Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Do dziewczyn,ktore maja kochankow,sponsorow?

Polecane posty

Gość do you
Wiollla - niczego w zyciu pewna być nie możesz, więc nie pisz "na pewno".

Gość do you
piszecie, ze itd. Masz racje. Zjadaczu ja niczego nie sugeruje, ale skad wiesz,ze Twoja kobieta czegos takiego nie robila? NIE WIESZ TEGO. To w sumie jak loteria, trzeba sie z tym pogodzic i tyle.

Gość marlut
znajoma ,która kiedys miała sponsora,była przekonana,ze jest jedyną utrzymanką w jego zyciu.a tk nie było.była jedna z wielu.spotykali się raz w tygodniu na całą noc.ile za to brała -nie wiem.ale do dziś biega po ginach z grzybicą pochwy ,że chej.jest wściekła sama na siebie,że nie może tego dziadostwa wylaczyc.tak zwany sponsor kazał jej sp..............,gdy spytała dlacego ją oszukiwał.użył bardziej dosadnych słów,ale wiadomo o co chodzi.na szczęścieona jest tak pusta ,że spłynęło to po niej.pytała tylko jak on mógł tak o niej powiedzieć.

Gość marlut
ups wyleczyć miało być.

Gość piszecie ze w zyciu nie
glupia była to za to płaci...są prezerwatywy

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaabc
wasza sprawa jak zarabiacie pieniądze.Ale nie boicie się opinii środowiska,ze zawsze znajdzie się taki, który doniesie rodzinie, znajomym.Ludzie plotkują i będą plotowali.Czy warto być takim wyrzutkiem społeczeństwa?

Gość marlut
a co tam róbta co chceta.co mnie to właściwie obchodzi?

Gość do you
nie robie tego. Bronie dziewczyn ktore to robia. I nie wiem czy bylabym zadowolona jakbym to robila. Piszeciez, ze masz racje. Zjadaczu - fakt to niemozliwe. Zycze Wam szczescia i nie pisze to z ironia;))

Gość St Tropez
marlut, a na co ona liczyla? ze bedzie jego jedynym oczkiem w glowie? Trzeba sie liczyc z tym ze nie jest sie ta jedna jedyna. Ja nie widze nic złego w tym co robię. Małym kosztem żyje sobie w luksusie. Odpowiada mi to, nie mam wyrzutów. Ludziom nie ufam, dlatego nigdy nie stworze zwiazku z milosci.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaabc
luksus? Jakim kosztem? Własnej dupy?

Gość marlut
o zjadaczu już cię lubię.

Gość piszecie ze w zyciu nie
nie wiem naprawde po co sie tu wpierdalacie, tytuł tematu jest przeciez oczywisty

Gość marlut
do st tropez-rozumiem,ze odkłdas na dom pogodnej starości.bo jak nie zamierzasz mieć męża i dzieci to kto sie toba zaopiekuje na starość.ktoś komu zapłacisz.i tak zycie zatoczyło koło.

Gość St Tropez
marlut - jeszcze nigdy o tym nie myslalam. Staram sie zyc chwila i nie myslec co bedzie za kilkadziesiat lat. Rownie dobrze moge nie dozyc. Dziekuje za troske.

sorry, ale musicie sie liczyc z tym, ze na kafe wszystko jest mozliwe i to bylo pewne, ze ludzie was zmieszaja z blotem, z reszta sama chetnie sie przylaczam, bo dla qrwiszonów nie mam ani litosci ani szacunku 🖐️

Gość czytam Was ...
ja nie popieram takiego sposobu zarabiania na zycie, ale pomyslcie :co ma zrobic ktos, kto szuka pracy i nie moze tej pracy znalezc? Nie otrzymuje zadnej informacji zwrotnej, odbywa kilkanascie rozmow i odpada? Co byscie zrobily? Czy taka osobe ktokolwiek szanuje, czy ktos te osobe wspiera? A jesc trzeba prawda?

czytam Was ... no chyba qrwienie sie to nie jest ostatnia deska ratunku prawda? :o poza tym zawsze mozna robic na czarno albo chociazby wyjechac za granice :o

Gość czytam Was ...
jak znalezc prace na czarno z ktorej mozna sie utrzymac choc przez miesiac?

Gość czytam Was ...
nie zrobilabym uwazam po prostu, ze taki sposob zarabiania jest tak samo trudny jak zwykla praca a do tego chyba upodlający

Gość czytam Was ...
nie rozumiem poza tym Waszego tak ogromnego zaangazowania w krytyke - czy ta sprawa Was dotyczy, ze komentujecie? przeciez osoba, ktora tak zarabia robi to na sowje ryzyko a nie Wasze

Gość no ale kazdy wie
jak jest z praca. Mozna charowac w tesco za 700 zl na reke i co za to sie kupi? Ile rachunkow oplaci. Ciezko jest dostac dobra prace a nwet jakakolwiek prace bez ukladow i znajomosci, bo takie czasy niestety. Moge pojac gdyby te dziewczyny robily to po to by utrzymac rodzine bo nie maja na to oplacic studia pomoc ciezko chorej matce czy ojcu nakarmic dziecko reasumujac w sytuacjach extremalnych gdy kasa jest potrzebna natychmiast boratuje zdrowie czy zycie. Ale puszczac sie za bransoletke perfumy kolacje ciuchy buty.... WOLALABYM NIC NIE MIEC NIZ ZARABIAC NA TO W TAKI SPOSOB.

nie interesuje mnie to w jakie ryzyko sie wpakowaly i ta sprawa mnie rowniez dotyczy, poniewaz takie kurwy zyja z nami w jednym kraju i przynosza kobietom wstyd i zla opinie wiec chyba moge sie wypowiedziec? :)

Gość ZleZleiZle
zgodze sie z "coffee teria" Caly czas Kobiety chca byc traktowane z szacunkiem, byc rowni do facetow, szukaja sprawiedliwosc i naj wazniejsze, slyszy sie ze nie chca tylko sam seks, nie chca byc traktowany jako towar. A wy zmieniacie to wszystko, odwrocacie argumenty zeby wam pasowalo. A pozniej gdzie odnalejsc ten szacunek.

Gość Gaabi20
dziewczyny nie słuchajcie wypowiedzi zazdrosnych matek polek:) z zazdrosci tak jada po was bo juz nie maja szans na takie życie. buziaki kochane