_Kate_ 0 Napisano Wrzesień 1, 2008 lunaa mam tak samo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bababszki 0 Napisano Wrzesień 1, 2008 dolaczam sie do tabelki :) JUPI!!! u mnie w tym tygodniu 2 kilo mniej YE YE YE YEEEE i pewnie z reszte bedzie coraz gorzej gubic, ale 2 kilo na tydzien by mi w zupelnosci starczylo ;P NICK............WIEK...WZROST.....BYLO.....JEST....UBYŁO .....BEDZIE m-o-n-i-a........24........167.........66,6......65,5 .....1,1............54 _Kate_...........24........172.........71.........68.. .....3..............55 Poziomkowa.....21.......183.........97.........94....... .3.............70 noSweets........20........170.........71.........69... ....2..............55 motylek86.......22........163.........56.........55,5 .....0,5...........46 Moni88...........20........160.........55.........49,5. ....5,5...........43 nelke.............25........160.........58.........57 .......1..............52 kiti28.............28........166.........60,7......59,5. .....1,2..........54 bababszki.......22........165..........59.........57........2.............53 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m-o-n-i-a 0 Napisano Wrzesień 1, 2008 Cześć dziewczyny :) Wybaczcie, że tak rzadko tu bywam, ostatnio mam niestety mało czasu w tygodniu, ale o poniedziałkowym ważeniu pamiętam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m-o-n-i-a 0 Napisano Wrzesień 1, 2008 poniedziałek 01.09.2008r ważenie nr 2 :) NICK............WIEK...WZROST.....BYLO.....JEST....UBYŁO .....BEDZIE m-o-n-i-a........24........167.........66,6......65 .....1,6............54 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kate_ 0 Napisano Wrzesień 1, 2008 cześć :) a mi nic nie ubyło :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikita994 0 Napisano Wrzesień 1, 2008 hej moge sie dołączyc ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bababszki 0 Napisano Wrzesień 1, 2008 jak dla mnie jasne :)WITAM!!!! ja dzis choleka dobre risotto zrobilam i \'troche\' za duzo mi sie zjadlo, ale w planach mam bieganie :) mam nadzieje, ze uda sie zmobilizowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Moni88 Napisano Wrzesień 1, 2008 nawet nie wiecie c zrobilam!! 2 dni obzarstwa! totalna porazka... nie staje jutro na wage - nie bede sie dobijac. za to kupilam dzisiaj l-karnityne, serum wyszczuplajace eveline i garnier roll-on na cellulit. od jutra planuje codziennie biegac lub jezdzic na roqerku jak za starych dobrych czasow::) jutro rano łykam l-karnitynke, robie peeling, nakladam serum, zawijam sie szczelnie w folie i ide w tym biegac o 7 rano:)) haha mam nadzieje ze nie spotkam na swej drodze zbyt wielu ludzi. ubieram luzny dresior to moze folia niebedzie widoczna:D pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bababszki 0 Napisano Wrzesień 1, 2008 Moni88-niezly plan he he, ale powiedz jak to zrobilas, ze schudlas 5,5 kilo w 2 tygodnie?????? odobalby mi sie taki wynik... :) ja dzis tez bylam biegac, jezeli mozna to nazwac bieganiem, to bylo raczej pol godzinnkie naprzemiennego marszu i truchtu. Moja kondycja jezeli chodzi o bieganie jest mega beznadziejna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bababszki 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 o widze, ze pusciutko tu. a ja sie pochwale :) od rana pol godzinki rowerku i godzinka basenu, nie czesto zdarza mi sie przymusic do czegos takiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Moni88 Napisano Wrzesień 2, 2008 na poczatku to pewnie wodaze mnie uszla i wszystko co mialam w zoladku, bo wtedy na poczatku wazylam sie z pewnym zoladkiem. a w 2.tygodniu przeprowadzalam diete 10-dniowa. ale nie wiem co jest grane, waga spada a w cm nic! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kate_ 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 Hej dziewczyny!!! Je ostatnio choruję troszeczkę :( Poza tym wczoraj system cały padł mi w kompie i dopiero dzisiaj po południu udało się wszystko naprawić. Moja dieta obfituje wczoraj i dziś w pizze z Lidla :-/ Czuję się fatalnie, mam nadzieje że to nie ptasia grypa :-) A tu się puściutko zrobiło :( Topik jak ja - chyba choruje :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ivette86 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 kate, ja sie tez obzeram ostatnio :( twarozek z pomidorem, ogorkiem, szczypiorkiem i do tego ciemny chleb z maselkiem. albo bez chleba.. wiem ze to marna usprawiedliwienie, ale nie potrafie sie opanowac z tym jedzeniem :( :( :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kate_ 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 Ja się staram nie obżerać tylko wczoraj i dziś po malej pizzy wpierniczyłam :D Staram się ćwiczyć codziennie, smaruje się mazidłami, pożeram karnitynę i trzymam dietę ino mnie wkurza wtedy wszystko... Ehhh, pamiętam czasy jak przeprowadzałam sobie kilkunastodniowe głodówki, Boże, ja nie wiem skąd ja miałam tyle samozaparcia i siły wtedy, nie wiem, człowiek był młody i silny czy jak??!!! Depresja starcza... