Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Do dziewczyn,ktore maja kochankow,sponsorow?

Polecane posty

Gość Wiollla...
oczywiście, jeśli sprzedaje się za kasę to jest kurwą, prostytutką czy jak wolisz.

Gość do you
tak wlasnie aktorka sprzedaje swoje cialo,a jakbys znal chociaz troche historie to bys wiedzial,iz jeszcze w 19 wieku aktorki byly nazywane mianem prostytutek, byly z nimi utorzsamiane;]

Gość do you
zjadaczu bardzo mnie ciekawi jak wygladasz? Bo jezeli chodzi o sposob Twoich wypowiedzi to nie mozna w nich nic wartosciowego znalezc;]

Skąd ta informacja ? Do tego rany...jakim trzeb być żałosnym, żeby dawać dupy za rzeczy. Dziwki portowe już były lepsze od nich. Prace by sobie znalazły szmatki zamiast się wozić nieporadnością i byciem produktem na handlu wymiennym.

a mnie wiola zastanwia czy np nie macie potem wstętu do siebie? Nie napadam na Ciebie, chciałabym poprostu wiedzieć? Jakiś moralniak, wyrzuty sumienia później wobec swojego faceta/narzeczonego/męża którego potem bedziesz miała?

Gość Wiollla...
co ma piernik do wiatraka.Co mnie obchodzi jak były kiedyś nazywane aktorki.Nie odwracaj kota ogonem.Wiemy co w dzisiejszych czasach znaczy słowo prostytutka- to ta co się dupczy za kasę.

Przykro mi nie zaspokoję twojej ciekawości. Czego ciekawego ponad to szukasz ? Jakichś rewelacji ? Po prostu potępiam coś tak żałosnego. Handel ciałem jest oznaką największej hańby jaka może być.

Gość do you
I skad ta agresja zjadaczu? Chyba wiem skad ta frustracja... Jestes az tak pozbawiony jakichkolwiek zalet, iz zadna normalna dziewczyna nie chcialaby z Toba spolkowac, a kasy zapewne takze nie masz, zeby chociaz jakas normalna kobieta chciala z Toba miec do czynienia nawet za kase. A poza tym skad wiesz,ze te dziewczyny pracy nie maja? Cham jestes i tyle..

Gość prawdabardzoboli
Zjadaczu węży, one umieją zarobić nie robiąc TEGO, ale dlaczego nie zarabiać więcej świadcząc takie usługi? :P Kretyn

Gość do you
Wiolla jezeli chodzi o ktorka notke z histotii to akurat nie byla skierowana do Ciebie. Ja rozumiem, iz niektorzy nie akceptuja takiego zachowania, ale takie wypowiadanie sie przepelnione tak mocnymi slowami nie jest potrzebne. koniec

Gość do you
do prawdabardzoboli : ZGADZAM SIE W 100%;))

rzygac mi sie chce jak czytam wypociny tych k.u.r.e.w :o lepiej sie wezcie za porzadna prace dupodajki, a nie na latwizne i to w takim stylu :o aha i nie pierdolcie, ze nie gryzie was sumienie po nocach przez to co robicie, bo same jestescie napewno tego swiadome, ze to co robicie to kurewstwo, no chyba ze juz wam sperma mozgi powypelniala :)

Moje życie prywatne nie powinno Cię interesować. Zapewniam natomiast, że się mylisz. Pieniędzy mi nie brakuje, ale dziękuje za troskę ;) Wygląd nie mnie oceniać, a do tego wybacz, ale mam już swoją kobietę no i co najważniejsze nie muszę jej płacić, ani za uczucie, ani za jak to pięknie określiłaś "spółkowanie" (ach to animal planet.) Do tego jeśli oceniasz w ten sposób każdego, kto sprzeciwia się kurestwu, to wynika z tego, że jedynymi normalnymi ludźmi są kierowcy tirów i głupie gnojki. No i nie zapominajmy o tych poważnych, szarmanckich ludziach, którzy kupują kobiety, ale oczywiście z całym szacunkiem do nich.

Gość do you
Ah żal mi tych wszystkich co nie potrafia napisac niczegokolwiek pozytywnego. Widocznie maja ograniczone slownictwo, tylko kurwy i kurwy. Sugeruje slownik wyrazow bliskoznacznych, moze nie beda tacy monotematyczni;]

prawdabardzoboli - to niech idą robić do tesco. Jak wyjżysz przez okno, to może zobaczysz, że żyjemy w kapitalizmie - jak nie umiesz zarobić to twój problem.

