Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m2

Szukam dziewczyny do pogadania.

Polecane posty

miłej nocki czekoladko 🖐️ wpadaj częściej do nas :)

w wymyślaniu przezwisk najlepsza jest Madziulka, może ona Ci coś wymyśli 🖐️ chociaż ona pewnie tylko mnie tak uwielbia, że mi wymyśliła :D swoją drogą słodką masz czekoladko tą ksywkę więc niech zostanie taka jaka jest ;)

hehe..no nie wiem xD ja uwielbiam czekoladę a czekolada to endorfiny czyli hormon szczęściA i moze dlatego cała happy chodzę od rana do wieczora xD jest pozytywnie i to najwazniejsze..od wczoraj zyje "carpe diem" ;D polecam to kazdemuu:)

też lubię czekoladę ale bez przesady, generalnie jak już jem to albo białą albo miętową 🖐️ sorry, za tą łapę 'czesc' w każdym poście ale mi się spodobała jakoś :P carpe diem mówisz? a jeszcze wczoraj spazmowałaś, że coś Ci się nie układa :classic_cool:

właśnie, gdzie madziulka, gdzie moja żonka ? :D p.s. miało być 'gdzie mężulek' ale nie chciało mi się kasować :P

spokoo..bo ogolnie jestem zmienna bardzo ale juz dzis jest wspaniale i ogolnie dobrze jestem happy i mam słowotok xD mam znak zodiaku rybki i to dlatego ta zmienność mi sie wydaje:)

malfonsik.. Ty mnie nie podrywaj.... oj oj oj:) ale tak na serio mój facet tez jest ode mnie młodszy ale tylko o rok:) Z tym sponsoringiem to bez przesady!!!! Na kawę wyłożę ale do niczego innego swego portfela nie przykładam.. Ehh muszę już dzisiaj spadać moje miśki, ale jutro wpadnę znowu.. myślę, że od 17 będę dostępna:D:D

NP o co chodzi z tym, że mam rodzinkę ?

czekoladko każda kobieta jest zmienna co często irytuje :O niezależnie od znaku zodiaku :classic_cool:

Madziulku wg. Ciebie wszystko co się rusza podrywam :) zeswatałaś mnie z NP, bo niby między nami coś iskrzyło. Teraz mówisz, że podrywam Ciebie. Moja ex też mi tak mówiła, Cholera, musisz poznać moją byłą :classic_cool:

mam mężulka, żonkę i czekoladkę która może być moją kochanką :P

no to malfonsik widocznie coś w tym jest.. jak się ma kobietę, to całą uwagę należy jej poświęcać a nie kokietować na boku jakieś inne panny. No więc u mnie jesteś z lekka skreślony.. nienormalna... w razie czego masz rozwód całkowicie za free:) a ten topic zachowamy jako dowód w sprawie:D:D

Musisz koniecznie poznać moją byłą :classic_cool:

ale daj spokój:) nie chcę nikogo poznawać.. nie chcę się sadzić, ale jak dorośniesz, może więcej zrozumiesz.. Życie szybko uczy malfons.. wierz mi na słowo:)

madzia nic nie rozumiesz, Ty jesteś moim mężem, NP moją żoną a czekoladka moją kochanką proste jak drut 🖐️ madzia do czego teraz bijesz to nie mam pojęcia, czego mnie życie nauczy? na pewno wiele tak samo jak Ciebie też masz dopiero 23 lata i nie pozjadałaś wszystkich rozumów na świecie :classic_cool: ale co to ma do naszej rozmowy ?

oki, nie poruszajmy takich tematów.. nie było gadki malfons... powiedz mi lepiej kim Ty jesteś, skro masz męża, żonę i kochankę? jakimś transwestytą???? aż strach się bać:):D