Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żona wysokiego

Dziewczyny co sądzicie o niskich facetach i laskach

Polecane posty

Gość przyjaciółka23415
ja znam taką parę gdzie kobieta jest o głowę wyższ od faceta i to bez szpilek i są już ze sobą 2 lata i im to nie przeszkadza. nie widze powodu by skreślać niskich facetów, wolałabym niskiego napakowanego faceta niż wysokiego chuderlaka, dziewczny chcą aby chłopak bym odważny i silny a to zazwyczaj spotyka sie u niskich mężczyzn, już nie raz widziałam jak mały przywalił dużemu

Gość Marek_blondyn
Ja mam 180 i jestem zadowolony !

Gość Mariola o kocim spojrzeniu
Niski facet może nadrobić ładną twarzą gorzej jak tej ładnej twarzy nie ma.

Gość shortymac
czy znacie Shorty Maca ? Facet ma 163cm wzrostu, a wszystkie laski na niego lecą, więc nie mówcie że jak ktoś jest mały to nie masz szans na miłość

Gość erwwererwrewerw
Głupoty gadacie. Ja do tej pory byłam z dwoma facetami. Jeden 178, drugi 188. Natomiast taki jeden, który miał może 170, i był CHOLERNIE pociągający, zwyczajnie mnie olał, co odchorowywałam chyba rok. :P

Gość E, tammm
A ja znam pare, gdzie dziewczyna jest wyzsza troche od faceta-fajn ie sie jednak dobrali pod wzgledem charakterow, podejscia do zycia. Facet nie jest wysoki, ale ma swietny charakter i jest naprawde przystojny. Moi faceci? Jestem niska, ale wzrost nie gral zadnej roli, mialam 2 facetow ok. 17o-175 cm, kiedys spotykalam sie z takim 188. Moj maz ma 180. I tu sie liczy uczucie a nie centymetry raczej. Ale, ok kazdego sprawa. Powiedzmy laska przekresli szanse na milosc, bo facet nie ma magicznych 180 cm wzrostu ale zwiaze sie z nieodpowiedzialnym dupkiem tylko dlatego, bo ma 185 i spelnia jej kryteria wizualne. Gratulije podejscia, serio :P

Gość a ty jestes
Mam 160 cm wzrostu a moj mezczyzna 192. Tak po prostu wyszlo, milosc nie wybiera, ale nie przeszkadzałby mi niższy facet, nawet taki mający 175 cm z racji tego, że sama jestem taka niska i w tym przypadku różnica wzrostu nadal byłaby spora. Nie wyglądalibysmy razem śmiesznie, a już na pewno mniej śmiesznie niż wyglądam teraz z moim wysokim :) Nie uważam, że z niskimi wiążą się tylko baby, których nikt nie chce bo jak napisałam wcześniej, miłość nie wybiera. Oczywiście dziwię się troszkę parom w których dziewczyna jest wyższa od partnera ale w momencie gdy dziewczyna jest niższa chociaż o te kilka cm to wygląda zupełnie normalnie i nie musi świadczyć o czyims nieudacznictwie.

Gość aSDFGHJKL;
piszecie tak jakby wzrost był wyznacznikiem tego jakim się jest człowiekiem. po pierwsze facet może być niski ale przystojny a wysoki może być brzydki po prostu, po drugie na szczęście jest wiele kobiet dla których liczy się charakter faceta i to czy ogólnie jest dla nich atrakcyjny a nie to że jak nie ma 1,80 m to nagle jest do nieczego, po trzecie z własnego doświadczenia: spotykałam się z wysokimi facetami sama mając 163 cm i szczerze przy dokładnie 29cm różnicy wzrostu było mi jakoś nie wygodnie, choć wtedy nie zwracałam na to uwagi bo po prostu byłam zakochana, teraz jestem od 6 lat z narzeczonym i jest niski bo tylko trzy centrymetryu wyższy ode mnie i fakt fajnie by było bez żenady ubrać wysokie szpile i nie przewyższać go o te pare centymetrów ale liczy się dla mnie to jakim jest człowiekiem i że go kocham. poza tym jakoś ma pełno kolegów i koleżanek i dla mnie jest wspaniałym człowiekiem więc chyba nie koniecznie sprawdza się tu czyjaś teoria z poprzedniej wypowiedzi, że niscy to też muszą mieć okropny charakter. ogólnie nie rozumiem takiego osądzania ludzi. osoba która założyła ten wątek niech się zastanowi nad sobą lepiej

Gość wysokalaska23
te niskie krasnale są do niczego! seks z nimi to porażka, są debilami! to chodzące napakowane agresory które mają ochote tylko niszczyć takich karakanów powinno się tępić

Może nie od razu debilami, ale faktycznie facet bardzo niski sex uprawia kiepsko! Ale ja sam jestem bardzo niski (169 cm) i zdaję sobie z tego sprawę. A jak kobieta jest wyższa od faceta to odpada masa świetnych pozycji !!!

i niski wzrost nie przeszkadza moj obecn chlopak za wysoki nie ejst ale wzrost o niczym nie swiadczy bo moze miec fact i 1,90m wzrosu a byc dupa wolowa a nie facetem;p

Gość 20091987
ja 166, moj 189. ale nie zakochalam sie w jego wzroscie. poprzedni ok 170, teraz ma dziewczyne mojego wzrostu lub troche wyzsza i jest ok. nigdy nie robilo mi roznicy ile ma cm, byle nie nizszy ode mnie...

Gość koraIowa
nie niscy

Gość 193 to jakiś pewnie chuderlak
jak kij od miotły. 175-185 wyżsi to kije od miotły zerowy poziom mięśni

Gość Kantoćg
Ja mam 173, gdzie są te agresywne głupie wysokie żyrafy ? :P

Powiedzmy faceci od 170 cm w górę są spoko! Niscy niestety nigdy nie będą dobrymi kochankami i ogólnie żeby w takich jakakolwiek laska się zakochała, musi być totalną desperatką 🖐️

Gość wacia
Niskim facetom pan Bób poskąpił na wzroście,ala dodał na chwoście....