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ivette86 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 nie mam sily na cwiczenia :( ogolnie to na nic nie mam sily :( a ta karnityne to gdzie kupujesz? i mozna ja przy laktacji uzywac?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bababszki 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 ech ja tez wczoraj nawalilam... a tak ladnie zaczelam dzien-basen, rower, a skonczylam- ciastka i makaron z sosem. Tez mi ciezko z tym zarciem, ja potrafie naprawde duuuuuuuuuuuuuzo zjesc i ograniczanie sie zjedzeniem to dla mnie nei lada wyzwanie. Pogoda dzis beznadziejna, nawet na basen nei chce mi sie isc, a mialam postanowienie codziennie chodzic. ehh.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bababszki 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 no i co zawziete 20-stki gdzie jestescie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Moni88 Napisano Wrzesień 3, 2008 pusciutko tutaj:) dzisiaj nie zjadlam na szczescie duzo ale dlatego ze planuje jutro dzien postny. kiedys robilam np. takie tygodniowe ale teraz nie daje rady. stac mnie tylko na 1- lub 2-dniowe.:( ja mam tak na zmiane - albo potrafie sie obzerac tak jak ostatnio albo ograniczac sie do minimu. ze skrajnosci w skrajnosc ehhh... pociesza mnie jedynie to - ze z tygodnia na tydzien waga pokazuje mniej:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MeGusia01 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 hej kobitki!ja też chcę schudną ale szczerze mówiąc nigdy nie stosowałam żadnych diet i nie wiem co jak bedzie dobra...poradzcie...chcialabym schudnac 5-6kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bababszki 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 pusto tu dziewczyny a ja wsparacia potrzebuje, bo jak Was nie ma to zaczynam tyc... MEGUsia-ja chyba sie do radzenia nei nadaje bo z tymi dietami to mi zawsze ciezko idzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bababszki 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 wszystkie uciekly? eee najwyzej sama od czasu do czasu cos napisze :) Mi skoczyla waga do gory, masakra, to na pewno przez wczorajszy dzien. I kolejny wniosek, lepiej nie wazyc sie codziennie. Trudno, co zrobic, dzis zaostrzam diete na tak dlugo jak sie da :) he he bo w koncu nie moge na diecie przytyc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bababszki 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 a ja sie ciagle odchudzam :) i mam nadzieje, ze w tym tygodniu znowu spadna 2 kilo, nie duzo ale mam :) ale mysle, ze jeszcze z 2 dni o oglosze topik za umarly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Moni88 Napisano Wrzesień 5, 2008 nie oglaszaj za umarly:( ja caly czas sie odchudzam :D dzisiaj byly rozne suroweczki mniam:) ale sie najadłam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nelke 0 Napisano Wrzesień 7, 2008 hej dziewczyny! bylam na wakacjach w hiszpanii i utylam:( wskakuje dzis na SB:( no coz:( rok szkoplny sie zbliza, wesela przjaciolek... ehhh:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nelke 0 Napisano Wrzesień 7, 2008 za jaki umarly?? dopiero wrocilam!! :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nelke 0 Napisano Wrzesień 7, 2008 tak jest zawsze. wszytskie sie napalaja na odchudzanie a tak naprawde to kazdy topic pada po tygdniu:( po prostu przestaja sie odchudzac, albo zakladaja nowe topici pod innmi nickami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bababszki 0 Napisano Wrzesień 7, 2008 eeee tak Was chcialam tylko zmobilizowac:) Nelke-w Hiszpani?? WOW! TO sie pewnie super opalilas. A duzo przytylas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bababszki 0 Napisano Wrzesień 7, 2008 nelke-nie wkurzaj sie niop, tak napisalam bo sama wkurzona bylam, ze sama ze soba pisze. A w koncu w temacie bylo-zawzietych dwudziestolatek, a wszystkie pouciekaly. Moni88-a jak tam Twoja dietka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nelke 0 Napisano Wrzesień 7, 2008 1.5 kg:( ale bede walczyc:) dzis rolki, jutro 2 fitnessy, PS koko jumbo i do przodu ;P skad jestescie dziewczny?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Moni88 Napisano Wrzesień 7, 2008 dietka jakos idzie, raz lepiej raz gorzej. nie wytrzymalam wczoraj z 1 kielbaska z grill, byly niestety 2:( ale trudno - bylo, minęło:) teraz trzeba sie wziac w garsc, ostatnio zabralam sie za sport, łykam l-karnitynke i biegam lub jezdze na rowerku:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach