Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kejtii

kiedy nastolatki powinny zacząć inicjacje seksulaną ???

Polecane posty

Gość kejtii

hej :) co o tym myślicie piszcie... Ja mam 18 lat, teraz ide do klasy maturalnej. Nie jestem dziewicą od 3 lat, kochałam się z 4 chłopakami. Jednak w pewną nostalgie wprawia mnie to, że na 20 dziewczyn u nas w klasie, mamy aż 6 dziewic... Chyba nie wiedzą co tracą...

Gość kejtii
ja mam poważny temat więc 2 post to jakiś dzieciak, kretyn który jest podszywaczem. Oczekuje poważnej rozmowy

Gość kejtii
dlaczego kurwiszon ? to nie tak dużo...

Gość bękart obcego
przedewszystkim nie ma czegos takiego ze nastolatni powinny zaczac zycie seksualne:/ moga ale czy powinny to juz inna sprawa. po drugie to ze zaczna zycie seksualne nie znaczy ze o minie je cos czego Ty juz doswiadczylas moga miec to samo albo nawet cos duzo lepszego tyle ze pozniej wiec nie rozumiem co traca? a zycie seksualne powinno sie zaczac wtedy gdy jest sie na to gotowym, gdy sie tego napeawde chce a nie trakuje dziewictwa jako parcha ktorego trzeba sie pozbyc:/

Gość bękart obcego
mialo byc ze zaczna zycie seksualne pozniej to nie znaczy ze je cos ominie

Gość kejtii
ja z moim obecnym chłopakiem jestem bardzo szczęśliwa, regullarnie się kochamy... i naprawde dziwi mnie to, że tak dużo jest jeszcze w mojej klasie dziewic. Zwłaszcza dlatego, że mają chłopaków. Ja podjełam życie seksulane w wieku 15 lat, z 2 lata starszym chłopakiem i nie żałuje

Moim zdaniem nie wcześniej niż przed ukończeniem 18 lat, aby dysponować chociaż prawną niezależnością. A swoją drogą, sześć z dwudziestu to tylko 30%.

kochalas sie z 4 chlopakami na raz no jestem pelen podziwu dla takich dziewczyn jak ty:D

Gość ona szczęśliwaaa007
ja mam 18 lat. życie sekasualne zaczęłam 1,5roku temu z 4 lata starszym od siebie chłopakiem. Jestem z nim do tej pory i niczego nie zaluje, to mój jedyny chłopak

mam nadzieje ze ostatni ,zycze poodzenia oswiadcz mu sie dzisiaj to bedzie takie piekne ,zrobcie sobie kolacvje przy swiecach a potem bedzecie sie kochac do rana no wlasnie o to chodzi jak ja lubie jak ludzie sa szczesliwi

Gość Ponieważ
"Chyba nie wiedzą co tracą..." i tu się mylisz młoda panno, one wiedzą, natomiast Ty nie wiesz nic i rozdajesz na prawo i lewo, to co powinno dotyczyć tylko Ciebie i chłopaka, którego pokochasz, który będzie coś znaczył w Twoim zyciu. Nie liczy się liczba zaliczonych po dyskotece z % napalonych chłopaczków, którzy mają Cię głęboko gdzieś, ale pasuje im taki pojemnik na wyrzuconą w kilka sekund spermę...

Wiecie, jak się tak dobrze zastanowić i uwzględnić wszystkie możliwe konsekwencje które mogą wynikać z rozpoczęcia życia seksualnego, to nie powinno się uprawiać seksu przed uzyskaniem zarówno prawnej jak i finansowej samodzielności. A to oznacza konieczność czekanie do 25-30 roku życia.

ja mam 19, dziewica od roku nie jestem i tylko jeden facet i wiecie co? narazie przy tym zostanę... ło ku.r.wa :-O

Gość kejtii
ja nie czuje się pojemnikiem na sperme, myśle że te słowa to spore nadużycie. Nie wiem dlaczego mnie człowieku obrażasz, ja rozpoczęłam poważną dyskusje, a nie walke na bluzgi. Jeśli nie wiesz do czego służą takie portale, to spierdalaj stąd... Poza tym nie straciłam dziewictwa na dyskotece kiedy byłam pijany, tylko w łóżku z chłopakiem, a to że chciałam spróbować i nie żałuje, uważam po dziś dzień za dobrą decyzje. Choć przyznam, że mój obecny chłopak jest lepszy w te klocki :) Mamy tyle pomysłów, że książke moglibyśmy napisać :D Buziaczki Pawełku :*

Gość taki sobie kolo
eee. to nie jest jeszcze qrwa. qrwa jest np. jedna moja znajoma młodsza o 2 lata. ja mam 19 ona ma 17. ma chłopaka. ale jak do niej tylko zadzwonie i powiem ze mam wolną chate i mozemy sie zabawic to mija półgodziny i juz jest u mnie na wszystko przygotowana. nawet sie jej nie pytalem ale napewno nie tylko ze mną sie sypie na boku bo to juz taki typ. takze stwierdzam ze kejtii jeszcze daleko do qrwy

Gość Od niedawna żona
Ja straciłam dziewictwo tydzien po zaręczynach w wieku 23 lat. I nie sądzę, że bogata przeszłośc kobiety dobrze działa na związek. A sorry, ale jak panna pozwala się posuwac w wieku 15 lat i jeszcze się tym chwali, to naprawdę nie dziwię się agresywnym wypowiedziom na forum. Kejtii nie chcę Cię obrazasz, ale robisz to w sumie sama. "Nie wiedza co tracą" - jak ktoś nie pali trawy, tez nie wie co traci, ale nawet jak gówniara trawę zapali, to przynajmniej dzieci z tego byc nie może.