Gość Wiollla...
to nie są mocne słowa to jest prawa.Więc jeśli trochę siebie szanujesz, to nie szukaj sponsora tylko weź się za normalną robotę.W przeciwnym wypadku każdy ci to samo powie co ja.

Gość do you
Alez ja sie bardzo ciesze, iz masz kobiete, gratuluje jej;) Mi nie chodzi o to,ze nie popierasz tych dziewczyn tylko o Twoje wypowiedzi. Jezli chodzi o normalnych ludzi to nawet odwaze sie stwierdzic, iz ty takze jestes normalny, mam nadzieje,ze Cie nie obrazilam nadajac Ci takie miano, bo w Twoim mniemaniu dla mnie normalni sa tylko kierowcy tirow itd;) coffee: jezeli masz tak ograniczona wyobraznie to ja Ci tlumaczyc tego nie bede, a zapewniam Cie jest kilka pozytywnych rzeczy.

Gość St Tropez
Hmmm.. Ja np nie przejmuje sie opiniami takich ludzi jak ty. Nie interesuje mnie twoja opinia na moj temat. Z daleka bije od was nienawisc do nas. Cos zlego wam zrobilysmy? Nie wiem, moze zazdroscicie pieniedzy ... ?

Gość do you
wiolla. Mam normalna prace, dom, pieniadze, studiuje. Nie oceniaj.

haha :D nie oslabiaj mnie :D jestescie pieprzonymi qrwichami i koniec kropka :D spojrz prawdzie w oczy :) co ty powiesz swojemu przyszlemu mezowi? opowiesz mu tą interesujaca historyjke o qrwieniu sie za kase? no to good luck ;)

Gość marlut
a ja wam powiem tyle ,z własnego doświadczenia,że w przyrodzie nic nie ginie.i kiedyś tam jak założycie rodzine,to wasz mąż,partner bedzie miał utrzymankę i tyle,a bedzie tak na 100%..wiem,ze uważacie to za truizm,ale to co się zrobiło złego,głupiego ZAWSZE wraca kiedyś tam podwójnie.oczywiście to wasza sprawa co robicie ze swoim zyciem.nie mnie oceniać.

Zazdrościć pieniędzy to można ludziom, którzy je naprawdę zarobili dzięki własnym umiejętnościom i pracy. Jak ktoś jest nieporadny i nie potrafi inaczej jak sprzedać własne ciało, to powinien się poważnie zastanowić, czy jest potrzebny społeczeństwu. Kurestwo zawsze było potępiane jako brak szacunku dla siebie. Nie obchodzi Cię moja opinia, trudno. Co nie zmienia faktu, że będę jak wiele ludzi potępiał to zjawisko, które jest toksyczne dla społeczeństwa.

Gość St Tropez
Heh. Skad wiesz ze zamierzam miec męza? Pozatym, marlut, liczę sie z tym, że jezeli kiedykolwiek bede z kims z milosci, to facet bedzie mial utrzymanke. Dlatego robie to co robie i nie chce byc z kims z milosci ;]

Gość marlut
moja przyjaciółka miała w młodości sponsora,a póżńiej okazało się,że ic dzieciprzypadkowo zakochały się w sobie nie wiedząc nic o związku swoich rodziców.teraz sa teściami,a ja mam ubaw po pachy patrza jak mąż przyjaciółki biega za żoną byłego sponsora.heh.

Gość do you
O matko, czy wszyscy mysla,ze kazda kobieta o niczym innym nie marzy tylko w przyszlosci miec meza? Poza tym jakby mnie kochal to by zrozumial. ignor dla zjadacza marlut - coz zycie.

Gość marlut
st tropez.to znacy ,że zamierzasz spędzić życie bez miłośći?to straszne.samotność jest okropna.ups,ale ty nie będziesz samotna ,bedziesz miała sponsora do póżnej starości.hi.hi.taka pomarszczona.pozdrawiam.i gratuluje pomysłu na zycie.

Gość piszecie ze w zyciu nie
tknelibyscie takiej dziewczyny....jest tu taki topik o tym o czym byscie sie nigdy w zyciu nikomu nie przyznali....tam pelno wpisow dziewczyn ktore dawaly za kase...i co myslicie ze wasze przyszle zony sie do tego przyznaja? NIGDY sie nie dowiecie :D

Gość Wiollla...
myślisz,że jakiś facet zrozumie, że jego kobieta była prostytutką.Na pewno nie, bo zawsze będzie ta obawa,że jak zabraknie kasy to znowu pójdzie się kurwić.