Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Do dziewczyn,ktore maja kochankow,sponsorow?

Polecane posty

Gość Komu sie to dzieje
do haaahaaaha. Wiesz co?Zauwazylem pewna prawidlowosc.jest nia zaleznosc,ktora wynika z ilosci przeczytanych kolorowych gazet dla kobiet i inteligencja kobiet.Nie uwazasz? Poza tym.Ciebie oczywiscie natura nie okaleczyla.Czyli chyba to.Widocznie przeczytalas juz ponad limit tych gazet.

Gość haaahaaaha
komu sie to dzieje- nie bierz az tego tak do siebie,byc moze rzeczywiscie przesadzilam troche,bo znam wielu wartosciowych facetow,ale tez kierujac sie swoimi doswiadczeniami z mezczyznami troszke subiektywne moje podejscie zawsze bedzie.Natomist kolorowych gazet nie czytuje,przykro mi przepraszam jeszcze raz za nazbyt mocne slowa...przemysliwszy sobie to po Twojej reakcji,doszlam do wniosku,ze jest wokol mnie wielu naprawde fajnych facetow,ktorym jednak ciezko jest sie znalezc w dzisiejszych czasach,chocby przez takie panie,jakie tu mamy na tapecie- liczy sie tylko kasa,kasa,kasa i ustawienie sie w zyciu. Ciezko znalezc im partnerke

Gość St Tropez
No tak, przyznaje dla mnie jest w zyciu najwazniejsza kasa. Nie potrzebuje milosci, nie potrzebuje męza, tylko kase. To kasa daje mi szczescie. Ja sobie raz probowalam ulozyc zycie z normalnym facetem spoza takiego srodowiska - nie udalo sie. Ja sie nie nadaje do zycia z normalnym facetem. Wiec wybralam taka droge, ktora mi odpowiada. Od faceta nie chce milosci. Wystarcza mi jego pieniadze, seks i troche czasu. Dlatego jestem zadowolona ze swojego zycia, moglabym rzec ze jestem szczesliwa.

Gość Komu sie to dzieje
do hahaaha-po takiej wypowiedzi zwracam honor.Tym razem napisalas samo zycie.jak ktoras tu przewrotnie powiedziala. A co do st'tropez-tracisz cos,za czym bedziesz tesknic niedlugo,ale co nie wroci.Bo lat straconych nie da sie cofnac.A czas biegnie wciaz w jedna tylko strone........

Rany ale sie narobilo:) Wczoraj spotkalam sie ze swoim,zabral mnie na kolacyjke,podarowal perfumy i bransoletke:)Byl mily i szamancki,nie chcial seksu,na razie nie ale mam nadzieje ze za tydzien do tego dojdzie,jestem napalona na niego:)Oczywiscie bez zadnego zakochiwania sie,i tak uwazam ze jest frajerem:)

Gość do Moj cycki miz robil
a ile dalas za zrobienie i gdzie?nie balas sie?tak odbiegajac od tematu

Gość dear god
wiolaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ile masz lat?

21:)

W życiu nie tknąłbym takiego syfu jak wy. Dziwka jest dziwką, ale ona przynajmniej daje dupy za kasę. Wy dajecie dupy za rzeczy. Trochę jak średniowieczna dziweczka ze wsi, co daje dupy za worek z żytem.

Gość zupełnie szczerze radzę wam
uważać, kretynki:O Znam dziewczynę, która dawała dupy tylko jednemu, przystojnemu sponsorowi, nie za takie grosze- o znalazł pracę jej matce, zabierał ją 3 razy w roku na drogie, egzotyczne wakacje, wynajmował jej mieszkanie, do tego płacił za zakupy, za kursy prawa jazdy, no i wpłacał na konto ok. 5 tys zł miesięcznie. Dziewczyna ma teraz 25 lat i raka szyjki macicy, na pewno nie będzie nigdy miała dzieci, a nawet nie wiadomo, czy przeżyje. W 3 miesiące rozwinął jej się bardzo zaawansowany nowotwór (jak to u młodych ludzi). Ten facet miał w przeciągu ostatniego półrocza tylko rzeżączkę 5 razy:o Odstawiał swoją "kochankę" do domu i szedł na kurwy. I nie sponsorował tylko jednej dziewczyny. Z prostytutek i to najtańszych dziwek, jakichś Murzynek i Rosjanek, które się nawet brzydził posuwać, tylko kazał im obciągać sobie w pracy, korzystał co kilka dni. Dziewczyna w końcu nabawiła się hpv, objawów żadnych, za to dostała raka. A pan ma 50 lat, jest biznesmenem, wygląda na spokojnego, kulturalnego i porządnego. A, no i oczywiście ma żonę i dziecko:)

Tak,napewno ma raka szyjki macicy przez to,że brała od niego kase:) A jak byla glupia i sypiala z nim bez zabezpieczenia to jej problem..

Gość St Tropez
"Ten facet miał w przeciągu ostatniego półrocza tylko rzeżączkę 5 razy" a dziewczyna ktora sponsorowal mimo wszystko z nim spala.. To ladnie pojebana jest. Ja akurat widze z kim sie zadaje. .

