Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m2

Szukam dziewczyny do pogadania.

Polecane posty

Przeczytałam wszystko co napisaliście beze mnie :D A mnie nie było wczoraj bo ciekawy dzień :D Widzę że niezłe zażyłości się porobiły xD

Nie Patrz: dołączasz do naszego haremu ? :classic_cool: czekoladka312 jestem :) witam ponownie, dopiero z miasta eh gorąco, zaraz będę malował na kolor groszkowy pastelowy :O przedpokój 🖐️

groszkowo pastelowy a nie fasolowy :P kolor jak kolor to nie ja wybierał ja tylko robotę wykonuje :) czekoladko to może wejdziemy razem do chłodnej wody? :classic_cool:

nie pytaj jej o zdanie :classic_cool: po prostu jej nie ma a Ty jako kochanka możesz ją teraz zastąpić :P to jak zgadzasz się? szybciej bo stygnę :classic_cool:

no jak widać nie ma i mam nadzieję, że nas nie nakryją :P jesteśmy tylko my ;)

o ! żonka cześć czekałem na Ciebie grzecznie 🌼 to ona mnie namawiała do złego :classic_cool:

tak to Ty jesteś ta zła, ja nic złego nie chciałem :P

yyyy...niemozliwe to on mnie rozbierac chciała a teraz sie wypiera..i chciał sie ochłodzicz ze mna..no coz taka prawda...;P ja juz zmykam na spotkanko :):):):)bede moze wieczorem PAPA

czekoladko papa idź już zła kobieto :P zostaw mnie samego z żoną muszę jej wszystko wytłumaczyć :(

o to się nie wywinę po prostu znowu byś musiała mi przebaczyć :P swoją drogą nie było mnie przed chwilą bo zbierałem się z podłogi jak przesłuchałem backmaskingu gumisi :O jeśli się ktoś z Was może orientuje to niektórrzy ludzie doszukiwali się w piosence Magika Plus Minus +/- ukrytego tekstu, który miał rzekomo lecieć od tyłu. no i tak ktoś zrobił z gumisiami http://pl.youtube.com/watch?v=H5dT8_h4rOQ no sorry mnie osobiście rozjebaało total :D

o to fajnie, że kminisz o co chodzi Skarbie, gumisie są mega :classic_cool: musisz mi wybaczyć, kupiłem Ci nawet kwiaty 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 a z malowania nici, dopiero jutro bo taśmy zabrakło :D te piwo może też sobie daruje a zajmę się nagrywaniem seta :)

btw. może mi wytłumaczy ktoś bo nie chce osobnego tematu zakładać dlaczego mam tylko 17 postów kiedy już naskrobałem ze 100 na całym forum ? :O

żeś się postarał z tymi kwiatami:P nagraj coś i daj nam do oceny:D a co do tych postów to ja też nie wiem czemu tak nalicza, ja też mam niecałe 60 a to już będzie o wieeele więcej:P ale czy to ważne?:classic_cool:

http://www.intymnie.com/?str=konkurs&step=1&polecajacy=15497 Potrzebuje jedynie 7 osób do konkursu, was równiez zachęcam, co potrzeba zrobić, zarejestrujcie się, dostaniecie swój link dzięki któremu wystarczy zaprosić 7 osób, w konkursie otrzymuje się luksusowe stringi które można podarować swojej dziewczynie lub komus na prezent np.sobie Zapraszam serdecznie