Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobij mnie

Nieśmiałość i domatorstwo zabija

Polecane posty

Gość dobij mnie

Jak pokonać nieśmiałość i domatorstwo ?? mam z tym wielki problem nie jestem typem imprezowym cenie cisze spokój i wręcz bym powiedział ze szpanerstwo cwaniactwo napawa mnie odrazą życie mi dokopało już a mam dopiero 26 lat Może wydać sie to wam śmieszne ale nadal jestem prawiczkiem Czemu ?? po prostu pokochałem jako gówniarz byłem z dziewczyną 3 lata ona też była dziewicą miał być to nasz wspólny debiut ona sie obawiała ja czekałem nie nalegałem wiedziałem ze musi być tego pewna i gotowa i co ?? po 3latach oddała dziewictwo mojemu kumplowi :( on wiedział czego chce i wykorzystał sytuacje moje życie sie tam skończyło :( z natury jestem nieśmiały i to jest moim przekleństwem nie jestem również typem przystojniaka ale nie jest ze mną źle średnia na fotce z 500 głosów to 9.45 Jak można złamać własna chorobliwą nieśmiałość i czy będąc prawiczkiem w tym wieku to załamkę powinienem strzelić ??

Gość retynkaaa
hmm, co Ci mogę doradzić...pewnie każdy Ci to mówi, no ale musisz wyjść z domu, myślę że dziewczyny same Cię zaczną podrywać, nie musisz nawijać jak szalony, uśmiech parę zdan z sensem i powinno być dobrze :)

Gość musztarda
Pójdź dziecię, ja Cię uczyć każę.

Gość trtr
Chłopcze, nikt nie lubi ofiar które chowają się w kącie.

Gość dobij mnie
Hmm wiele razy próbowałem poznać kogoś ale może zabrzmi to głupio ale za często usłyszałem cos w stylu bądźmy przyjaciółmi bo w miłości możemy sie stracić

Gość dobij mnie
Dzięki za życzliwość Serce moje mi wydarli, serca mego nie ma już Chciałem tylko mówić prawdę, lecz zamknięto usta mi