Gość gość Napisano Styczeń 16, 2018 Polecam Pana Andrzeja na początku myślałam że to oszust ale prawda po dość długim oczekiwaniu Przyszło moje wymarzone prawko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 16, 2018 uwaga sprawdzone ip -----pan andrzej to stary oszust zakładający nowe maile ---kupujący tracą pieniądze osoba sama wystawia sobie komentarze ---komentarze są z tego samego ip co oferta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 16, 2018 zgadza się numer konta pana andrzeja widnieje na różnych stronach ...np OGŁASZAMY24.PL nie dajcie się naciągnąć to oszust który naciągnął mase ludzi...! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 16, 2018 tak trzeba zauważyć że post typu polecam Pana Andrzeja jest napisany jak typowa reklama z telezakupów mango . Facet sam sobie komenty wystawia ,radzę uważać bo w tym przypadku to nie mango ale oszust awokado :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 7, 2018 hej chciałbymsię podzielić doświadczeniem. nareszcie ku.wa ktoś normalny , śmiało mogę polecić prawko5@onet.pl gość jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tomson98 Napisano Marzec 19, 2018 Ej ale ten Pan Andrzej to który to? Bo chce zamowic i nie wiem ktorego omijac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lizo Napisano Marzec 27, 2018 Uwaga zamówiłem z club card jakość tragiczna nie mogę doprosić się zwrotu pieniędzy już od dłuższego czasu kontakt jest do czasu aż wpłacisz później już szkoda pisać potszebuje praw jazdy kat c dajcie mi tez kontakt do tego Pana andrzeja co by mi tesz zrobił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 27, 2018 olej jakiegos andrusia bo znowu kasa ci uleci ha ha. napisz do tego PRAWKO5@ONET.PL od jakiegos czasu gosc cieszy sie popularnoscia w szybkosci i w cenie podobno niedługo zamyka biznes ale warto spróbować . powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 31, 2018 Czy dokumencik.pl oplaca sie kupic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 31, 2018 zapomnij o edokumencik bo polegniesz jak reszta masa ludzi się ogłasza ale tylko dwaj wykonują te zlecenia . CLUBCARD ---ale cena zabija i PRAWKO5@ONET.PL ----i tu cię zaskoczę obojętnie jakie prawko bierzesz czy kat:A czy kat:B czy klika kategorji zawsze jest ta sama cena . ale ktoś tu pisał że gość już kończy z biznesem więc musisz napisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 31, 2018 hej ten gościu PRAWKO5@ONET.PL jeszcze działa do 16 kwietnia ,wiem bo właśnie zamawiam i sie dopytałem.pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 3, 2018 Clubcard może i cenę ma wysoką ale przynajmniej faktycznie dostaje się prawko i jest dobrze zrobione... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 6, 2018 531-819-965 to akurat mogę polecić. dzisiaj miałem egzamin na B . Przeszło tak jak mówiła . Pozytywny . i wszystko na legalu . tu ktoś dobrze napisałam ZE BLANKIET MOZNA SOBIE ZA DWIE DYCHY KUPIC A JAK CIE GLINY ZLAPIA TO CIE NIE BEDZIE W REJESTRZE. już dwa razy mnie oszukali na niezla kase i naprawdę uwazajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 7, 2018 ja tam brałem od 533141847 . I mam . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 7, 2018 531-819-965 wydaje mi się że są godni polecenia, prawdę mówiąc bez nas nic się nie zrobi . Wszystko tak jak powinno być a cenowo też rozsądnie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 9, 2018 531-819-965 Bałem się ale dzisiaj wszystko poszło jak trzeba . egzamin pozytywny dokument opłacony. gut firma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ADRIAN1988 Napisano Czerwiec 11, 2018 POLECAM WWW.E-SIMELIN24.COM . JA JEŻDZE OSOBISCIE NA PRAWKU ANGIELSKIM MIAŁEM KILKA NASCIE KONTROLI POLICJI W KRAKOWIE I NAWET NIE ZAJAZYLI. BEZ WPISU ALE JAK ORYGINAŁ. UKRAINSKIE ODRAZU CI PRZESWIETLA BO Z TAMTAD SA LEWIZNY . DALEM 450 ZŁ I NAPRAWDE JEST WARTO MOJ KOLEGA MA PRAWO JAZDY ANGIELSKIE PORÓWNYWALISMY I TAKIE SAMO WSZYSTKIE ZNAKI ITP . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 13, 2018 Do Pana ADRIAN1988 :mam parę pytań do pana 669-325-268 mam nadzieję że pomoże pan ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AGA8i8 Napisano Czerwiec 13, 2018 Hejka, zamówiłam ostatnio ze strony drukarniakolekcjonerska.pl i jestem megaaa zadowolona...podczas składania zamówienia wszystko widać jak dokument z danymi będzie wyglądał a i jakość jest naprawdę dobra (nie wiem jak u innych ale tu jest spoko). Gorąco polecam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 15, 2018 uwaga trzy ostatnie posty to ściema !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maks8888 Napisano Sierpień 6, 2018 znajomy kupował na https://dokumenciki.pl/ - nie byłem w stanie rozpoznać ze to nie oryginał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 24, 2018 Na stronie clubcard.com.pl mają bardzo dobrze zrobione dokumenty typowo kolekcjonerskie. Mogę ich polecić. Sam kupowałem tutaj prawo jazdy norweskie i jak porównałem z prawkiem znajomego z którym pracuję w NOR to w zasadzie nie było widać żadnej różnicy, gość był w szoku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość4444 Napisano Grudzień 4, 2018 Ludzie jak oszukani maja dotrzec do tego oszusta z dokumenciki.pl?On jest bezkarny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MarcinPPP1 Napisano Grudzień 6, 2018 Tak to jest jak się u januszy kupuje.. podobna nazwa firmy, ale jakoś meeega wysoka. Pokazywałem paru osobom prawko i wszyscy mysleli, ze oryginalne. DOKUMENCIK.com.PL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gościu Napisano Styczeń 7, 2019 Kupowanie prawka to proszenie się o kłopoty. Wysyłacie WSZYSTKIE swoje dane a ktoś potem nabierze pożyczek na Was. A ci handlarze na mailach to ściema. Znajomy zapłacił, nic nie dostał a potem... prokuratura i 6 miesięcy odsiadki w zawiasach na 2 lata + grzywna xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tomek Napisano Styczeń 7, 2019 Nie ma to jak chcieć kupić lewe prawko i wyzywać drukarzy od oszustów hhahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Goldrose Napisano Marzec 9, 2019 Witam. Jestem również w Irl i potrzebuje pomocy w sprawie prawa jazdy. Mogę prosić o kontakt goldrose00000@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adrieeen1 Napisano Marzec 14, 2019 Co Wy w ogóle gadacie, kolekcjonerską kartę to sobie może kupić każdy, bez zadnych konsekwencji. Sam kupowałem koledze na prezent na urodziny z dokumencik pl, bo mają najtaniej a jakosc jest dobra. Ale jak kto tego uzywa, to juz Wasza sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomek17 0 Napisano Listopad 13, 2020 Witam czekam na odpowiedz w dowod-prawko wie ktos jest jakis inny kontakt E Mail pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomek17 0 Napisano Listopad 13, 2020 Dnia 16.01.2018 o 18:43, Gość gość napisał: Polecam Pana Andrzeja na początku myślałam że to oszust ale prawda po dość długim oczekiwaniu Przyszło moje wymarzone prawko Stronka??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach