Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiona ona ona

czemu tak jest z facetami

Polecane posty

dlaczego część facetów ma w spodniach 12 a część 25 cm? i w tym zakresie spotyka się podobno często. to tak jakby na ulicach spotykało się facetów mających 1,2 metra jak i 2,5 metra a przecież nie spotyka się. Powiem więcej, 99% facetów ma wzrost pomiędzy 1,70 a 1,90 metra To tak jakby 99% penisów mialo między 17 a 19 - a tak nie jest. Czemu niektórych tak pokarało, że biedaczki mają małe peniski? Śmieszni są.

Gość bvvc
25 to ma mało kto . MOze 1 na 10 000. Nawet rocco ma tylko 22 cm .

Gość bvvc
sama jestes smieszna . To dlaczego jedne kobiety maja piersi A a inne DD .? PRzeciez te drugie sa 4 razy wieksze to tak jakby kobieta miała 1 mietr wzrostu a inna 4 metry.

Gość Kaśka26
a ja powiem, że rozmiar nie ma aż takiego wielkiego znaczenia. owszem, jak jest mały ok 10-12 cm to nie czuje wogole, no ale luksus to taki ok 16-18, nooo max 20 cm, bo wiekszy to cholernie boli...

Gość sdfhjkl
ty głupia cipo zdałaś wogóle podstawówke? z tego co piszesz zatrzymałaś się na wieku 10 lat, ale co sie dziwić to forum jest dla typiar z pomidorem zamiast mózgu

Gość bvvc
jak sie ma rozjechane krocze to sie nie czuje .

Gość zaciekawiony on on
jaka masz muszelke? ja mam dl. 18 na gr.15 ? zadowlilbym Ciebie?

Gość ewryrtur
zaciekawiona ona ona> a zostało ci tam jeszcze troche bieżnika czy to jak wrzucenie parówki do tunelu?

Gość haha ja mam 12
i nic mnie nie pokarało po co mi wiecej:D

A ja tam lubię duże pały, nie wiem jak wy ale jak zaczęłam współżyć dość intensywnie na studiach, to szybko zrozumiałam, że orgazm w pochwie mam tylko z dużymi pałkami. Więc selekcja, selekcja, selekcja i potem ci co mieli małe nawet do mnie nie startowali, a jak to mówią o mnie sucz jestem pierwszej klasy. Teraz spotykam się z facetem, jest dobry w łóżku no i ma.. dużego, ale jak mam ochotę na hardcore to wyciągamy z półki mojego kena rykera i działamy nim ;).

lubie lizac meskie odbyty

Gość Gorąca24 .................
mam wiadro miedzy nogami

Jak ja kocham te ograniczone pomarańczowe wpisy.. moja cipka jest tu na forum w innym topiku, jak byś mnie zobaczył na ulicy to śliniłbyś się z daleka małoletni onanisto, a jak zobaczyłbyś moją cipkę na żywo to doszedłbyś zanim byś wyjął swój sznurek.

Gość nommmmm
gorąca :D zajebista jesteś:D

Gość wpisywac pewne
Gorąca24 bym jej nasral na twarz

Pani Marta => masz rację, ale co mają cycki do samego stosunku, równie dobrze można rzec że rozmiar ucha, nosa, stopy może facetom przeszkadzać. W trakcie stosunku facet jest we mnie a ja lubię jak mocno czuję faceta, wtedy szczytuję, gdy nie czuję nie szczytuję. Dlatego jest j/w napisałam.

Gość rymnbgh
goraca 24 a moze tylko tobie sie wydaje ze jestes suka pierwszej klasy;d;d

Gość jestes lesba
Gorąca24

Ja z silniczkiem też lubię, te podgięte na końcu, plasytikowe do punktu G, szczególnie jak facet jest razem z nim we mnie ;) :classic_cool: 🖐️

taki sam temat mozna zalozyc z piersiami... czemu jedne maja tak male, a inne wieksze... bo tak jest i juz