Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka7776

ciąza???

Polecane posty

Gość malinka7776

Mam pytanie bo jestem przez to zestresowana. Od pół roku biore tabletki antykoncepcyjne Mycrogynon 21 i jest spoko. Czasem zdarzaja mi sie imprezy itp. Ostatnio zrobiło mi sie tak ze czesto sikam zwłaszcza w nocy a jak tego nie robie to zaczynaja mnie nerki bolec. Zastanawiam sie czy moze nie jestem w ciazy gdyz strasznie urusł mi brzuszek. Jest znacznie wiekszy niz na początku, wydawało mi sie ze poprostu przytyłam ale teraz juz sama nie wiem, bo jestem dalej chuda i mam okrągły brzuszek dziwnie napąpowany w dolnej czessci brzucha. Czy moje obawy mogą owocowac ciązą popimo brania tabletek? Czy to poprostu cos normalnego

1. Nie podciągaj wszystkiego pod ciążę2. Objawy, które opisujesz świadczą o infekcji dróg moczowych i najwyższa pora do lekarza (!)

sama napisałaś o tych nerkach. ten brzuszek to może być od zbierania się moczu, którego chyba produkujesz w za duzych ilościach;P w dolnej partii brzucha jest pęchęrz, więc chyba po sparwie. ale do lekarza marsz, bo infekcja nerek to nic fajnego, boli, wiem bo sama to przechodziłam:/