Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Do dziewczyn,ktore maja kochankow,sponsorow?

Polecane posty

Gość Dariusz68
Gaabi20, Narkoman tez nie wie ze ma problem.

To może piszcie od razu na ile się wyceniacie. Która z \"wychowanek\", czy \"podopiecznych\" zrobi to za buty, a która za perfumy ? Można zapłacić np w rybach, albo owocach morza ?

Gość madzik fiolek
panoowie a jakie wam dziewczyny sie podobają?

prawdabardzoboli -> nie znam wlasnej ceny i wartosci bo nie daje dupy za kase? :D to chyba ty pierdolisz moja droga :D gaabi20 -> po pierwsze nie mam byc o co zazdrosna, bo mam troche oleju w glowie w przeciwienstwie do ciebie i tych kurew i potrafie sobie znalezc dobrą i uczciwą prace bez dawania dupy oblesnym, obrzydliwie bogatym \"biznesmenom\" :D po drugie nie jestem matką polką, mam dopiero 20 lat i jesli ty uwazasz taka prace za wielka szanse na zajebiste zycie to rowniez zycze powodzenia :D 🖐️

Gość Paull
jaki typ dziewczyn preferuje hmmm do 25 lat, szczupła, uroda nietuzinkowa, piekny smiech

Gość Gaabi20
coffee teria co z tego ze jestes w moim wieku, ale nigdy mi do piet nie roosniesz, nigdy cie taki facet nie zechce.

Gość St Tropez
Moi mili chyba wiekszosc z was pomylila topiki. Topik jest "do dziewczyn posiadajacych sponsora lub kochanka". Dlatego zamiast nas obrazac, poprostu stad wyjdzcie :O

gaabi nie pierdol ok? :D jestes po prostu K U R W Ą do entej i probujesz szukac dla siebie rozgrzeszenia i usprawiedliwienia na kafe? widac, ze ci z tym ciezko. po prostu przegralas zycie :o

Gość Paull
bedziecie obiektem krytyki i zawiści tych na które bym złotówki nie wydał, to normalna kolej rzeczy.

Gość Gaabi20
hahahaha bo one sie teraz boja czy przypadkiem ich ukochany nie bedzie sponsorował jednej z nas zamiast jej:) jej kupi gar do gotowania a nam jakąs sexi droga bieliznę:)

Gość Gaabi20
ale tu jest topik dla lasek sponsorowanych a nie dla zazdrosnic :) dziewczyny co tu robia te paszczury? przeciez jak sama nazwa wskazuje, to topik dla nas a nie dla nich nie mają o tym pojecia i się madzrzą buhahahaha

Gość Gaabi20
coffee teria jak tam twoja waga?? i cellulit:) hahahahaha wiesz co jak twój facet cie zdradzi wtedy pogadamy:) a to będzie jedna z nas:) dobrze sie zabawimy zarobimy a ty bedziesz ryczeć w poduszke

Gaabi20 - a co, sama nie potrafisz zarobić na gacie ;) ? Żona nie potrzebuje garnków, bo żona nie służy do gotowania. Nie ma funkcji, nie jest przedmiotem, w przeciwieństwie do was.

a jakie tu trzeba miec pojecie? jestescie qrwiszonami i tyle :) ale faktycznie dzieki za uswiadomienie.. spierdalam stad, bo nie wiem dlaczego wdalam sie w gadke z kurwami :( z moją wagą wszystko w porządku, dziekuje za troske :) na cellulit tez nie narzekam, ale lepiej martw sie o swoją dupe dupodajko :) a co do faceta to sądze ze brzydzilby sie do ciebie podejsc i reke ci podac czyli generalnie bez kija nie podejdzie :)

Cóż, niektórzy idą na studia, żeby dostać pracę, starają się być przedsiębiorczy. Inni natomiast ćwiczą się w trudnym rzemiośle obciągania ;)

Gość Gaabi20
hahaha to sie mylisz:) żonki piora gatki i gotuja obiady hehehehe, a my jadamy kolacyjki w resauracjach:) i nie smierdzimy kuchennymi oparami:)

Gość Gaabi20
coffee teria ile ważysz pewnie wiecej niż 50 hehehehe gruba świnio, co zabloało cie bo wspomniałam na temat wyglądu:) własnie tak, spierdalaj stąd

Trochę wiejskie podejście z tymi "żonkami" ;) A co sama nie jesteś w stanie zapłacić za rachunek za kolacji? Już nawet za jedzenie dajesz ;) ?

Gość St Tropez
Gabi - chyba zabardzo ponosza cie emocje :O Zjadacz - jestem po studiach ;]

wole prac i gotowac swojemu facetowi niz dawac dupy nieznajomemu choojowi tylko po to zeby zarobic na buty szmajoro :D

Gość lato w pelni
ale jestescie plytkie. żal mi was bo nie mozecie posmakowac prawdziwej milosci, tylko dajecie dupy za kasę. to jest naprawde zalosne :(

oj gaabi widze, ze probujesz swoje kompleksy wciskac innym :P no nie ladnie troche, ale moze skoro jest z twoja waga to przejdz sie do jakiegos psychologa? poza tym radze rowniez wizyte u gina, bo zapewne masz juz wscieklizne macicy kretynko :o

Gość Gaabi20
coffee teria hehehe a ja własnie takiego faceta wokol paluszka owjam jak twoj ukochany, i wyobraz pewnego dnia ze dowiadujes sie ze ukochany ma utrzymanke i co wtedy)

Gość Gaabi20
ok spadam bo za chwile mój sponsorek ma przyjechać i wyjeżdżamy z tego kraju katolickiego ufff wreszcie/.