Gość aśśśka19
Żal mi Ciebie Kejtii. Nic więcj nie dodam do tematu.

Gość julka91
a ja nadal jestem dziewicą, choć mam 16 lat, miałem 2 chłopaków ale sami byl prawiczakmi i nie przeżyłam z nimi pierwszego razu :( chciałabym znależć chłopaka z którym przezyje piękne chwile i będe mogła się z nim kochać... jestem uważana za atrakcyjną, a mimo to jeszcze się nie kochałam

Gość ziewwwww
ło ho ho spałaś z czterema masz 18 lat tak licząc co pół roku zmiana no to w wieku 20, co ja pisze, 30 lat ... wiesz co, nie obraz sie, ale łatwa jestes

Gość młody Bóg
ja się zgadzam z Kejtii, seks to wspaniała przyjemność jaka nas czeka w życiu. Dlaczego więc mamy tego nie robić ? Zresztą to że miała kilku partnerów, to przecież nie zbrodnia, jak sama mówi nie dawała na prawo i lewo na dyskotekach i koncertach... Myśle, że to mądra dziewczyna, a to że otwarcie pisze to co myśli, uważam za bardzo pozytywną ceche.

Gość i nikt poza
Tobą samą Cię tu nie za bardzo obraża, bo liczysz chłopów z którymi spałaś i tu jeszcze się wychwalasz... Nastolatki nie powinny w zasadzie uprawiać seksu.

dlaczego sie tak upierasz i martwisz że mając 16 lat nie spałaś z chłpakiem Jak nie jesteś gotowa a chcesz to zrobić z ciekawości to będziesz zawiedziona. Musisz się nauczyć seksu i początowo własnie dla ciebie najlepsi są prwiczki bo oni też sie uczą tego.Razem wspólnie najlepiej poznawać swoją i partnera seskualność

Gość aśśśka19
Uważam tak samo, jak Ziewwwww, tylko nie chciałam mówić tego głośno...

Gość też straciłam wcześnie
w wieku 16 lat. Byliśmy ze sobą 2 lata. Wtedy myśleliśmy, że to na całe życie, a wyszło inaczej. Nie żałuję. Kolejny partner seksualny w wieku 20 lat. I na nim poprzestałam. Mam 30 lat, jesteśmy w związku od 10 lat, od 2 lat zaobrączkowani. Nie żałuję, że nie trzymałam dziewictwa dla męża. On zresztą też nie ma z tym problemu. Byłam gotowa wtedy, z tamtym i tyle. To sprawa bardzo indywidualna.

Gość julka91
chciałabym przeżyć swój pierwszy raz ze wspaniałaym chłopakiem, które będzie mi się bardzo podobał, dla którego będe wyjątkowa i wspaniała i którego zapamiętam do końca życia... ale takie jeszcze nie znalazłam :( chyba mam za wysokie progi, a może tacy nie isrtnieją ? to tylko wyobrażnia ? powiem szczerze, że mam duże powodzenie, ale chyba jestem zbyt wybredna.

Gość młody Bóg
Czytam te Wasze ataki na kejtii, że niby jest dziwką, że daje na wszystkie strony, a to zwykła dziewczyna która rozpoczeła ciekawy temat i aby go podsycić opowiedziała jak to u niej wyglądało. Za to zrobiliście z niej dziwke ??? Opowiem Wam taką ciekawostke z życia, pewna dziewczyna mieszka od lat w Poznaniu, ma podobnie jak Kejtii 18 lat, jest osobą publiczną i sławną (kumaci mogą się domyśleć o kogo chodzi), jest przy okazji moją daleką znajomą (chodziła do mojej szkołY), przez pewien czas jakiś rok temu była z moim kolegą. Niestety ich związek się posypał. Dziewczyna o której opowiadam, kochała się z nim, ale miała przed nim jeszcze 2 chłopaków... Więc również wcześnie wg. was straciła cnotke. Domyślam się że pózniej po rozstaniu z Tomkiem też próżnowała, prowadzi raczej rozrywkowy tryb życia. To piękna dziewczyna, inteligenta, elokwenta, sławna. I co, wg. was też jest dziwką ??? bo po prostu jest ładna, kochliwa i zmienia facetów. Powiem szczerze, że jeśli ma to jakiś umiar, to wg. mnie to żadne przestępstwo mieć kilku facetów zanim się pomyśli o założeniu rodziny.

Gość prawiczek i kropka
ja uwazam, ze lepiej jak traca pozniej, bo wtedy jest wieksza szansa, ze beda mialy jak najmniej partnerow przed mezem. ja jestem prawiczkiem i nie chcialbym miec dziewczyny co wczesnie stracila cnote. odpychalo by mnie to

Gość prawiczek i kropka
też straciłam wcześnie, no ale twoj maz pewnie tez nie byl prawiczkiem, wiec mu to nie przeszkadzalo

Według mnie powyżej 15 lat jest ok. Zresztą każdy w innym czasie dojrzewa. 15-19 lat, według mnie dobry wiek.