Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham moją dziewczynę

Jesteś nieśmiały i bojisz sie wyznać miłość dziewczynie?

Polecane posty

Mam dziewczynę i nie mam odwagi powiedzieć jej że ją Kocham . Próbowałem wszystkiego no może ale kiedy chcę to jej powiedzieć to zawsze jest z swoimi przyjaciółkami Pomóżcie PROSZĘ !!!

Ona jest poprostu piękna nie mogę tego opisać.ale nie wiem co mogę zrobić już 2 miesiącę próbóję a jeśli znajdę okazję to zaczynam jąkać się. Pomóżcie Proszę Ja ją naprawdę kocham.

Tak koledzy też mi pomagali robili imprezy zapraszali ją i mnie ale to nie dawało naprawde nie mam odwagi tego powiedzieć nawet nie umiem sie całować .Nigdy nie miałem dziewczyny!!!

Gość Dominika 232
A ja wiem Może jeśli nie masz odwagi jej tego powiedzieć to może napisz do niej list.Opisz jak bardzo ją kochasz może ona też jest nieśmiała jak ty i boji się ci tego powiedzieć!A co do całowania to ja wiem że to przyjdzie czasem!!!Nie czekaj napisz do niej.Jak sie uda to napisz.Czy wypaliło. Buziaczki :p :d

Dziękuję z propozycję sprubuję może wyjść to co napisałaś Dominika232 jak wyjdzie to napiszę

Gość Dominika232
To poprostu napisz do niej list tak jak napisałam poprzednio dla "kocham moją dziewczynę''

Gość frefwef
(Tylko sprawdź czy zapisałeś wszystko poprawnie. Gdy chce się zostać właściwie odebranym, lepiej pisać bez rozpraszających czy co gorsza rozśmieszających błędów.)

Stary, ale czego ty sie boisz? :o Ty nawet kurrwa nie wiesz, jak słowo KOCHAM CIE działa na kobiety :) I wcale nie musi być wypowiadane szczerze, tylko wo kreślonym momencie, jak wypowiesz, to jest twoja, przynajmniej tej nocy :classic_cool: A potem mówisz,ze to jednak nie to, ze sie pomyliłes ;)

Gość Dominika232
wy nie wiecie co to jest NIEŚMIAŁOŚĆ co??? :D :p 8}

Gość Dominika232
Powinniscie wiedzieć Przeciesz ten chłopak Boisię to wyznać nawet napisał że jest NIEŚMIAŁY A JAK MA OKAZJĘ TO SIĘ JĄKA taka jest kolej żeczy jeśli się nie znacie to cicho bądźcie.:p

Gość Dominika 232
Zależy kto jest kim ty nie jesteś nieśmiały a są ludzie któży są Sama otym wiem !!!:]

Gość Kumpel336
A mój sposób jest taki chłopie ile masz lat ?? Właściwie gdybyś był nieśmiały to byś się napewno bał nawet rozmawiać z koleszkami albo w internecie ?????!!!!!!! Kiedy ja Poznałem moją dziewczynę miałem 13 lat trochę młody wiek ale co tam !! Poprostu użyj słowa I Love you??? Kapujesz???

Gość Dominika232
A jak będziesz już bardziej odważny to zaproś ją gdzieś. Naprzykład do Parku. Ale nie do kina na bajkę jak teraz są tylko na bardziej komedię romantyczną

Gość Dominika232
A ty Camp Nou nie wymądżaj się tak zabardzo nikt tu nie jest doskonały nikt nie musi być bardziej super albo odwrotnie

Gość olejzpierwszego
o czym ty myslisz to ona panikuje co z nia nie tak ze jescze jej nie powiedziales.... :-D najlpiej powiedz to tak jak ja.... 'hej ale masz fajna dupe.... moja poprzednia miala lewy posladek wiekszy tak ze wiesz.... kocham cie!!"

Gość Dominika232
HIHIHIHIHIH Chłopie ile ty masz lat ?? za głupi jesteś wiesz

Gość Dominika232
Ty przeczytaj ''olej bez głowy'' ''Kocham moją dziewczynę''napisał że to on jest nieśmiały boi się to powiedzieć jej !!!Kapisz

Gość _bordeaux
Dominika232 - może tak słownik ortograficzny? robisz kosmiczne błędy - bez urazy. a Ty młody nie panikuj. raz się żyje i zapewniam Cię, ze Twoja dziewczyna Cię nie zje. jesli ona też jest nieśmiała to się sama zaczerwieni i spokój. nikt się nie dowie, a razem będziecie hepi i już ;)

Gość namietna
Spojrz w oczy i powiedz ze ja kochasz... Bez obwijania w bawelne

Gość Dominika232
Dzięki ale szypko piszę wiem że robię kozmiczne błędy ale komputer nawala

A jeśli to powiem a zacznę się jąkać jak poprzednim razem na imprezie.Zawsze jak mówię do niej to jąkam się ale nie mogę przestać na nią patrzeć :(

pisze sorki błąd :

sądzę ze jakbys ją naprawde kochał to przyszło by Ci to bez problemu :O a w ogole po co jej to chcesz mówic :O

Dobre pytanie dlatego a popierwsze jeszcze jestem z młody aby iść do łóżka mam dopiero 14 lat

Ale dzięki wyprubuję pierwszy sposób napisanie listu Dzięki sto krotnie

Gość namietna
Uwarzam ze jesli ja kochasz to jej to powiedz a nie trzymaj tego w tajemnicy.Przeciez to naprawde nic zlego.Przynajmniej bedzie wiedziala ze ci na niej zalezy.Nie masz sie czego bac. a z ciagnieciem jej do lozka to racja poczekaj jeszcze

Gość Kumpel336
namiętna ma rację człowieku wyduś to z siebie nie ma na co czekać!!!;O