Gość do dfgf
tzn ze to to wlasnie ten pasztet?

Gość zupełnie szczerze radzę wam
Ale nie rozumiesz, ż eona o tym nie wiedziała wcześniej?:O Facet kupował jej kwiatki, całował po rękach, przychodził na wizyty do jej rodziców (załatwił pracę w sklepie jej matce), itd. Przyjeżdżał do niej, zawoził do domu, a to, co robił później to chyba jego sprawa:O Dopóki ona nie zachorowała i wszystko nie wyszło na jaw, kiedy zaczęła się interesować jego życiem erotycznym... Poza tym przed hpv nie chronią prezerwatywy, koleżanko:O Tak, gdybyś nie wiedziała... Powodzenia🖐️

Gość St Tropez
co jest dziwnego w tym ze facet mial inne kobiety oprocz niej? Ona juz na starcie jest na drugiej pozycji bo przewaznie tacy faceci maja rodzine, ktora jest na pierwszym miejscu.

Gość do mój mi cycki zafundował
hahha!!!widac,ze gowno wiesz,co masz w cyckach,bo niestety co 5-10 lat trzeba zmiec silikon,niestety!!!i ty mowisz,ze jetes taka boska?sztucznosc az bije!!!masa jest slicznych,naturalnych dziewczyn,a te twoje texty typu"sram na was etc"swiadcza o twojej glupocie,nikt nie chce cie umoralniac,bo kazdy ma ciebie gleboko w doopie!!!facet teraz ma ciebie,znajdzie inna a ty nadstawisz d...innemu,o ile inny cie zechce,poza tym musisz byc nieciekawa,skoro wycenilas swoja d...na 2 tys zl!!Porazka!!wiesz,moze ty nie pracuj w normalnej pracy,moze lepiej znajdz prace w b....tu tez dobrze zarobisz,no i wiecej zarobisz!!!Tu glowa niepotrzrebna!!!a ty lubisz ten sport!!!

Gość St Tropez
Ja was nie rozumiem, czego wy sie czepiacie? Kazdy wybiera sobie w zyciu droge taka, ktora mu odpowiada. Ty, gdybys chciala zrobic sobie cycki musialabys pewnie przez poltorej roku ciezko pracowac po 8 godzin dziennie. A ja, lub jakas inna kobieta ktora posiada sponsora wystarczy ze go poprosi :)

I w tym momencie wychodzi na jaw,że prymitywne są nie dziewczyny które biora kasę za seks a te wszystkie powyższe przeciwniczki,poczytajcie swoje wulgaryzmy:)zupelnie jak w rynsztoku. Zazdrosc was bierze,ze sa dziewczyny na widok ktorych faceci traca rozum?:) I slusznie,zazdrosccie paszteciary bo was by kijem nie tkneli.

Gość jahoo
do zupełnie szczerze wam radzę. Skąd przypuszczenie że rak szyjki macicy wziąl się z posuwania przez tego faceta za kasę? Są pewne podejrzenia ze pewne czynniki mogą powodować raka ale mój drogi/a to tylko przypuszczenia. Może być tysiące innych przyczyn w tym uwarunkowania genetyczne.

Nie zakładaj od razu że dziewczyny nie mające sponsorów są paszteciarami.Może one kijem by nie tknęły takiego sponsora? A nawet jeśli nie są zbytnio urodziwe to przynajmniej mają do siebie szacunek.

Gość sa paszteciarami i zazdroszcza
ze one maja wszystko heh

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaabc
a czego można zazdrościć takim ścierom, co się nimi wyciera pierwsze lepsze barachło.Trzeba było założyć topik-"jestem kurwą, wiem za co mi płacą"

Gość do you
Ciekawe czy CI wszyscy co tak pieknie sie wypowiadaja na temat dziewczyn ktore maja sponsorow byliby tak samo odwazni na zywo..? Przez internet to kazdy moze nawrzucac, gdy jest anonimowy. Ja pomimo tego,iz nie mam sponsora, moglabym miec wielu,ale nie znalazlam jeszcze porzadnego, taki ktory by mi sie rzeczywiscie spodobal(wlasnie kobitki, gdzie najlepiej znalezc takiegi sprawdzonego normalnego faceta?) szanuje dziewczyny, znalazly sobie fajny sposob na kase i tyle. I nie ma w tym nic z kurestwa. Sprzedajemy nasze ciala nie dusze.

Gość Wiollla...
sprzedawanie ciała to jest kurewstwo-nic innego.

Gość do you
Aktorka tez sprzedaje swoje cialo i tez nazwalabys ja kurwa?

Gość do you
poza tym kim Wy jestescie zeby oceniac te dziewczyny, nie znacie sytuacji, nie robia to z przymusu, robia to bo chca. Sami sobie wystawiacie super swiadectwo, piszac w taki pozbawiony jakiejkolwiek klasy sposob.

Aktorka sprzedaje ciało :| ? O czym Ty za przeproszeniem pierdolisz. Poza tym kurestwo to z definicji oddawanie swojego ciała za korzyści materialne. Śmeiszne jest to, że nawet nei za kasę, tylko za rzeczy :P Kobiety z kalsą, a na tyle ułomne, że nie potrafią same zarobić/