Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malpa w skarpetach

notorycznie czuje sie przez was ignorowana, nie wiem nawet czemu

Polecane posty

ja też musze dzielić pokoik i jak ja siedze przy kompie to ok ale jak mój brat to mnie wszystko wkurza hehehe:P ale juz niedługo dorobie się swojego laptopa i nie będe musiała sie dzielić

espanolaaaa, to właśnie jest stawianie na jakość, a nie na ilość. Teraz kafe to zwykła masówka. Można to zmienić, ja się piszę na to :D Tutaj można w ogóle do administracji napisać?

a co do kompa to do wszystkiego można się przyzwyczaić, ja już nie zwracam uwagi na burczenie, czasami się tylko wkurzam jak mi się sam wyłącza kiedy zapomnę go do prądu podłączyć :)

Ja również zostaję, chociaż tym posunięciem stąpam na cienkiej granicy :P

ten Turecki Krawiec przypomina mi trochę z wypowiedzi mojego kolegę :) zawsze się zastanawiałam skąd on bierze te swoje wypowiedzi, potrafił je wymyślać dosłownie w sekundę :)

Jak wy zostajecie to ja też:D! Zawsze można podnieść temat, mam go w swoich tematach, żeby mi gdzieś nie zaginął;)

ja to muszę jeszcze wyczaić co i jak na tym forum, bo siedzę tu dosłownie drugi raz :)

zmykam spać, miło było z Wami pogadać:) mam nadzieję, do zobaczenia wkrótce:) słodkich snów :D

O to prawda, jakie by nie było to forum, to jednak wciąga:) Ja tu miałam zajrzeć tylko do jednego tematu, w którym wypowiedziałam się dopiero całkiem niedawno, a zostałam do dzisiaj:p

A ja nawet zaraziłam tym forum jedną, już teraz użytkowniczkę :D To taki mały paradks, że czasem czytając te głupoty, można się zasiedzieć do godzin "nadrannych" ;-)

Tylko jak zwerbować do tego tematu wartościowych użytkowników?;-)

Masz jeszcze sporo czasu :P Noc długa, jeszcze będzie czas by odpoczywać :D Tak na marginesie, czytałam gdzieś, że człowiekowi potrzeba ok. tylko (!) 3h snu na dobę. Reszta to podobno z lenistwa... ;-) Słodkie lenistwo :D

Wysyłać linka do tego tematu wszystkim, którzy podali swój e-mail:p??? Oczywiście wszystkim fajnym ludziom:)

Na temat długości snu słyszałam różne opinie, podobno trzeba spać 7-8 godzin dziennie, bo inaczej długość życia się skraca... No nie wiem, czy to prawda, bo po tylu godzinach snu i mocnej kawie i tak nie kontaktuję z otoczeniem:p 10-12 godzin snu to minimum;) Dzisiaj spałam 13:p