Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m2

Szukam dziewczyny do pogadania.

Polecane posty

ogolnie to moj kochanku jestem droga w utrzymaniu i kupujesz mi mnóstwo prezentów ;D ostatnio kupiles mi wille z basenem a teraz czekam na nowy samolot ; D ojj ;p

mężulku dobrze, że wymiękłeś :) kim jestem ? Żeby życie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek :classic_cool: mężulku zaczynasz się bulwersować czy mi się wydaje .... ? :classic_cool:

moja kochanko zanim kupie Ci ten samolot to oczekuje coś od Ciebie :P co mi zaoferujesz ? :D

ja jako mąż żądam codziennie 4 puszki piwa, telewizor i święty spokój od dzieci i innych problemów:) jeśli chodzi o Twój trans.. to kiedyś byłeś/łaś kobietą czy facetem?:D Ja się mam bulwersować? niby czym? Stwierdzam, że moja rola jest jednak zajebista i mi odpowiada:D:D:D

madzieulka masz fuche zycia dosłowie ;P a ja musze ciezko pracowac z Twoja zona ktora jest moim kochaniekm w wersji meskiej..yy dziwnie to brzmi ale spoko

czekoladka mmm jak najbardziej jestem za spełnienie marzeń erotycznych ;) mężulku zawsze byłem i jestem mężczyzną :) i to ja wymagam 8 puszek piwa i jaki spokój od dzieci skoro żadne z nas nie zajdzie w ciąże ? Po prostu w tym związku to Ty jesteś pasywny 🖐️

innymi słowy jestem bi, Ty jesteś za to gejem bo tkwisz w tym no chyba, że masz żonę o której nie wspomniałeś :classic_cool: ja więc cały czas jestem mężczyzną tak jak Ty :D :D :D

btw. kochanko czekoladko ile masz wiosenek bo już zapomniałem 🌼

cuudownie takie doświadczone są najlepsze co do Twojego samolotu najpierw musisz pokazać co potrafisz w łóżku a później się zastanowię :classic_cool:

no znamysie juz tyleze chyba wiesz co potrafię ;D tylko nocy juz mamy za soba ani jednej nie pamietasz? (ai le ty masz lat m2?) ;D

Nie pamiętasz ile mam lat ? Podobno tyle nocy mamy za sobą :classic_cool: 18ście już wspominałem o tym wcześniej ale wiek się nie liczy kochaniutka jestem młody i pełny zapału 🌼

Gość byq
Aleśta napaleni;)

byq dołącz się to póki nie ma mojej żony z czekoladką urządzimy jakąś orgię :P a Madziulka wyparowała ? 🖐️

nie zapomniałem a byłem w łazience :) przepraszam najmocniej ale już i tak idę spać :) do jutra a właściwie do dzisiaj ;) 🖐️

cześć matki, żony i kochanki 🖐️ jak Wam się spało ? :)

u mężulka czyli u mnie ? bo dla mnie mężulkiem jest madzia :classic_cool: u mnie ok, wstałem nie dawno :D eh te wakacje można się pobyczyć a zaraz na pocztę reklamacje zgłosić 😠 po farbę i dzisiaj malowanko, pozniej jakies piwko więc dziś mało mnie będzie :)

nic szczególnego zwykły dzień fajnie by się zanosiło jak byśmy na tą kawkę skoczyli kiedy razem ;)