Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekaterinkaaa

Dlaczego on nie chce ślubu?

Polecane posty

wygląda to tak, jakbyś myślała, że jak sie wreszcie z Tobą facet ożeni to to rozwiąże wszytskie Twoje problemy, będziesz się mogła spokojnie powiesić na jego kasie i ju,z nic nie będziesz musiała robić (poza prowadzeniem batalii z jego mamuśką)... :O

dokładnie weź się za siebie, swoje życie, pracę i szkołę a Mamie podziękuj, ze była tak wyrozumiała :)

Gość ekaterinkaaa
do mumi rzeczywisice czasami ma takie mysli . do---> szczałka nigdy w zyciu nie uwiesialbym sie na jego kasie. po to studiuje zeby miec prace, nie umialabym prosic faceta(męża) o kase na glupi tusz do rzes, zrestzą mama wychowywala mnei wpajając mi ze kobieta POWINNA BYC NIEZALEZNA bo rożne są sytuacje w życiu

Gość ekaterinkaaa
zreszta ja najpierw chce znalezc prace i dopiero wyjsc za mąż nie chce byc niczyja utrzymanką!!

uprawiacie sex 7 razy w tygodniu, po kilka razy dziennie - licz mu po dyszke za numerek :P wyjdziesz na swoje :P

jak na razie z łaski otrzymujesz drinki z parasolką, w międzyczasie piorąc i gotując to nie ma nic wspólnego z niezależnością

dyszkę?? kurcze za mało..komiczne nie znam taryf, ale chyba więcej, co?

Gość zmanierowana wnuczka smirnoffa
nie mozesz pojac dlaczego facetktory ma 23 lata nie chce slubu? ja nie moge pojac dlaczego mialby chciec

Gość ekaterinkaaa
--->szczałka.. moja mam jets szczera i jest dobrym człowiekiem. nom ale ma troche staroswieckie podejscie. chociaz nawet ją rozumiem, boi sie ze on sobie ''pouzywa'' a jak sie znudzi to mnei zostawi

eka to żarty, ale przemyśl swoje życie a o mamie nie pisz moher

Gość ekaterinkaaa
mumi---> ale ja wcale nie mówie ze jestem niezalezna. wtym, roku koncze licenjat i chce zaczac prace od drugiego semestru. chce zyc na wlasny rachunek i odciazyc rodzicow. a o niezalezanosci pisalam ze neichcialabym byc na utrzymaniu męza i wcale nei mwoei ze chce wyjsc za mąz teraz czy za miesiac, tylko nawet za 2 lata ale zeby cos wyszlo z jego inicjatywy, skoro lubi te obiadki i czyste skarpetki

świadczą o tym własnie choćby te bezczelne skarpety i cała reszta, którą tu opisujesz.... :O

Gość ekaterinkaaa
a nie zwykle chodzenie a zycie jak w malzenstwie ( a moze nawet gorzej)

definicja mohera nijak nie pasuje do czynów Twojej mamy

Gość ekaterinkaaa
zdecydowlam ze koneic z darmową stołówką i pralnią. a jak uslysze ze moi rodzice powinni cos mi.. jak to czesto slysze to powiem ze moi nie maja takiej dobrej sytuacji jak jego rodzice a ja niemam niestety brata sponsora jak jego sister

powiem tak : facet, który by Cie kochał i chciał się z Tobą ożenić nie wyliczałby Ci drinków, szanowałby Twoich rodziców, nie wyżerałby im lodówki, nie sypiał z córką w ich domu bez deklaracji jakiejkolwiek, nie zostawiałby brudnych skarpet do wyprania. ot co :O

szczałka :) eka tak to wygląda, kurcze nawet nie chcę myśleć żeby jakiś łebek sexił się z moją córą, opróżniał lodówkę, rozrzucał skarpety ;) i rządził jej życiem chyba będę złą teściową :D

Gość ile masz lat autorko jak Ci si
ę tak śpieszy do ślubu? Nie masz innego sposobu na zycie w tej chwili?

zdecydowlam ze koneic z darmową stołówką i pralnią. a jak uslysze ze moi rodzice powinni cos mi.. jak to czesto slysze to powiem ze moi nie maja takiej dobrej sytuacji jak jego rodzice a ja niemam niestety brata sponsora jak jego sister nie do wiary ze nie jestescie po slubie. czytajac twoje wypowiedzi ulega sie iluzji ze jest inaczej

Gość ekaterinkaaa
mam jutro wesele jego kolegi, a dzis dowiedzialam sie ze moj wujek umarl i w sobote pogrzeb. a moj chlopak na to '' ico zrezygnujesz z wesela''...dlaczego on taki nietaktowny!

nietaktowny nie rozumie nie ufa nie pomaga ma jakieś plusy?

dlaczego on taki nietaktowny! z pewnoscia dlatego, ze nie jest twoim mezem. po slubie jak nic sie zmieni. a brat ojca to nie wujek ale stryj :p

kto jest dla Ciebie ważny: Twój wujek czy jakiś kumpel Twojego chłopaka.... dziewczyno, masz zaburzone priorytety w zyciu! :O

Gość ekaterinkaaa
szczałka---> powiedzialam mu ze przykro mi ale jade na pogrzeb

\"dyszkę?? kurcze za mało..komiczne nie znam taryf, ale chyba więcej, co?\" przy ich czestotliwosci, to i tak chłopak nie wydoli z kasą :P a ja bym to, co pisze autorka podzielił przez 2 i zastosowął zasade audiatur et altera pars, znaną juz starożytnym rzymianom

o komiczne. to ty zalozyles temat o wlochu fabio ? :p

Gość Ty za to jesteś taktowna
że siedzisz tu na Kafe