Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość pompom dirli

dylemat uczuciowy

Polecane posty

Gość pompom dirli

Mam chlopaka od listopada. Jest roznie, raz lepiej raz gorzej. mielismy nawet małą przerwę. W trakcie owej przerwy spotkalam kolegę z czasow przedszkola, pogadalismy sobie, powspominalismy dawne czasy. Pamiętam ze kochalam sie w nim przez całą podstawowkę i pol gimnazjum:P Jest zawodowo w wojsku. 2tygodnie po tym spotkaniu wyjechal na misję do Afganistanu. Tak sie zlozylo ze niedlugo potem wrocilam do swojego chlopaka. Ten kolega chyba ma nadzieje na cos powazniejszego,ciągle pisze ze jak wroci to pojedziemy w gory itd a ja nie potrafię mu sie przyznac do tego ze wrocilam do chlopaka. Problem tkwi w tym ze nie wiem czy ten moj obecny chlopak to prawdziwa milosc. Nigdy nie mowi ze mnie kocha a gdy pytam to zadaje tylko bezsensowne pytanie "nie widzisz?', brakuje mi czulosc z jego strony, ciągle mam wrazenie ze dla niego wszystko jest wazniejsze niz ja, ze nie dorósl jeszcze do prawdziwego związku. Jest przy tym egoistą, namawia mnie do brania tab anty mimo ze widzi ze nie bardzo chcę. Od pewnego czasu chodzi mi po glowie pytanie czy nie zakonczyc tej znajomosci. Podle sie czuję oszukując tego kolegę na misji.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować