Robson22 0 Napisano Sierpień 14, 2008 sluchajcie pracuje w irlandii jako kierowca mam miedzynarodowe prawo jazdy(kupione ale nie jestem do konca pewien czy nie legalne-podobno jestem w komputerach w usa)wiem ze nie zyczliwe mi osoby chca mi zrobic kolo d.upy. Moje pytanie jest takie; czy jest to do sprawdzenia(legalnosc prawka) przez tutejsza gardeprosze o pomoc osoby ze znajomoscia tematu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Robson22 0 Napisano Sierpień 14, 2008 co nikt nie jest w temacie???????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Selina23 0 Napisano Sierpień 14, 2008 oczywiscie ze to mozna sprawdzic a co myslales Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mojemu kumplowi sprawdzili Napisano Sierpień 14, 2008 i tez mial lewe.. niestety dzisiaj siedzi w pace od pol roku juz :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Robson22 0 Napisano Sierpień 14, 2008 zlapali go w irlandii w irlandii???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Robson22 0 Napisano Sierpień 14, 2008 z tego co wiem polacy robia tu rozne przekrety i jak narazie wychodzi im to na sucho podobno gardzie nie chce sie bawic w jakis takie donoszenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i poznał smak męskiej milości Napisano Sierpień 14, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mojemu kumplowi sprawdzili Napisano Sierpień 14, 2008 moj kumpel tez sobie to tak tlumaczyl, ze nie bedzie im sie chcialo bawic w takie duperele a jednak przydupili go w anglii i tyle :/ zal mi chlopaka, dopiero 20 lat ma, a juz tak nasrane w papierach :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trza pomoc koledze 0 Napisano Sierpień 14, 2008 a mozesz napisac jak do tego doszlo,ze go zlapali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Robson22 0 Napisano Sierpień 14, 2008 o wlasnie to samo pytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Robson22 0 Napisano Sierpień 14, 2008 i jeszcze jakie mial to prawko polskie czy jakies inne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mojemu kumplowi sprawdzili Napisano Sierpień 14, 2008 o ile dobrze pamietam to zwyczajnie podczas kontroli drogowka sie doczepila do prawka, bo cos tam im sie nie podobalo i potem jakos sie skontaktowali z polska policja po to zeby sprawdzic czy faktycznie to prawko jest legalne no i klops :o nie zycze tego nikomu. na waszym miejscu zmienilabym chyba prace, bo nie warto tak ryzykowac i jeszcze miec potem narobione w papierach. ale to tylko moje zdanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mojemu kumplowi sprawdzili Napisano Sierpień 14, 2008 prawko mial miedzynarodowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Robson22 0 Napisano Sierpień 14, 2008 ja juz mialem nie jedna kontrole i zawsze bylo ok ale teraz jest taki jeden ktory koniecznie chce mnie udupic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mojemu kumplowi sprawdzili Napisano Sierpień 14, 2008 to uwazaj bo nigdy nic nie wiadomo. a co mu zrobiles, ze taki "zyczliwy" chce byc? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ten jeden Napisano Sierpień 14, 2008 To jak sie dowiedzial o lewiznie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Robson22 0 Napisano Sierpień 14, 2008 kiedys po prostu bylismy znajomymi i on tez chcial sobie kupic prawko to mu powiedzialem ze jest taka mozliwosc(wiem moglem trzymac gebe na klodke) ja mu nic nie zrobilem zeby na mnie donosil ale on wlasnie z tego slynie ze lubi bluzgac calkiem bez powodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mojemu kumplowi sprawdzili Napisano Sierpień 14, 2008 slyszalam, ze wspolpracuja, ale nie jestem pewna czy to prawda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mojemu kumplowi sprawdzili Napisano Sierpień 14, 2008 no to nieciekawie :o ale skoro mowisz, ze miewales juz kontrole i nic nie bylo to moze bedzie ok :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Robson22 0 Napisano Sierpień 14, 2008 wiem z pewnych zrodel ze jesli chodzi o kontakty z pl to przeplyw info jest kiepski no chyba ze dojdzie do jakiegos przestepstwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Robson22 0 Napisano Sierpień 14, 2008 nie wiem jak wyglada orginalne prawko miedzynarodowe ale to cholera tez na orginalne wyglada albo niezla podroba albo orginal-kurcze szkoda ze nie ma tego jak sprawdzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trza pomoc koledze 0 Napisano Sierpień 14, 2008 zeby sie cholera nie okazalo ze mozna jednak sprawdzic jak mnie zlapia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trza pomoc koledze 0 Napisano Sierpień 14, 2008 ja np.nie moge zmienic pracy bo w Ir ciezko teraz z robota a mam rodzine na utrzymaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Robson22 0 Napisano Sierpień 14, 2008 kurcze myslisz ze ja nie mam rodziny na utrzymaniu? moze tak byc ze to wszystko pogloski jesli chodzi o tego kumpla ale z tego co wiem to po nim mozna sie wszystkiego spodziewac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak wygląda Napisano Sierpień 14, 2008 http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:PolishInteriationalDrivingLicense2008.jpg ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sjkhhs Napisano Sierpień 14, 2008 kurde usuncie spacje :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zjadacz Węży 0 Napisano Sierpień 14, 2008 Żeby Cie frajerze, który nie potrafi sam zrobić legalnie prawaj azdy złapali i udupili. Byś posiedział w pierdlu, może byś zrozumiał czemu się nie kupuje prawa jazdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Robson22 0 Napisano Sierpień 14, 2008 jak nie wiesz w czym rzecz to sie nie udzielaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trza pomoc koledze 0 Napisano Sierpień 14, 2008 ten link nie wskakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kubusiowy Napisano Październik 4, 2008 jaka cena takiego prawka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach