Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natilkaaaaa

suszarka prostujaca wlosy ? ? ? wiecie cos na ten temat?

Polecane posty

Gość natilkaaaaa

jestem teraz w anglii i tu sa dosc popularne te suszarki z takim jakby grzebieniem, ktore jednoczesnie susza i prostuja wlosy.. uzywala ktoras z was cos tkaiego ? bo nie wiem czy jest sens kupowac ;) cos w stylu rowenda w pl tez widzialam reklamy

Gość minimnimini23
rowenta to chała straszna. a ja takiej suszarki używam już od kilku lat, nic nadzwyczajnego

Gość natilkaaaaa
no ale chodzi mi o to, czy taka suszarka rzeczywiscie prostuje wlosy ? mam krecone wlosy czy po uzyciu tkaiej suszarki beda proste, nez potrzeby uzycia prostownicy?

Gość amonimowa panna
możesz sobie po prostu kupić zwykła suszarke i szczotke i podczas suszenia włosów czesać i sie same prostują, ja tak robie i mi sie długo trzymają, a plus do tego odzywka na mokre włosy londastyle

Gość natilkaaaaa
no wlasnie robie tak ale to niewiele daje a poza tym zaraz mi sie robi siano i tak czy siak musze uzyc prostownicy :( a wlosy juz mam zniszczone troche :( zbacie jakas dobra odzywke ktora moge kuoic w londynie? i co z ta suszarka? ja bym zaryzykowala z kupieniem jej ale nie wiem czy to w ogole dziala??

Gość amonimowa panna
Po pierwsze kup sobie szampon do włosów na poniszczone włosy i odżywke taką samą (ale odzywke do spłukania) Po drugie kup sobie też odzywke bez spłukiwania wzmacniajaca wlosy i dla włosów zeby były proste Po trzecie jak bedziesz w polsce to kup sobie tabletki SILICA 100tabl - 25zł są na wzmocnienie włosow i paznokci, ale te tabletki bierz z jedno miesiecznom przerwa, bo są bardzo silne. A po czwarte idz do fryzjera podciąć koncówki Ja też mialam poniszczone wlosy ale uzywam tego wszystkiego i jest juz ok

Gość amonimowa panna
Kup duzo odzywek i uzywaj. Ja tez jestem w anglii, ale odzywki kupywałam w polsce, ale z tego co widziałam to są tu takie same jak w polsce i nawet lepsze niektóre

Gość amonimowa panna
AHA a potem mysl nad kupnem prostownicy, bo jesli masz az takie poniszczone ze aż robi Ci sie siano to uwazaj z tymi włosami, albo po prostu daj na 3 miechy odpocząc wlosom od prostownicy

Gość natilkaaaaa
masz racje z tymi odzywkami :) tak tez zrobie a mimo wszystko co z ta suszarka prostujaca? ? jest sens? czy to dziala uzywal ktos?

Gość amonimowa panna
Ja słyszałam że to działa, ale według mnie to jest bezsens zreszta jak dla mnie, np. gdy ja myję włosy później już nakładam odżywki to czasami je wysusze, ale czasami nie susze ich suszarka tylko po prostu kłade sie spac z wilgotnymi włosami, bo tak jest zdrowiej dla wlosów, susze je tylko gdy musze gdzies jeszcze wyjsc. Znam sie na fryzjerstwie dość i według mnie to jest bezsens z ta suszarko prostownicą.

Gość natilkaaaaa
masz racje z tymi odzywkami :) tak tez zrobie a mimo wszystko co z ta suszarka prostujaca? ? jest sens? czy to dziala uzywal ktos?

Gość natilkaaaaa
??

Gość natilkaaaaa
cisza

Gość miniminimnin23
no to mi się wydaje, że nie masz po co kupować. ja nie mam włosówkrecoonych tylko takie lekko falowane i mi takie suszenie pomaga ale nie jakoś radykalnie i do pierwszego deszczu :-O takze na kręconych pewnie się nie sprawdzi

Ja mam taka i używam jej już od ok 1.5 roku. W sumie efektu prostownicy się nie doczekałam, ale mam gęste, długie ,kręcone włosy, więc nie oczekiwałam cudów. Jednak muszę tu przyznać, jestem z niej zadowolona ;) fajnie wygładza włosy, mam wrażenie, że mniej się niszczą niż po prostownicy, a po uprzednim użyciu płynnego jedwabiu ładnie skleja końcówki. Włosy ( przynajmniej moje) nie puszą się już w ogóle, ani nie elektryzują. Dużym plusem jest opcja chłodnego nawiewu powietrza dla utrwalenia. Polecam jeśli oczekujecie naturalnego efektu wygładzenia!