Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m2

Szukam dziewczyny do pogadania.

Polecane posty

ale ja już jestem zajęta:):):):) muszę Cię zasmucić malfonsiku.. no i poza tym troszkę młody jesteś:D ale za nienormalną się bierz- ja Wam w paradę nie wchodzę:)

a zresztą jak madzia mnie nazywa malfonsikiem czy jakośtak :D to jednak zostaje przy tym mężu :classic_cool: od dziś madzia vel meżulek :D a więc nie smucę się mężulku, masz racje zrozumiałem, że NP jest mi przeznaczona i chcę do niej wrócić mam nadzieję, że mnie przyjmie 🖐️

malfonsik... Twoja ksywa ma chociaż formę męską. Wysil się i wymyśl coś, co będzie wskazywało na moją płeć ok? cieszę się, że już po kłótni małżeńskiej:) wiedziałam, że jesteście sobie przeznaczeni:D

mężulku po co mam wymyślać coś nowego kiedy uważam, iż pasuje Ci ta ksywa :classic_cool: a to, że nie wskazuje na Twoją płeć to nie ważne. To co Ty wymyśliłaś też nie przekłada się na rzeczywistość i nie odnosi się do mojej osoby :o

gdybyś była taka jak tu to bym wytrzymał 🖐️ za to mam wątpliwości czy wytrzymałbym z Madzią :classic_cool:

widzisz malfonsiku, nigdy się nie przekonasz.. Ale masz swoją żonę to o nią dbaj... spoko, zrób ze mnie faceta. to nic ze wyglądam jak typowa baba, mogę być mężulkiem czy cokolwiek wymyślisz.. Grunt, że z żoną dochodzisz do ładu:) cieszy mnie to bardzo:D:D:D:D PS. ja na bank bym z Tobą nie wytrzymała, ale trzymam kciuki za nienormalną:)

no bo Wy się kochacie tylko jeszcze nie do końca wiecie o tym.. Rety.. swatanie ludzi jest naprawdę fajną sprawą... Mieszkacie daleko od siebie? Może na jakąś kawkę się umówcie miaki moje?:D:D:D:D

Gość larousse
helloo!! widze ze jestescie na etapie " moj mężulku" hehee..gratuluje ; D

Gość larousse
to ja czekolada321 pamietacie??

Gość larousse
ok..dla was wszystko ;D

na chwile musiałem zniknąć :) już odpisuje :D przede wszystkim witam czekolde321 in black 🖐️ droga madziulko vel mężusiu, nigdy nie mów nigdy. zdołałem się o tym przekonać mimo młodego wieku. :) mocno się zdziwisz ale byłem jakieś pół roku temu z dziewczyną w Twoim wieku. pomysł z kawką jak najbardziej oczywiście zakładam, że skoro madzia nas swata to będzie i naszą sponsorką kawy :classic_cool:.

spoko, mogę kawę sponsorować, nie ma problemu żadnego, jak dla mnie. A wręcz się chętnie z Wami napiję.. Czekoladko, myślałam, że się wczoraj poznałyśmy, ale może się mylę:D Malfonsik- nie gustuję w młodszych o 5 lat.. Mam brata w Twoim wieku i nie mogłabym być z kimś kto jest tyle młodszy, więc sorry, ale nie przejdzie:) a z tamta dlaczego się rozstałeś?

jak to ma być randka to Ty nam tylko postawisz kawę a napijesz się już sama :classic_cool: Skoro już tak o to zabiegasz mężulku to moja ex była dość infantylna na swój wiek też studentka. Nie chodzi tu o to czy gustowała w młodszych czy nie. Po prostu się zakochała ja a w niej. Na początku byliśmy przez rok tylko przyjaciółmi. Dlatego nigdy nie mów nigdy :) A rozstałem się czemu ? Nie chce raczej o tym mówić zagmatwana historia po za tym przeszłość pozostawmy w tyle nie chcce do tego wracać 🖐️