ich sprawa.

Gość kasa kasa kasa kaaaasa
i jeszcze jeden wasz argument-że kasa sie kiedyś skonczy, że nie mozna tak ciagle zyc. Tak owszem, wiem że to sie skończy, ja sama nie chce tak życ ciągle. Dlatego teraz sie bawie, korzystam z zycia na maxa!!! Może już nie bede miała takie okazji. Kiedy bede chciała z tym skończyć po prostu zaczne grzecznie odkładać tą kase zamiast wydawac i tyle.

Kurwa, jak mnie denerwuje taki pogląd siany przez te utrzymanki, że jak żona, to nieatrakcyjna i żyje za 2000 !!!!! No puknijcie się w łeb ! Właśnie przez takie coś faceci sobie myślą, że jak jedzie młoda laska w drogim autku, to na bank ma sponsora i nie ma innej opcji :|

Gość Iwanttoknow
szukam dziewczyn ktore maja sponsorow, pisze prace o tym. Jezeli możliwe byłoby spoktanie, Anonimowo, tylko do badań, byłoby genialnie. Adres meilowy jest. Czekam na kontakt jak co... dzieki bardzo z góry

Gość laila.
Mnie zastanawia jedno. Co będzie za parę lat? Jak morda się pomarszczy i dupa obwiśnie. Gdzie wtedy znajdziecie sponsora? Bo przecież z takich łatwych pieniędzy nie zrezygnujecie...

Gość dziewczyna na urodziny

Gość dziewczyna na urodziny
proponuję wszystkim zawistnym półgłówkom założyć własny topik i tam się wyrzywajcie;)styl życia jaki chcemy bądż musimy prowadzić to nasza sprawa.ratujcie narkomanów i dzieci w afryce bo my,jak daje się zauważyć radzimy sobie jakoś.kończymy studia,pracujemy.jeśli mogę mieć coś free biorę to.lubię też te zabawy bo mnie to poprostu podnieca.miałam kryzys fakt,ale wyszłam z tego bo wiem że beż kasy od sponsorów to dopiero będę miała kryzys.może to i prostytucja,ale w najlepszym wydaniu.nie stoję na drodze i nie obciagam spoconym kierowcom za 50 dych.głowe mogę trzymac wysoko:spotykałam się z prezesami ,dyrektorami,biznesmenami,politykami ,księżmi.to nie ja pukam do ich drzwi tylko oni do moich.nie ja proszę o następne spotkanie.i żeby głupi stereotyp złamać ,nie wyglądam jak misspolonia.a oni chcą czasem ostrego sexu,a czasem jakiejś ludzkiej rozmowy.często są bardzo samotni.czasem żona zdradza.czasem nie chcą się rozwieść kochają żony ale chcą czegoś więcej włóżku.pomagamy sobie nawzajem.a ja uważam że skoro przez całe życie nie miała nic to mam prawo sięgnąć teraz po to co najlepsze.i żadna głupia odpowiedż mnie nie przekona że ma być inaczej.a piszą tu chyba nam na przekór zdewociłe baby i biedne hujki których na taką dupeczkę do spełniania marzeń nie stać.buzki;);););)

Gość malutka22222
dobry temat, podoba mi się:) Och czego to te biedne brzydkie moralne debilki wyzywają od kurew? Czy wy myślicie, ze to ruszy te dziewczyny, one i tak są lepsze od was, bo przynajmniej żądają konkretnej sumy i dostają ją. A wy co? Pójdziecie do łóżka ze swoim facetem, ktoey wam raptem piwo postawi, rano zrobi awanture, a potem odejdzie do innej.

Gość upupupupupupupup

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Gość g21
cześć, przeczytałam każda z waszych wypowiedzi i chciałam wam opowiedziec swoją hisotrię , ktora .. dopiero się zaczyna. Idac na zakonczenie roku szkolnego zaczepil mnie pewnien starszy pan, zapytał o szkoły ,czym się interesuje itd. .. wkoncu zapytał czy sie spotkamy , dałam mu swój nr. Do tej pory nie wiem dlaczego to zrobiłam ,nigdy nie spotykałam sie ze starszymi chłopakami a co dopiero facetami .. Dobrze wiedziałam, po co chce sie spotkac, za kilka dni umówiony termin a ja nie wiem co mam zrobic.. kiedys pewnie potepila bym dziewczyne ktora w ogole zastanawia sie nad takim czyms, ale teraz kiedy sama mam okazje przekonac sie jak to jest i o co w tym wszystkim chodzi. Jeśli kiedykolwiek bede miała do kogoś żal to tylko i wyłącznie do rodziców ,którzy powiedzieli,że nie będę od nich dostawała pieniedzy .. ponieważ moje swiadectwo ich niezadowala. Do tej pory niczego mi nie brakowało , jestem jedynaczką więc od rodziców dostawałam wszystko czego tylko chciałam.. Chce sie spotkac z tym facetem ,żeby zobaczyc jak to tak na prawde wyglada, wiem,ze moge tego załować .. ale piszecie tu,że wam sie podoba takie życie . Moim zadaniem osoby ktore uważaja takie dziewczyny/kobiety za ku**y są niepoważne , każdy przecież w życiu wybiera taką drogę jaką chce...

Gość fioletowa kredka
Punkt widzenia, zależy od punktu siedzenia. Piszecie, dziwki, dają d**y itd., ale co Was to obchodzi, nie wasza d**a, nie wasz problem. Co Wy tu robicie i po co to czytacie, piszecie komentarze nie mając pojęcia o czym. Kim jesteście, że dajecie sobie prawo osądzania innych.

Gość gość
wszystkie zazdroszczom jak to czytajom , ze jakies zlapaly takich sponsorow, sama bym takiego chciala poznac. juz mezatkom jestem z 2 dzieci i w domu siedze, do pracy ciezko bo maz gada ze baba w domu powinna siedziec (masakra) a ja bym chciala takiego sponsora zeby na zakupy mi dawal bo juz dawno dla siebie nic nie kupila

Gość gość
Dla wszystkich Pań,które chcą się podobać wszystkim facetom :) Little Black jest nowością na rynku!. Jest to butik znajdujący się we Wrocławiu w którym są tylko czarne sukienki mojego projektu z włoskich tkanin. Dla Klientów, którzy uwielbiają kolory projektuję także wg upodobania. Little Black szyje sukienki na zamówienie. Butik sprosta wymaganiom wszystkich osób, które chcą być oryginalne i wiedzą czego chcą od życia! https://www.facebook.com/littleblackwroclaw

Gość gość
KazdyFacet - najmądrzejszy komentarz w temacie; kobieta traci godność i mężczyzna również

Gość Zojya
Ja preferuję miesięczną stawkę, ale ważniejsze jest to żeby poznać fajnego faceta i wtedy wszystko można ustalić, z pewnością mogę polecić stronkę piękneibogaci.pl, fajni sensowni wiedzący czego chcą mężczyżni

Gość gość
O stary, ale większoś z was tu Pań jest ostro poj... :D Do roboty sie wezcie, a nie jak tasiemiec hahaha. poprostu dno