Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fioletowa jazebina

MNIEJSZE ZŁO...............

Polecane posty

Gość fioletowa jazebina

Czzyli słodycze........ staram sie ich nie jesc... ale czasem mam straszną chcicę na słodycze... no i co wtedy??? które słodycze to mniejsze zło???? chyba lepiej zjesc 3 herbatniki niz np snickersa???? podajcie jakies przykłady słodyczy ktore stanoeią "mniejsze zło":P

Gość Rodzynki
gorzka czekolada, ciastka z ziarnami np. dyni i słonecznika - życzę smacznego

Gość sibi
lody waniliowe ,sorbety,petitki te z ziarnem

A ja mam odwrotnie. Mogłabym dostać tonę najlepszych słodyczy i żadnego bym nie tknęła. Czasami widzę kogoś kto je jakieś łakocie i aż mi ślinka cieknie a gdy sama sobie kupię to katuję się i na siłę jem. Taki dziwoląg ze mnie. Słodycze mogły by dla mnie nie istnieć. Kojarzą mi się tylko z mdłościami od cukru i dentystą :) Po prostu ich nie lubię:/

Batony z pistacji, orzechów, batony corny. - to jest przynajmniej zdrowe. Kalorycznie obleci: danio, 2 ptasie mleczka (sprzedają teraz takie), mały wafelek, BIG MILK (czywiście góra 1 z tych rzeczy dziennie) Biszkopty. Od biedy tartoletka w wersji mało masy, dużo galaretki, słomka ptysiowa. Oczywiście wszystko w wersji góra 200g.

Gość ja ze słodyczy to najbardziej
lubię śledzie :D ...

http://www.intymnie.com/?str=konkurs&step=1&polecajacy=15497 Potrzebuje jedynie 7 osób do konkursu, was równiez zachęcam, co potrzeba zrobić, zarejestrujcie się, dostaniecie swój link dzięki któremu wystarczy zaprosić 7 osób, w konkursie otrzymuje się luksusowe stringi które można podarować swojej dziewczynie lub komus na prezent np.sobie Zapraszam serdecznie

Gość filoetowa jazebina
:P