Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzyna1278

mamy w Anglii które siedzą w domu z pociechami

Polecane posty

Gość katarzyna1278

Cześć.Ciekawa jestem czy znajdą się jakieś mamusie które mieszkają w Anglii i siedzą z dziećmi w domu tak jak ja. Mój mąż pracuje na tygodniu,do czwartku po 12 godzin a ja się nudzę....jeżeli można nudzić się z dzieckiem:).Mam dwójkę dzieci-córka ma 7 lat a synek niedługo skończy 9 miesięcy.Jeżeli znajdą się jakieś mamusie to chętnie porozmawiam,wymienię poglądy. Pozdrawiam Wszystkie mamy.

Gość katarzyna1278
no ja :)

no i u mnie śpią i też buszuje:):):):):) ja blisko Manchesteru mieszkam,może znajdzie się jakaś mama która blisko mieszka?? a ogólnie jak Wam się tu żyje??

hej ja tez siedze z domu z corka i mieszkam w okolicach Sheffield gdzie dokladnie mieszkasz????

ja mieszkam przy Manchester więc kawałek ale myślę żę do wymiany poglądów i zabicia nudy chociaż gadając to nie ma różniicy:):):) ile ma Twoja pociecha??

No to ja tez sie dolacze :) mieszkam w Northampton i mam 6-letnia Nadie i 4-tygodniowego Lennoxa :) Pozdrawiam

lollibelly...widzę że też masz duzą różnice wieku i też tak jak najpierw córcia a potem synek-miło:)

🖐️ a ja mieszkam w Leicestershire:) Jest ktoś stad???? Mój mały już śpi:) Wiec mozemy poklikać:D

tak nudno, tu w tej Anglii że szok!!! Wiecznie pada... jakiś taki człowiek inny jest niż w Polsce... Jak wam sie żyje w uk?

wiesz co,nas to tylko pieniądze trzymają w Anglii bo tu się okropinie żyje..i właśnie ta pogoda która tak człowieka dołuje......szok,w Polsce upały a tu sie człowiek cieszy jak chociaz nie pada.

no wiesz czy pieniadze.... ja z miła checia bym sie spakowala i wyjechala do pl mamy mieszkanie wlasne, ale moj facet nie chce i tak siedzimy w tym ponurym kraju!!! nie podoba mi sie!!! wczesniej przed wyjazdem do UK bylismy w Grecji tam było super, klimat, może, tylko z praca gorzej, ale wszystko bym dała aby tam wrocic..

a Ty pracujesz? Bo ja zaczełam w czwartek prace ale to taka jakby na pol etatu, bo pracuje tylko po 6h i 4 dni w tygodniu, ale za to z synem jestem wiecej czasu...