Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaktussw

własnie sie dowiedziałam, ze corka mojej znajomej ktora ma 16 lat zaszła w ciaze

Polecane posty

Gość kaktussw

i to z chłopakiem ktory nie ma jeszcze 15 skonczonych, choc rocznikowo ma 15 lat.W dodatku ten chlopak, to straszny tuman, debil jakich mało..tak zal mi mojej znajomej.Juz mi mowila, ze urodzi jej cora dziecko, a ona pomoze jej wychowac, ale w akcie urodzenia wpisza"nazwisko ojca nieznane":( To okropne, ze dzieci maja dzieci..Moja znajoma cała zaryczana chodzi.:(zal mi jej.wyrzuca sobie, ze zle wychowała corke..a ja ja pocieszam

W moim mniemaniu okropne jest to, że szufladkujesz chłopaka kompletnie go nie znając, obrażasz i odmawiasz mu prawa do obrony (bo tu się nie obroni).A nazwisko "ojciec nieznany" to piękny prezent dla młodego ojca, który nawet nie będzie w stanie się wykazać.

Gość ale kiepska sprawa
Ojjj faktycznie kiepska sprawa :o Nie napiszę nic odkrywczego, pomarańcze zrobią to za mnie. Po prostu, ta znajoma musi pogodzić się z tym, że "będzie miała" późne dziecko. I tak ona będzie prawnym opiekunem maleństwa. Oddanie do adopcji nie wchodzi w grę?

Gość yuyuyuyuy
współczuje tylko temu dziecku:(bo niczemu niewinne, ze bedzie miec rodzicow ktorzy beda jeszcze dziecmi

Gość kaktussw
oni strasznie w sobie zakochani

Gość jakto czytam...
to się wkurzam niepotrzebnie :o Jaka adopcja???,jakie współczucia dla dziecka??? Nie znacie dziewczyny i chłopaka,a osądzacie.Też miałam 16 lat jak urodziłam córkę,ojciec miał 22.Zajmowałam się nią sama,bo to było MOJE dziecko,a nie mojej mamy.Darujcie sobie współczucia,bo czasem nieletnia matka jest lepsza niż inna.A chłopakowi trzeba dać szanse to ICH dziecko.Jedyne na co bym się na razie nie zgodziła jako matka tej dziewczyny to ślub.Z tym można poczekać...

Lepiej wpisać ojciec nieznany bo chyba lepiej oszczędzić dziewczynie ciąganie się po sądach, bo z 14to latkiem nie mozna jeszcze uprawiać sexu :(

Gość MamaNiny
To jest nic ... Ja niedawno dowiedzialam sie ze moja 14 letnia siostra sypia z 18 letnim facetem ... A moja ukochana mama zamiast cos z tym zrobic to rozklada rece.... Ja probowalam reagowac ale zrobiono ze mnie histeryczke wiec dalam spokój jedynie chłopak dostał z.... jeb..ke odemnie i sie odpierdolil ale konsekwencji nie poniósł bo jest synem komendanta policj ....Jakis czas temu znalazlam w necie ich zdjecia pt . sesja na sianku .... no to sie wk...wiłam dzownie do matki a ta nic ... No to zadzwoniłam do dyrektorki szkoły podałam strone internetowa ( były tam takze zdjecia jej kolezanke na imprezie techno z piwkiem w reku itp) i ta zareagowała wezwała matke do szkoły zrobila awanture wtedy moja matka sie obudziła ...Wiec czasami to rodzice sa winni ... Wiecie co moja siostra nie poniosła zadnych konsekwencji ZADNYCH... Pamietam ja jak miałam 16 lat matka mi grzebała w pamietniku jak przeczytała ze całowałam sie z chłopakiem to była awantura na maxa... Szkoda mi dziewczyny.....

Trzeba dać szanse małolatą!!!! Po co wpisywać ojciec nieznany ???? - chyba żadne dziecko by nie chciało mieć takiej notki Po co naskakiwać na chłopaka którego sie wcale nie zna?! To że ma 15 lat i zrobił dziecko nie znaczy że nie gówno warty!,a nóż okaże się wspaniałym rodzicem. Nie ma co gnębić dziewczyny tylko trzeba jej pomóc,bo dla niej to wielkie wydarzenie nosić pod swoim sercem dziecko A żałowanie dziecka jest śmieszne-a jaka niby się jemu dzieje krzywda??? to że ma młodych rodziców to najmniejszy problem!

Gość kaktussw
nie osądzam chłopaka, bo go znam, wiem, ze juz w wieku 10lat palił papierosy i pił wodke, potem,zaczał eksperymentowac z narkotykami!!

Znam dziewczynę która urodziła dziecko w wieku 16stu lat, chłopak miał tyle samo, synek ma już 3 latka, on pracuje i się uczy, ona uczy się i wychowuje maluszka:) mieszkają razem, od rodziców dostali samochód i jak na razie im się układa, dzieciaczek rozwija się świetnie, ich skarb i oczko w głowie:) a chłopak kiedyś też miał problemy z narkotykami i kuratora:O

Gość abamka
ja znam dziewczyne co urodziła w wieku 14 stu lat obecnie ma 18 i trzecie dziecko w drodze jak dla mnie masakra

Gość Ten chłopak
jeste jeszcze niepełnoletni i zgodnie z prawem nie może uznać dziecka,dopiero po uzyskaniu pełnoletności.

Gość gtjugg
trzeba bylo gadac z corka o seksie a nie wstydzic sie !!!teraz sama niuech sie wstydzi

Gość złośliwy_polonista
Princpolo - Twoja stopka (a właściwie ostatnie zdanie w niej) wraz z pierwszym zdaniem Twojego postu tworzy iście komiczną całość :D