Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m2

Szukam dziewczyny do pogadania.

Polecane posty

oczywiście, że robiłem ale ostatnio w podstawówce :O po za tym teraz wakacje więc czemu musisz dziś koniecznie zielnik zrobić ? Bellydancers witajcie witajcie, zapraszamy :) a z mężczyzn jestem tu tylko ja reszta to same kobity z którymi muszę się użerać :D

Gość Bellydancers
Dzięki :-) A mogę się zapytać jak tam z wiekiem? ;-) Bo ja mam 29 :-)

jak dla mnie bezsens chyba, że to profil biologiczny :) mogę Ci nazrywać trochę liści jak chcesz :P

Bellydancers możemy się umówić ja 18 :classic_cool:

Gość Bellydancers
Hehe, to nieźle, jestem 11 lat starsza :-p

NP: emailem Ci wyśle ma się rozumieć :O Bellydancers jeszcze nie jest tak źle zawsze mogło być gorzej :P

Gość czelokada321
witam..wracam do rozmowy:) pamiętacie mnie jeszcze???:):)

beze mnie jakoś cicho, ciekawe gdzie nasza madziula :classic_cool: 🖐️

mój drogi malfonsiku.. wyobraź sobie, że nie mam tak dobrze jak licealiści.. Zasuwam na praktyki, a kilka dni w tygodniu jeszcze do pracy, także nie mam zwykłych wakacji. Ponadto oficjalnie oświadczam, że żadnego rozwodu nie udzielam. Mogę się ewentualnie zgodzić na to, że będę trzymać do chrztu Wasze dzieci, ale nic poza tym:D:D:D W końcu na topicu pojawił się ktoś starszy ode mnie:) Co tam u Was ogólnie, oprócz zbierania liści naturalnie:D:D:D PS. Mi to zawsze kazali robić w okolicach października, kiedy liście z drzew lecą, a nie teraz. Moim zdaniem twoja pani jest z lekka \"nienormalna\":)

🖐️ Madziula żądam rozwodu 😠 zresztą ona mnie już nie chce :( po za tym to boli mnie głowa, zaraz wezmę pigułę może coś pomoże 🖐️

żądasz rozwodu?? to sobie znajdź prawnika.. ja, w imię solidarności jajników idę z niemoralną na rozprawę.. Oskubiemy Cię ze wszystkiego!!! No chyba, że się dogadacie:) A ja zawsze myślałam, że to kobiety boli głowa:D:D:D:D proponuję ibuprom.. Za dużo fajek czy ciśnienie skacze?

madziula często tak mam, że mnie boli głowa i nie tylko kobiety niestety. Najgorsze, że zawsze mnie boli w okolicach czoła nie znam innego bólu głowy. Przejeebane uczucie a fajki spaliłem dziś tylko 2 :o ehh nieważne. właśnie czytam sobie "Temat: do czego byście się nikomu nigdy nie przyznały" i jestem w osssstrym szoku :D Niektóre dziewczyny są niesamowite 🖐️ :classic_cool:

też go czytałam.. Lubię takie tematy, bo okazuje się, że jestem jednak zajebiście normalna, a rzeczy, które wydawały mi się tragiczne i myślałam, że innych nie dotyczą, są dość powszechne. A z tym bólem idź do lekarza.. może to jakieś migreny albo zatoki, albo jeszcze coś innego? Ze zdrowiem nie ma żartów Mireczku:)

madzia właśnie :D skoro wiesz jak mam na imię może mi odpowiesz w końcu gdzie studiujesz :) tylko nie baw sie w pierwszą literkę miasta :P P.s. czemu nie chcesz dać nam rozwodu ? :classic_cool:

Madzie zatkało po tym co napisała NP i się nie może otrząsnąć bo też marzyła, żeby zostać moim mężem :classic_cool:

miało być żoną:O to przez ten ból głowy :( ... dobra już się nie tłumaczę Madzia to nie tak jak myślisz ;)