Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Do dziewczyn,ktore maja kochankow,sponsorow?

Polecane posty

Gość St Tropez
czy marnych? Hmmm, chyba nie. Dawac NIE MUSZE, chce. Dziwi mnie to ze jestescie tak bardzo negatywnie nastawieni do sponsoringu. Ja, w moim otoczeniu, nie spotkalam sie z tyloma negatywnymi opiniami co tutaj. Moze to kwestia pozycji spolecznej? Ludzie z tzw "wyzszych sfer" nie zwracaja na to uwagi..

Gość Paull
dziwne kobiety tu przesiadują. nie zdziwie sie jeśli ich partnerzy to samo robią, i sponsoruja młode siksy

Katolickiego kraju :P pff dla mnie i dla wielu znajomych m osób jest to żałosne, a są to w większości ateiści, łącznie ze mną.

Gość malineczkatropineczka
ile ostatnio dostałyście?? ja np byłam ostatnio na wakacjach na Sri Lance, za friko do tego doszły zakupki itp....plus wynagrodzenie za spędzony czas:)no ale musiałam z nim być aż 14 dni~, więc wydaje mi się że te 8 tys były adekwatne.

Gość St Tropez
Nie napisalam o sobie "wyzsze sfery". Pisze o ludziach w towarzystwie ktorych przebywam, którzy sa troszeczke wyzej niz wy.

Gość lato w pelni
szkoda czasu pisac na tym topiku i wyjasniac cokowliek tym dziewczynom, bo one oczywiscie wszystko wiedzą najlepiej. a niech sobie zyją jak cchą, dają dvpy, to ich sprawa. one są tak tępe ze i tak nic do nich nie dotrze, bo DLA NICH LICZY SIE TYLKO KASA. szkoda klawiatury i palcow - naprawde....

Gość jorkaa19
ja tez byłam na wyjedzie z moim ale nie tam gdzie ty tylko na Dominikanie, też 14 dni. w sumie fajnie było tak inaczej:) też wydatki wszystkie itp koszty pokrył mój sponsor, a za spedzony czas dostałam podobnie.

Gość lato w pelni
jak dla mnie tacy kurwiarze i dziwki twojego pokroju to nie sa wyzsze sfery... wyzsze sfery to dla mnie ludzie wyksztalceni, inteligentni, ktorzy nie chodza na dziwki, ani sami sie nie kurwią, wiec wybacz... nie usprawieliwiaj sie juz, wszyscy wiedzą zes szmata.

Och jakże gratulujemy Ci towarzystwa. Cóż widać przebywasz wśród zarządu jakiejś gigantycznej firmy ! Jakiż to musi być zaszczyt. Może się mylę, może jesteś lwem salonowym na każdym bankiecie potentatów naftowych ;) Cóż to za wyborne towarzystwo, w którym gościsz ?

Gość lato w pelni
woalalabym cale zycie siedziec w kraju i nigdzie nie wyjezdzac niz puszczac sie z jakims oblesnym facetem za kase i jezdzic zagranice. nie rozumiem was. gdzie szacunek do siebie???? musicie miec nielze wykrzywiona psyche. pewnie nieszczesliwe dziecinstwo. zal mi was

Gość jorkaa19
hmmm moj pan jest wykształconym czlowiekiem, skonczył 2 kierunki studiów, prowadzi włąsną dobrze prosperująca działanosć, ma piekny dom ville, mi kupił mieszkanko, zapłącił za prawo jazdy, za autko Mercedes SL, za ubrania nie takie jak kupujecie wy w lumpkeksach ale w renomowanych domach mody.

Gość Dariusz68
Zwykly towar, kupuje sie tych dziewczyn i pozniej sie werzuca. Ale do tego czasu co ich sie uzywa to ni moga o tym wiedziec ze ich data waznosci sie zbliza. Glupie i tyle.

Gość lato w pelni
tez stad spadam 🖐️ a wam dziewczyny naprawde radze wrocic do dziecinstwa i zastanowic sie nad swoim postepowaniem. takie wykrzywienie psychiki nie bierze sie z niczego, zrodlo musi byc w dziecinstwie. pewnie mieliscie jakichs niedojrzalych ojcow co was nie nauczyli szacunku i milosci do siebie.

Gość lato w pelni
slonko o tym czy ktos nalezy do 'wyzszej sfery' nie swiadczy ilosc skonczonych kierunkow, kasa, ilosc samochodow i domow z basenem, tylko to co ten czlowiek soba reperezntuje jako Czlowiek, jesli wiesz co mam na mysli. a pewnie nie wiesz, wiec tym bardziej do widzenia 🖐️

nie ma co osądzać i krytykować...to każdej z dziewczyn wybór..skoro obie strony się na godzą to ICH SPRAWA...nie osądzajcie!!!!

Gość Dariusz68
To nie jest ich sprawa. Zrozum, ja jestem Facetem i nie chcem zeby cos takiego istnialo. Widze ze przez takie cos, to faceci maja mniejszy szacunek do Kobiet ogolnie. Zacznij od tego. Wiem ze faceci sa winny w tym tez ale pierwszy to te kobiety ktore to daja i tworza ta sytuacje.

Gość lato w pelni
tyle, ze tego NIE DA sie wyplenic. prostytutki byly zawsze , są i zawsze beda dopoki bedzie istnial swiat i nic z tym nie zrobisz.

nie ma co z tym walczyć bo i tak nie dasz rady!!! to walka z wiatrakami...ja tego nie pochwaalam...i nie wyobrazam siebie w takiej roli...ale znam "takie pary"...a szacunek traci sie i do kobiet i facetow...zycie

Gość Dariusz68
Wiem i to szkoda.

Gość marlut
mój kolega sponsoruje takie ,,panie,,zebyście wiedziały jak faceci pózniej sobie opowiadają przy wódeczce,a ta to robi laskę tak,a ta daje w tylek.operują nazwiskami.albo gadka,,weż ją po mnie,mi się już znudziła,,a ja mam ubaw.

Gość marlut
tą możesz wziąć za kolację,tej kup jakieś badziewne świecidełko.ło matko,aż uszy więdną od słuchania tych wyższych sfer.masakra.